- 24 Kasım 2013
- 70.441
- 53.835
- 698
- Konu Sahibi hayalimdekisen
kayınvaliden bu şekilde dahi olsa saygınızı yitirmeyin , mesafeli olun ..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne yaptın cnm eşinle aranı düzelttinmi?
Ah canımm benim.Ailelerle uğraşmak çok ama çok zor grçekten.Ya onların ki bulunmaz hint kumaşı bizim canımız patlıycan evet.Neymiş kızına o diue hitap edemezmişim.Senin kızın bana ne küfürler etti.ne şaklabanlıklar yaptı.sözde şakayla karışık.Ya 3 yıl önce düğünüme superman kıyafetyle geldi bu kız.bi tane abisi var !!! Resmen rezil oldum herkese.bu adamın kardeşi ne böyle diye herkes sordu.Ah ahh nefret ediyorum herkesten artık.bunaldım nefes alamıyorum.
canım benim malesefki eşlerimiz annelerinin yaptıklarını hiçbir zaman kabul etmiyorlar ve bize daha kotu davranıyorlar bence sende kayınvalidem gibi yap yalnızken istediğini soyle akşam eşin gelince annecim annecim yap eşine söylerse aaa annecim ne zaman dedim de Allah yardımcın olsun canım![]()
Süperman kıyafeti miDüğüne o kıyafetle mi geldi deli mi bu ????
Evet canım superman kıyafeti ve yağlı saçlarıyla..
Aman canım o onun kendi rezilliği. Şakayla falan küfür ettirme kendine es gürle öyle bir durumda bikere susup alttan alırsan yada ses cıkarmayıp eşine hayiflanirsan birdaha alamazsın önünü. Annem tek başına yaşıyor yani onu düsünmesem şehir terk edicem yüzlerini görmeyim diye. Eşim aile meraklısı değildir iyi biliyorum ama öyle saçma sapanlarki hangisini tutsak elimizde kalıyor eşimde kompleks oldu sanırım o yüzden direkt savunmaya geçiyorAh canımm benim.Ailelerle uğraşmak çok ama çok zor grçekten.Ya onların ki bulunmaz hint kumaşı bizim canımız patlıycan evet.Neymiş kızına o diue hitap edemezmişim.Senin kızın bana ne küfürler etti.ne şaklabanlıklar yaptı.sözde şakayla karışık.Ya 3 yıl önce düğünüme superman kıyafetyle geldi bu kız.bi tane abisi var !!! Resmen rezil oldum herkese.bu adamın kardeşi ne böyle diye herkes sordu.Ah ahh nefret ediyorum herkesten artık.bunaldım nefes alamıyorum.
Aman canım o onun kendi rezilliği. Şakayla falan küfür ettirme kendine es gürle öyle bir durumda bikere susup alttan alırsan yada ses cıkarmayıp eşine hayiflanirsan birdaha alamazsın önünü. Annem tek başına yaşıyor yani onu düsünmesem şehir terk edicem yüzlerini görmeyim diye. Eşim aile meraklısı değildir iyi biliyorum ama öyle saçma sapanlarki hangisini tutsak elimizde kalıyor eşimde kompleks oldu sanırım o yüzden direkt savunmaya geçiyor
20 yasini gecmis bir kizin süperman kiyafetiyle (bildigimiz süperman kiyafeti demi?) gelmesini
canlandiramiyorum gözümde imkansiz gibi geliyo
kendini ezdirme
bagirma provoke etme ama ezdirme
Ah canımm benim.Ailelerle uğraşmak çok ama çok zor grçekten.Ya onların ki bulunmaz hint kumaşı bizim canımız patlıycan evet.Neymiş kızına o diue hitap edemezmişim.Senin kızın bana ne küfürler etti.ne şaklabanlıklar yaptı.sözde şakayla karışık.Ya 3 yıl önce düğünüme superman kıyafetyle geldi bu kız.bi tane abisi var !!! Resmen rezil oldum herkese.bu adamın kardeşi ne böyle diye herkes sordu.Ah ahh nefret ediyorum herkesten artık.bunaldım nefes alamıyorum.