Kaynanalarımızdan duyduğumuz incileri paylaşalım mı

kackaloribu

Nirvana
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2016
6.965
30.812
548
31
evet kızlar böyle bir konu daha önce sanırım burda görmüştüm okuya okuya çok gülmüştüm ve bir o kadar da kızmıştım. Yine böyle bir topic olsun istedim.

ilk inci benden;
O zamanlar birlikte oturuyoruz eşimle yatak odasındayız. kaynanacığım kapıya gelip eşime seslenerek; 'hasaaaan napıyosunuz?' demişti. Allah'tan birşey yapmıyoduk yoksa gel anne sevişiyoruz otur mu diyecektik :D

hadi birazda sizden bekliyorum. Eğlenceli bir topic olur umarım..

evet kızlar böyle bir konu daha önce sanırım burda görmüştüm okuya okuya çok gülmüştüm ve bir o kadar da kızmıştım. Yine böyle bir topic olsun istedim.

ilk inci benden;
O zamanlar birlikte oturuyoruz eşimle yatak odasındayız. kaynanacığım kapıya gelip eşime seslenerek; 'hasaaaan napıyosunuz?' demişti. Allah'tan birşey yapmıyoduk yoksa gel anne sevişiyoruz otur mu diyecektik :KK70:

hadi birazda sizden bekliyorum. Eğlenceli bir topic olur umarım..
BDV değil bu konu Mune Mune

Dert mi bu canı sıkılsnlarn da eğlence olsun diye yazdığı bi köşe oldu çıktı burası da!

yeni evliyim ve bir süre çocuk yapmayı düşünmüoruz tabi benim kaynana da durur mu çocuk da çocuk :) en son artık dayanamadı geçenlerde '' bana bu 2 ayda çamurdan da olsa çocuk vercen '' dedi ne çok gülmüştüm ona , hala gülerim aklıma geldikçe hatıralarım :KK70::KK70::KK70:

yeni evliyim ve bir süre çocuk yapmayı düşünmüoruz tabi benim kaynana da durur mu çocuk da çocuk :) en son artık dayanamadı geçenlerde '' bana bu 2 ayda çamurdan da olsa çocuk vercen '' dedi ne çok gülmüştüm ona , hala gülerim aklıma geldikçe hatıralarım :KK70::KK70::KK70:

alem bu kaynanalar ya sanki kendi doğurcak benimki de torun diye ölür ama bi kuruşunu görmedik bu güne kadar valla... torunum diyip bi parça almaz getirmez doğum yaptım bi altın takmadı valla :D anca lafta herşeyleri

alem bu kaynanalar ya sanki kendi doğurcak benimki de torun diye ölür ama bi kuruşunu görmedik bu güne kadar valla... torunum diyip bi parça almaz getirmez doğum yaptım bi altın takmadı valla :KK70: anca lafta herşeyleri
ya hayır kadının torunu olmasa da '' torun yokluğu '' görse dicemki haklı kadın yaaa azize dicem ama yok anacım kadının yaklaşık bi 30 kadar torunu var düşün yani.. farklı olsun die de artık çamur istiyo galiba :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

ya hayır kadının torunu olmasa da '' torun yokluğu '' görse dicemki haklı kadın yaaa azize dicem ama yok anacım kadının yaklaşık bi 30 kadar torunu var düşün yani.. farklı olsun die de artık çamur istiyo galiba :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Aaa o kadar torunla bide :D ama olsun şimdi senin çocuğun başka diyodur belki :p

Back
X