KAYNANAM.! Çok sinirliyim kızlar.

hayalimdekisen

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2014
329
218
48
39
merhabalr.Daha önce kaynanamın doğumumda yaptığı saçmalıklar hakkında konu açmıştım.Bayramda gelecek demiştim.Bayramdan önce geldi malesef.Ve yine son derece ikili oynuyor.Eşimin yanında canımdı cicimdi.O gidince laf sokuyor saçma sapan tavırlara giriyor.Benim benden bir yaş küçük bir görümcem var.Bu arada 23 yaşındayım.Onu bebek gibi nazlamar telefonda aşkım bebeğim demeler.Her yaptığı hatayı ört bas etmeler.Ama bana gelince iş değişiyor.Her yaptığım hata.Sürekki beni gözetlemelerinden çok sıkıldım artık.Eşimle huzurum kalmadı.! Bugün anne ona müsemma gösteriyorsan bana da gösterebilirsin.Her yaptığım neden gözüne batıyor dedim.Kızımla o doye konuşamazsın dedi bana !! Daha sonra da eşimin yanında canım cicim die yağcılıklara başladı.Ne yapsam nerelere gitsem bilemiyorum.Benim annem kız8nı savununca suçlu oluyor.Ama kaynanam kızının rezilliklerini görmüyor süreklî gözü benim üstümde.Psikolojimi bozdular artık.Ne yapacağımı nasıl davranacağımı bilmiyorum !

merhabalr.Daha önce kaynanamın doğumumda yaptığı saçmalıklar hakkında konu açmıştım.Bayramda gelecek demiştim.Bayramdan önce geldi malesef.Ve yine son derece ikili oynuyor.Eşimin yanında canımdı cicimdi.O gidince laf sokuyor saçma sapan tavırlara giriyor.Benim benden bir yaş küçük bir görümcem var.Bu arada 23 yaşındayım.Onu bebek gibi nazlamar telefonda aşkım bebeğim demeler.Her yaptığı hatayı ört bas etmeler.Ama bana gelince iş değişiyor.Her yaptığım hata.Sürekki beni gözetlemelerinden çok sıkıldım artık.Eşimle huzurum kalmadı.! Bugün anne ona müsemma gösteriyorsan bana da gösterebilirsin.Her yaptığım neden gözüne batıyor dedim.Kızımla o doye konuşamazsın dedi bana !! Daha sonra da eşimin yanında canım cicim die yağcılıklara başladı.Ne yapsam nerelere gitsem bilemiyorum.Benim annem kız8nı savununca suçlu oluyor.Ama kaynanam kızının rezilliklerini görmüyor süreklî gözü benim üstümde.Psikolojimi bozdular artık.Ne yapacağımı nasıl davranacağımı bilmiyorum !
Allah sabir versin ablacim valla. Esinle konussan ?

yaaa bu kaynanalar neden musallat oluyolar size bir türlü çözemedim .Kuzum kısasa kısas diye bir şey var duymuşsundur bir kere o sana kocanın yanında iyi mi davranıyor sende öyle davran ,annecim,canım bir şey ister misin diye yağla balla dur..Heeeee koca evden çıktı mı sen de onun gibi davran ..Dayanamaz eşine söylerse hayatım görmüyor musun nasıl davranıyorum el üstünde tutuyorum daha napiim de ağla ,zırla ..Dinsizin hakkından imansız gelir o kaynanaya da bunu söyle bizatihi ...Aaaa çok kızıyorum yaaa böylelerine yeni gelinken benim ki de öyle yapıyordu ,bi gün canıma tak etti ben de o zaman 21 yaşındayım bana bak dedim gözünün içine içine bakarak ,sen beni diğer gelinlerine benzetme hiç benzemem onlara ..Oğlun şimdiye kadar senindi ,artık benim bunu kafana iyi sok ,yoksa hiç göremezsin dedim sana her şeyin üstüne yemin ederim kadın bir daha bulaşmadı ...

Ne tehlikeli kaynanalar varmış yaaa, bunlara huzur batıyor inanki, ne gerek var demi güzel güzel geçin işte, kocaman insansın :KK20: Allah yardımcınız olsun ne diyim. Olay eşinizde bitiyor.

Kızının hayatı sizu ilgilendirmez öncelikle sürekli onu öne surmemelisin ablacigim senin hatani aramasida onun ayıbı tabiki ama bir denge kuramazsaniz aileyiz biz diyemezsiniz kolay kolay
Şimdi haklısın mozzy ancak bir şeyi kızı yaptığında göz yumup, gelinine çatıyorsa art niyet vardır.

Allah sabır versin.. Ama görümcene ve sana aynı şekile davranmasını bekleme.. boşa beklersin.
Kaynanaların gözünde ne yapsak da boş. O yüzden kendini ne üz ne de boşa yor. En iyisi umursamamak..

Kızının hayatı elbet beni ilgilendirmez ama başkalarının kızlarını agızlarına dolarlar,kendi kızlarına toz kondurmazlar.Bu beni deli ediyor.Ya yapıyor ediyor iki dakika sonra yüzüme gülüyor.Ben trip atınca da kötü ben oluyorum kızlar.Eşimle konuştum dayanamıyorum anneme bırak beni dedim.Nefesim kesildi artık sinirden inanın Ben ne yaptımda bana bunları reva görüyorlar.Siz onun kızını bir görseniz Bana yerden göğe kadar hak verirsiniz canlar..

çokkk basıt canım bende aynı senın durumundaydım ve zerre huzurum kalmamıstı artık bende ıkılı oynamaya basladım eşim varken annnecim annecim eşim yokken muhattap bıle olmuyorum

Offf cok zor yaaa
Allah yardimcin olsun
Aksam esinin yaninda sana iyi davrandigi bir anda sakayla karisik"anne ben saba kustum bugun bu hareketin beni cok kirdi de"
Yada hiiic ama hic takma, onu kimsenin takmamasi gicik eder herhalde :) ne yaparsa yapsin gul gec kendini vocuk gibi hissetsin.uyuz kadin

Kızının hayatı elbet beni ilgilendirmez ama başkalarının kızlarını agızlarına dolarlar,kendi kızlarına toz kondurmazlar.Bu beni deli ediyor.Ya yapıyor ediyor iki dakika sonra yüzüme gülüyor.Ben trip atınca da kötü ben oluyorum kızlar.Eşimle konuştum dayanamıyorum anneme bırak beni dedim.Nefesim kesildi artık sinirden inanın Ben ne yaptımda bana bunları reva görüyorlar.Siz onun kızını bir görseniz Bana yerden göğe kadar hak verirsiniz canlar..
Bence eşine sakın bak kardeşine böyle davranıyor da bana davranmıyor deme.Sen olayların genelinde çok çok haklı olsan bile bu karşılaştırmayı yapmak mantıklı değil,eşin rahatsız olabilir.

HANÎ ZORLA BİRİNE GÜLMEK CANIM CİCİM DEMEK ZORUNDA KALIRSINIZ YA.ARTİK TAKATIM KALMADI.HEP ALTTAN ALMAKTAN HEP OLGUNLUK GÖSTERMEKTEN YORULDUM.İÇİM ACIYOR ARTIK.HELE Kİ SEVDİĞİM İNSAN BANA İNANMIYORSAA..

Cıkkkkk sinirlenmiceksin ,ya da sinirden kendini yesen de belli etmeyeceksin..Basit bir kural bu güçlü olan kazanır ...Kaynana gelin sorunları yüzyıllardır zaten var çeşit çeşit kaynana çeşit çeşit gelin var erkekler denge kuramaz bir yerde anası bir yerde karısı arada kalır ..Ama kadın ne yapar aklını kullanır,politik olur veeeeeee kazanır ..Sakın anneme bırak beni diye sızlanma meydanı onlara mı bırakacaksın ????
Oğlum bak bir yuvasına sahip çıkamadı mı dedittirceksin asla dik dur ,ona da göster seni ezemeyeceğini ...

Valla yoruldum artık.Sanmayın cahilin tekinden bahsediyorum size.Bunları yapan üni mezunu bir kadın.Torununun altını açmaktan aciz biri.Çığlık atmama az bir zaman kaldı.Sabrede sabrede sabır tasına döndüm artık.artık eşimin yanında bile annecim demek gelmiyor içimden.çunkü iki yüzlü değilim onlar gibi

Back
X