Kaynanam ahhhuh

carmen48

Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2012
43
0
16
Samsun
Kizlar evlenmeden once derdim ki kocamin ailesi benim de ailem onlari cok sevicem.tabi cocukcu saf duygularmis bunlar meger oyle olmuyomus. Hayatimda bu kadar para seven insanlar gormedim yuzunu gormek istemedigim insanlarla nasil bir omur gecer kizlar siz nasil yurutuyorsunuz iliskilerinizi.ben hic saygida kusur yapmiorum esim uzulmesin diye ama icten ice kinim devam ediyor.

Bende öyle derdim;)!! Birde saftirik gibi aynı evde yaşayalım derdim:52:

sorunun cevabı: görüşmemek!:51:

bu siteyi takip edene kadar bir ben varım zannederdim

okudukça bakıyorum ki herkes aynı dertten muzdarip

bende nefret ediyorum kaynanamdan ve bu şekilde nasıl bir ömür gececek biliyorm..

ilk başlarda herseyi toz pembe görüyoruz sadece evleceğimiz kişiye odaklanıp başka seyleri göz ardı ediyoruz

sonra sonuç kaçınılmaz oluyor..

şimdi kaynanamın yüzünü görmek sesini duymak bile beni sinirlendiriyor tahammul edemiyorum hiç

mümkün oldugu kadar uzak durmak mesafeyi koymak en güzeli

sorunun cevabımı:
işine geldigi gibi davranmak
resmi durmak ....
gördügünü görmezden gelmek...
duydugunu duymazdan gelmek...
eşinle arayı iyi tutmak...
eşinle hiç onlar yüzünden karşılaşmamak...
olay budur ...:ssz:

Son düzenleme:
bu siteyi takip edene kadar bir ben varım zannederdim

okudukça bakıyorum ki herkes aynı dertten muzdarip

bende nefret ediyorum kaynanamdan ve bu şekilde nasıl bir ömür gececek biliyorm..

ilk başlarda herseyi toz pembe görüyoruz sadece evleceğimiz kişiye odaklanıp başka seyleri göz ardı ediyoruz

sonra sonuç kaçınılmaz oluyor..

şimdi kaynanamın yüzünü görmek sesini duymak bile beni sinirlendiriyor tahammul edemiyorum hiç

mümkün oldugu kadar uzak durmak mesafeyi koymak en güzeli
. Allah sabir versin bize gercekten

sorunun cevabımı:
işine geldigi gibi davranmak
resmi durmak ....
gördügünü görmezden gelmek...
duydugunu duymazdan gelmek...
eşinle arayı iyi tutmak...
eşinle hiç onlar yüzünden karşılaşmamak...
olay budur ...:ssz:

Ben cok yumusak yuzlu oldum kizlar dugunde filan bisi istemedim salakmisim meger isteyen kiymetli oluomus mesafeyi de koymakta gec kalmisin ama aklim basima geldi nasil yapiosunuz biz ayni sehirdeyiz mesela illa haftada bir onlara gidiyorz artik gitmicem.iki haftada bir anca hadi bakalim. Bu arada sizlerle dertlesmek cok guzel iyi ki varsiniz

ben sadece kurban bayramında onlara gıdıyoruz o zamn gorusuyorum ..ayrı sehırlerdeyız cok sukur..gelırlerse bıze senede 15 gun bır de o zamn onun dısında bayramda arıyorum bazen kandıllerde..onlar yuzunden boyle...sevmıyorum hıcbırını ama kocam ııcn ölürüm...

ben onları ailem gibi gördüm çok şükür onlar da beni kızları gibi gördü. yanlarında olduğumda çok rahatım samimiyim. elimden geldiği kadar hizmet ediyorum bazen haftada 2 kere 3 kere bazen iki hafta da bir giderim duruma müsait oluşuma göre. eşim zorlamaz illa gidicez diye hatta ben zorlarım gideyim işine gücüne yardım edeyim diye. annesi babası yaşlı istiyorm ki hizmetim dokunsun. bir laf sokmasını horgörmesini görmedim. Görseydim eğer mesafeli olurdum ama payıma düşen görevleri mutlaka yapardım ki laf söyleyecek birşeyleri olmasın eşime benden yakınmasınlar. kötü durumları olsa da eşime kesinlikle yansıtmazdım benimle ailesi arasında kalsın istemezdim. büyüklerin büyüklüklerini bilmeleri gerekiyor. nerede nasıl davranacağını bilmeyen, gelinini kızı gibi görmeyen kayınvalideler olunca hayat grçekten zor. birgün kayınvalide olursam kendi kayınvalidem gibi olmak istiyorum. kendi görümcelerim gibi görümce olmak istiyorum. ama gelinim de benim gbi gelin olsun çnkü ben de gerçekten ailemden hiç ayırmıyorum gönülden seviyorum onları:16:

Son düzenleme:
ben onları ailem gibi gördüm çok şükür onlar da beni kızları gibi gördü. yanlarında olduğumda çok rahatım samimiyim. elimden geldiği kadar hizmet ediyorum bazen haftada 2 kere 3 kere bazen iki hafta da bir giderim duruma müsait oluşuma göre. eşim zorlamaz illa gidicez diye hatta ben zorlarım gideyim işine gücüne yardım edeyim diye. annesi babası yaşlı istiyorm ki hizmetim dokunsun. bir laf sokmasını horgörmesini görmedim. Görseydim eğer mesafeli olurdum ama payıma düşen görevleri mutlaka yapardım ki laf söyleyecek birşeyleri olmasın eşime benden yakınmasınlar. kötü durumları olsa da eşime kesinlikle yansıtmazdım benimle ailesi arasında kalsın istemezdim. büyüklerin büyüklüklerini bilmeleri gerekiyor. nerede nasıl davranacağını bilmeyen, gelinini kızı gibi görmeyen kayınvalideler olunca hayat grçekten zor. birgün kayınvalide olursam kendi kayınvalidem gibi olmak istiyorum. kendi görümcelerim gibi görümce olmak istiyorum. ama gelinim de benim gbi gelin olsun çnkü ben de gerçekten ailemden hiç ayırmıyorum gönülden seviyorum onları:16:

Şu yazıyı okuyana kadar, acaba bende mi sorun var diyordum.. :)
Katılıyorum canım sonuna kadar.. :)

etrafımda gördüğüm duyduğum burada da okuduğum kadarıyla en büyük soruNlunun kayınvalideler olduğunu düşünüyorum. kynvalide idare etmesini bilecek. kendisi de gelin oldu biraz empati yapmalılar ben çektim deyip gelinine çektirmeyecek. kıskançlık yapmayacak bikere. kıskanmak nedir allah aşkına ne kadar saçma. burada gelinlerin sıkıntılarını okudukça keşke diyorum kv ler de bu forumlara girseler de ne kadar haksız olduklarını bir görseler.

görüşmesen olmaz,görüşsen bi türlü... en iyisi içinden geldiği gibi davranmak,eşini üzmemek için saygısızlık etmek istemiyorsun öyleyse saaygısızlık sonucuna olaşacak kadar samimi olma,arada mesafe olursa sıkıntı olmz inş

etrafımda gördüğüm duyduğum burada da okuduğum kadarıyla en büyük soruNlunun kayınvalideler olduğunu düşünüyorum. kynvalide idare etmesini bilecek. kendisi de gelin oldu biraz empati yapmalılar ben çektim deyip gelinine çektirmeyecek. kıskançlık yapmayacak bikere. kıskanmak nedir allah aşkına ne kadar saçma. burada gelinlerin sıkıntılarını okudukça keşke diyorum kv ler de bu forumlara girseler de ne kadar haksız olduklarını bir görseler.
Dogru lafa ne derlerki? Ben ağzını öpüyorum :9:
Bu arada bir kaç tane var, tabi bir kactaneden daha cok yoksa:27:

Ve tamam kabul ediyorum, görüşmemek olmaz, arkadaşların dediği gibi eşin için görüşmeyeyi katlanmalisin. Ben görüşmüyorum çünkü durumlar onu gerekdirdi ve zaten tek başıma aldığım bir karar degildi, esim dahi erkesin onayiyla alınmış bir şeydi. Benimkisi ram kıskancin ve ruh hastasının teki:27: karşısında resmen böyle kesiliyordum ---> :18: Okadar korkunç bir insan, iki yüzlü;) böyle biri ise, uzak durun ama arası ise, idare edin işte kızlar:) ben gerçi hala bir şey yapacak diye sessiz sessiz bekliyorum ya neyse, nazar deymezsin diyelim:nazar: sizede Allah yardımcı olsun ve sabır versin!!

Son düzenleyen: Moderatör:
Kizlar evlenmeden once derdim ki kocamin ailesi benim de ailem onlari cok sevicem.tabi cocukcu saf duygularmis bunlar meger oyle olmuyomus. Hayatimda bu kadar para seven insanlar gormedim yuzunu gormek istemedigim insanlarla nasil bir omur gecer kizlar siz nasil yurutuyorsunuz iliskilerinizi.ben hic saygida kusur yapmiorum esim uzulmesin diye ama icten ice kinim devam ediyor.

kayınvalidem ve görümcemle yaşıyorum canım bugün eşim ırağa çalışmaya gitti kayınbabamla toplam 1 sene çalışacak ve 3 ayda bir izne gelcek 10 gün kalıp gdicek 15 günlükde bir kızm var :)

ve eşimn ailesiyle hiç bir problemm yok :) kayınvaldmi çok seviyorum enerjik eğlenceli komik sohbeti güzel çok şkür bu günüme ..

Tanıdığım en az 50 gelin var sadece birinin agzından kayınvalidem çok iyi dediğini duydum onada inanmıyorum doğrusu .. Evlendikten sonra değişiyor %70 kayınvalideler ebnimki öyle oldu en azından sağ gösterip sol vuruyorlar en başta görterse yüzünü sende dişini gösterirsin ama sonra sesin çıkmıyor eziyor ezebildiği kadar .. bir söz var ...Üveye eden özde bulur geline eden kızında bulur .. anlar anlarsa iş işten geçer ..

Kayınvalideniz ile en çok hangikonuda çatışıyorsunuz ? ne yapası szi sinirlendiriyor okuyan herkeze soruyorum

Back
X