kaynanam :( ACİL YARDIM

kaykay

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2013
62
16
298
kayın validem komşuları tarafından sevilen sayılan biridir. aslında nişanlanmadan önce bende çok severdim leyla abla yukarı leyla abla aşağı adı ağzımdan düşmezdi. ama ne olduysa nişandan sonra oldu. bizi eve çağırıp hastalanma numaraları mı dersiniz bayram seyran kabul etmemeler mi.. belki saçma gelecek mayısta nişanlandık daha anne demedim ve bu giidişle de diyemeyeceğim. Bugn bni evlerine davet etti benim çok sevdiğim karayemişten getirmiş köyden onu vermek için. çok şaşırdım ama hiç bir şey olmamaış hiç kötü bir şey yaşamamışız gidip giyindim süslendim gittim. kaynanama gittiğimde benim yanımda temizlik yaptı ve benimle hiç ilgilenmedi. allahtan nişanlımın teyzesi vardı da onunla tatlı tatlı sohbet ettik. şimdi ne yapacağımı nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum ve ailemle pazar günü iftara onlara davetliyiz. orda ne yapmalıyım ya da anneeme ne söyletmeliyim çünkü bu durum beni çok üzüyo :(

Allah ricası için bir akıl verin lütfen

Allah ricası için bir akıl verin lütfen

bende aynı durumdayım cnm ben evlıyım kayın valıdemle goruşmuyorum eşımde gorusmuyor.Ve baya sorunları var onların ailecek aralarında benıde ekledıler kayın pederım yarın herkez ailecek iftardayız gelinecek dedı bende kayın pederımı cok severım esımde ama gidip gitmemekte kararsız ama mecbur gıdıcez kayınpederım var arada.Ben gıdıcem ve herkesı tek tek dınlıycem bana soru soruluyorsa cvplıycam sorulmuyorsa aksam donene kadar oturucam cnm pek yardımcı oldum mu bılmıyorum ama yazıyım dedım.ALLAH kolaylık versın bizlere.

Son düzenleme:
eşinin de senden yana olması ne güzel Allah bozmasın inşallah. benim kayınvalidem biraz tehlikeli nişanlımın yanında beni çok seviyormuş gibi yapıyor o yüzden nişanlıma da bir şey söyleyemiyorum çok sıkıştım. Allah yardımcımız olsun

eşinin de senden yana olması ne güzel Allah bozmasın inşallah. benim kayınvalidem biraz tehlikeli nişanlımın yanında beni çok seviyormuş gibi yapıyor o yüzden nişanlıma da bir şey söyleyemiyorum çok sıkıştım. Allah yardımcımız olsun

oda bastan ansının kuzusuydu da sonra gercekler goruldu aslında esım benım tarafımda deyıl aksıne ben onun tarafındayım cnm bide dedigim gibi ben yokkende onların sorunlarıa vardı benım konusmama sebebım benım aileme gidip te yalanlar soylemesı yoksa esım konusmuyo ken bıle ben konusurdum gıderdım ona

cnm bnce neden degıstıgını sor..acıkca konus yanı...annenı araya katmamalısın...

açıkçası konuşabileceğimi sanmıyorum. ben değişmedim saçmalıyorsun gibi bir cevap almaktan tedirginim.

Back
X