Kaynanam çocuklarının arasında ayrım yapıyor

hayatvehayat

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2012
292
188
103
Kaynanam eşim ve abisi arasında, tabii benim ve eltim arasında da yapıyor. Alişverişine, misafirine biz yardım ederiz ama yemekler, hediyeler kayınım için oluşur. Eşim buna çok üzülüyor, bilmemize karşın yardımımızı da esirgemiyoruz, ama bir annenin evladına bu kadar acımasız olması beni çok şaşırtıyor. Reçeller, zeytinler, kazaklar, market alışverişleri ve en son arabasını. Kendisine aldığımız hediyeleri bile büyük oğluna ve gelinine veriyor. (Bu arade ben kiradayım, büyük oğlu da 300 binlik dairede oturuyor.:)) Gerisini siz tahmin edin artık.
ve bütün bunları görmemezlikten geldiğimiz halde, ki eşim için yapıyorum çünkü çok duygusal, eşime benim için kendileriyle görüşmek istemediğimi söylemişler. Şok oldum :) sürekli hizmetleri, her hafta sonu annesini ziyaret ama kesintisiz, abisine gidemiyorum diye bu açığı buldular. Bu arada haftanın 6 günü çalışıyorum ve pasar günü de annesindeyim. İnsanalr bu kadar manyak olabilir mi? Anladığım tek şey, evliliğimi bitirtmeye çalışıyorlar ve tek neden kıskançlık.

canım fazla ıyılık yapmısın sen kesın eltınde kaynana karsı afedersınız ama (köpek) qıbı davranıyordur ama o ıyıdır bosverın hafdasonlarıda qıtmeyın kesın ılıskınızı araya mesafe koyun benım kaynanamda oyleydı temızlıqe ıse qelınce benı cagırırdı yemek yapınca kıymetlı bısey olduqunda eltımı arardı bu 1 oldu 2 oldu 3 dede ben qıtmedım aradı temızlık cıın dıqer qelınını caqır dedım kapadım telefonu bosverrrr kocanla ıyı oldukdan sonra.... qerısı fasooo fisoo :9: :16:

Kaynanam eşim ve abisi arasında, tabii benim ve eltim arasında da yapıyor. Alişverişine, misafirine biz yardım ederiz ama yemekler, hediyeler kayınım için oluşur. Eşim buna çok üzülüyor, bilmemize karşın yardımımızı da esirgemiyoruz, ama bir annenin evladına bu kadar acımasız olması beni çok şaşırtıyor. Reçeller, zeytinler, kazaklar, market alışverişleri ve en son arabasını. Kendisine aldığımız hediyeleri bile büyük oğluna ve gelinine veriyor. (Bu arade ben kiradayım, büyük oğlu da 300 binlik dairede oturuyor.:)) Gerisini siz tahmin edin artık.
ve bütün bunları görmemezlikten geldiğimiz halde, ki eşim için yapıyorum çünkü çok duygusal, eşime benim için kendileriyle görüşmek istemediğimi söylemişler. Şok oldum :) sürekli hizmetleri, her hafta sonu annesini ziyaret ama kesintisiz, abisine gidemiyorumdiye bu açığı buldular. Bu arada haftanın 6 günü çalışıyorum ve pasar günü de annesindeyim. İnsanalr bu kadar manyak olabilir mi? Anladığım tek şey, evliliğimi bitirtmeye çalışıyorlar ve tek neden kıskançlık.
benim eşim 6 kardeş annesi de aynı ayırımı yapıyor diger 5 i bi yana benim eşim bi yana..erkek olmasiylada alakası yok 5 oğlu 1 kızı var eşim ilk çocuğu .kardesleri alışmış artık buduruma annem cocuklumuzdan beri onu çok sever ona çok düşkün derler..gel gelelim benimde derdim bu çok sinir bozucu bu ayrımcılık hepsi senin çocuğun..bi oğlunu paylaşamadi gitti...
boş ver düşkün olmasın oda zor gerçekten.

Ayy Allah yardımcın olsun canım.Buna benzer şey benim başımda da var ama seninki artık abartmışlar.Benim eşimde 3 erkek kardeş.Abisi evlendiğinde eşyalarını, herşeylerini kayınvalidemler aldı.Ev aldılar 30 milyar para verdiler.Eltim evleneli 4 sene oldu bütün eşyalar pert olmuş şimdi kayınvalidemlerden bana iyi eşya almanız diye yeniden eşya istiyo.Ben evlendim bütün eşyalarımın taksitini eşşimle birlikte ödedik.Ev aldık tek bir kuruş yarıdm etmediler.Buna rağmen bekar olan kayınım ev aldı 20 milyar para verdiler ve vicdanları elvermedi ona az yardım ettik diye 10 milyar daha verecekler.Bütün bunları bile bile hala hiç sesimi çıkarmıyorum.Galiba biraz dişli olmak gerek.Biz sesimizi çıkarmadığımız için bize kuruş yok! Babam Lcd, mutfak masası, aspiratör... aldı bize.Kayınpederim eltime biz de sana lcd, mutfak masası, aspiratör.... alırız diyo.Sanki biz 7 kat yabancıyız.Bir de benm yanımda söylüyorlar ne kadar sinirlerim bozuluyo ama bişey demiyorum , diyemiyorum :47:

canım fazla ıyılık yapmısın sen kesın eltınde kaynana karsı afedersınız ama (köpek) qıbı davranıyordur ama o ıyıdır bosverın hafdasonlarıda qıtmeyın kesın ılıskınızı araya mesafe koyun benım kaynanamda oyleydı temızlıqe ıse qelınce benı cagırırdı yemek yapınca kıymetlı bısey olduqunda eltımı arardı bu 1 oldu 2 oldu 3 dede ben qıtmedım aradı temızlık cıın dıqer qelınını caqır dedım kapadım telefonu bosverrrr kocanla ıyı oldukdan sonra.... qerısı fasooo fisoo :9: :16:

Ben de senin gibi düşünüyorum, aynen öyle gelin nefret ediyor ondan, kaç defa yanımda kaynanam hakkında konuşmaya çalıştı dinlemedim. İyilik ,anlayış bir yere kadar. ilk defa bu haftasonu gitmeyeceğim. :)

Ayy Allah yardımcın olsun canım.Buna benzer şey benim başımda da var ama seninki artık abartmışlar.Benim eşimde 3 erkek kardeş.Abisi evlendiğinde eşyalarını, herşeylerini kayınvalidemler aldı.Ev aldılar 30 milyar para verdiler.Eltim evleneli 4 sene oldu bütün eşyalar pert olmuş şimdi kayınvalidemlerden bana iyi eşya almanız diye yeniden eşya istiyo.Ben evlendim bütün eşyalarımın taksitini eşşimle birlikte ödedik.Ev aldık tek bir kuruş yarıdm etmediler.Buna rağmen bekar olan kayınım ev aldı 20 milyar para verdiler ve vicdanları elvermedi ona az yardım ettik diye 10 milyar daha verecekler.Bütün bunları bile bile hala hiç sesimi çıkarmıyorum.Galiba biraz dişli olmak gerek.Biz sesimizi çıkarmadığımız için bize kuruş yok! Babam Lcd, mutfak masası, aspiratör... aldı bize.Kayınpederim eltime biz de sana lcd, mutfak masası, aspiratör.... alırız diyo.Sanki biz 7 kat yabancıyız.Bir de benm yanımda söylüyorlar ne kadar sinirlerim bozuluyo ama bişey demiyorum , diyemiyorum :47:

Aldığım ders, istemeyi bilmiyoruz, istemeyiz de. Maalesef toplum açgözlü dolayısyla bu yapıda insanlardan uzak duracaksın ama asla eşini zor durumda bırakarak değil, onu koruyarak. Erkekler farketmezler, ben söylemeyene kadar farketmemişti. Benim de hepsini ailem yaptı. Büyük gelinle küs oldukları için düğün yapmamışlar. Dolayısıyla bana da birşey yapılmadı. Yapılanın iki katı ona yapıldı. Nişan elbisemi ben aldım. Nişanıma geldiğinde giyecek elbiseyi kaynanam ona aldı.

Kaynanam beni cileden çıkarıyor biktim ya surekli kaynimdan ve onun esinden tarafta kendi akrabalariyla bejim yuzume baka baka benim arkamdan konusuyor benle dalga geciyor salak yerine koyuyor beni eşime düğünde yardim etmediler zerre kadar ne yaptilarsa obur geline ogluna yaptılar esim hala annesigilden tarafta rahatsiz oldugum noktayi söylüyorum esime ailesine laf dedirtmiyor bosanma noktasina geldik 3 ayda ne yapicam

Back
X