- 18 Mayıs 2012
- 292
- 188
- 103
- Konu Sahibi hayatvehayat
Kaynanam eşim ve abisi arasında, tabii benim ve eltim arasında da yapıyor. Alişverişine, misafirine biz yardım ederiz ama yemekler, hediyeler kayınım için oluşur. Eşim buna çok üzülüyor, bilmemize karşın yardımımızı da esirgemiyoruz, ama bir annenin evladına bu kadar acımasız olması beni çok şaşırtıyor. Reçeller, zeytinler, kazaklar, market alışverişleri ve en son arabasını. Kendisine aldığımız hediyeleri bile büyük oğluna ve gelinine veriyor. (Bu arade ben kiradayım, büyük oğlu da 300 binlik dairede oturuyor.:)) Gerisini siz tahmin edin artık.
ve bütün bunları görmemezlikten geldiğimiz halde, ki eşim için yapıyorum çünkü çok duygusal, eşime benim için kendileriyle görüşmek istemediğimi söylemişler. Şok oldum :) sürekli hizmetleri, her hafta sonu annesini ziyaret ama kesintisiz, abisine gidemiyorum diye bu açığı buldular. Bu arada haftanın 6 günü çalışıyorum ve pasar günü de annesindeyim. İnsanalr bu kadar manyak olabilir mi? Anladığım tek şey, evliliğimi bitirtmeye çalışıyorlar ve tek neden kıskançlık.
ve bütün bunları görmemezlikten geldiğimiz halde, ki eşim için yapıyorum çünkü çok duygusal, eşime benim için kendileriyle görüşmek istemediğimi söylemişler. Şok oldum :) sürekli hizmetleri, her hafta sonu annesini ziyaret ama kesintisiz, abisine gidemiyorum diye bu açığı buldular. Bu arada haftanın 6 günü çalışıyorum ve pasar günü de annesindeyim. İnsanalr bu kadar manyak olabilir mi? Anladığım tek şey, evliliğimi bitirtmeye çalışıyorlar ve tek neden kıskançlık.