kaynanam benı herkese kotuluyor:.....

nurcan123

Nirvana
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2007
17
3
611
55
Adana
Kaynanam benı herkese kotuluyor dun benım sesım duya duya benım dedıkodumu yapıyor kucuk bı hatamı esıme duyuruo off bıktım taa nısanlıyken basld evlendım ıkı yıl old degısmed :(

aynı evdeyiz demeyin sakın inşallah değilsinizdir

bu şekilde her halde siz başka odaya falan geçince fısırdaşmalar oluyor galiba genelde oyle olur da...
tam kaynananız böyle konuşurken birden giriverseniz içeri ve '' anne hatam olduysa yüzüme söyleyebilirsin'' deseniz nasıl olur hatta eşinize şikayet ederken hani eşinize yumuşak görünmek adına '' anneciğim hatalarımı bana söylesen ben de ona göre düzeltsem kendimi daha iyi olmaz mı '' gibilerinden birden dalsanız içeri hem eşinize karşı da iyi görünmüş olursunuz hem de dedikoducuyu suç üstü bastırmış olursunuz
bunlara böyle
gözü açık olacaksınız her zaman

Aynı evde mi yaşıyorsunuz? Ben de olsam bari ben duymadan dedikodumu yap derdim

Değişmez canım değişmeeezz
Bakıyorumda evliliklerin yarısında huzur niye yok kv yüzünden
Benden de bi bomba
Yazın eşimin babannesi bizde kalmak istiyomuş bi kv min kv si eksikti diyorum

Demek istediği nişanlıyken fark etmişsiniz ne olduğunu, neden evlenip de kendini bile bile yaktın diyor.

Sen değişeceğini nerden düşündün ki. Kusura bakma da kocan seni tutmuyor ve anasının yanında oluyorsa yapacak birşey yok. Ya taviz vermeyeceksin ya da susacaksın.

Ahhhhhaaa, hadsiz bir kaynana vukuatı. Eşine seni kötülüyor ama eşin sesini çıkarmıyor hemi. Eşin bişey demiyorsa sen kendinin avukatı olacaksın şekerim. Ortada haksız bir durum varsa "itiraz ediyorum hadsiz kayana" diyip el atacaksın olaya.:KK45:

Nişan da başladı kadının tipleri diyorsun bende diyorum ki evlenmeden düzeltebilirdin ama şuan imkansız çünkü huy degişmez
konunun sahibi ben değilim
oraya dikkat etmemişim de hanı dırek nıye evlendın yazınca anlamadım bırden ok anladım şimdi

ya buna bakılırsa neler var aslında nışanlıyken falan bu kaynanalar çookk sinyaller veriyor ama biz alamıyoruz malesef
bela gelıyorum dıyor ama bız goremıyoruz malesef
aişte basiret mi bağlanıyor kaza mı kader mı kısmet mı bilmiyorum

Bu kadınları anlamıyorum cidden hiç. İnsan kendi oğlunun mutluluğunu neden istemez? Neden sürekli fitne fesat peşinde koşturuyorlar? Neden yapacak daha iyi iş bulmuyorlar.
Dünyanın tüm kaynanalarını bir salona doldurup neden diye sormak istiyorum :D
Ya bence bunlar hep sevgisizlikten.
Bence bir gün kaynananın karşısına geç ve de ki.
"Anne seni hiç güzel güzel seven olmadı mı? Merak etme ben seni sevicem bundan sonra" de öp sarıl.
Şok olur bence kadın :D

konunun sahibi ben değilim
oraya dikkat etmemişim de hanı dırek nıye evlendın yazınca anlamadım bırden ok anladım şimdi

ya buna bakılırsa neler var aslında nışanlıyken falan bu kaynanalar çookk sinyaller veriyor ama biz alamıyoruz malesef
bela gelıyorum dıyor ama bız goremıyoruz malesef
aişte basiret mi bağlanıyor kaza mı kader mı kısmet mı bilmiyorum

Aslında hiçbiri aşık olduğumuz için görmek istemiyoruz aslında biz kadınlar kör olmasak bu kaynanalar da bu kadar baskın olamaz sırf seviyoruz diye herşeye he diyoruz. Her kaynana yı kastetmiyorum tabi bu şekilde olanları diyorum

Back
X