Kaynanam benimle dedikodu yapmıyor :(

bak şimdi senin derdine.
kaynanam benim yanımda eltimi çekiştiriyo ben tam tersi rahatsız oluyorum
bana onu çekiştiren gider ona da beni kötüler nasıl güveniyim

kaynanamı severim çok da iyi geçiniriz.:nazar: ama gel gör ki kayananam benim yanımda kendi sülalesi hakkında en ufak bir şeyden bahsetmiyor.sanki hepsi iyi hepsi pırlanta muamelesi yapıyor.bense kendi ailemdeki durumları kaynanamıda aileden gördüğüm için rahatça anlatıyorum.ama o sadece dinliyor.çıt çıkarmıyor ha sormuyor mu soruyor şu ne oldu bu ne oldu diye.kendi kızıyla kenara geçip,hatta odalara kapanıp saatlerce dedikodu yapıyor.ama bana gelince masum bir kedi oluyor.herşeyi geçiştiriyor.

bu tavrı karşısında ben de o ailede yabancı olduğumu,beni hala içine almamış olduğunu.hatta bana güvenmediğini hissediyorum.ne düşünüyor bilmiyorum.zaten herşey illaki duyuluyor o ne kadar saklamaya çalışsa da.ama gel gör ki bana hiç kimse hakkında hiç bir şey söylemiyor,herşey süt liman havası estiriyor.sizce bunun nedeni ne?neden böyle davranıyor?

Gayet normal Kayınvalidenin yaptıkları...sen olsan kendi sülalen ile ilgili açık verir misin:?

Dedikodu başlı başına iyi birşey olmadığına göre,
sizle bu iyi olmayan birşeyi yapmıyor diye mi üzülüyorsunuz.
Sizle dedikodu yapsa daha mı içlerinden biri olacaksınız.
Şöyle algılamak istiyorum , dedikodu değilde,
özel şeyleri, aile içi meseleleri sizle pek paylaşmıyor heralde.
Olsun paylaşmasın, bu sizi eksiltmez ki, bu kadar meraklı olmanın ailemi de yok bence.
Siz de herşeyinizi anlatmayabilirsiniz.
Paylaşımların az olmasından rahatsızlığınızı anlayabilirim
ama illa paylaşması da gerekmez, kendi bilir.

arkadaşım benim de bir derdim var, çünkü kayınvalidemle dedikodu yaptım, "aviator" adlı arkadaşın açtığı konuya yorum yaptım ordan bakabilirsin ne kadar pişman olduğuma. Şükret, Allaha dua et, seviyeli mesafeli mutlu mesut geçinin..

bence en iyisi böyle..bırak dedikodu yapmasın aranızda mesafe olması çok güzel..diyelimki dedikodu yaptı sana birilerini anlattı sende susmayıp yorum yapıcaksın yarın birgünde bu konuşmalar sana farklı şekilde geri dönecek suçlu,dedikoducu,arabozan sen olcaksın..keşke benimde kayınvaldem bana bişey anlatmasa!mesela ben eşime özellikle söyledim annene söylermisin bana kimseyle ilgili birşey anlatmasın huzursuz oluyorum,kendimi kötü hissediyorum dedim..eşimde söyledimi annesine bilmiyorum..mesafe herzaman iyidir.. :34:

Back
X