KAYNANAM.! Çok sinirliyim kızlar.

Ah canımm benim.Ailelerle uğraşmak çok ama çok zor grçekten.Ya onların ki bulunmaz hint kumaşı bizim canımız patlıycan evet.Neymiş kızına o diue hitap edemezmişim.Senin kızın bana ne küfürler etti.ne şaklabanlıklar yaptı.sözde şakayla karışık.Ya 3 yıl önce düğünüme superman kıyafetyle geldi bu kız.bi tane abisi var !!! Resmen rezil oldum herkese.bu adamın kardeşi ne böyle diye herkes sordu.Ah ahh nefret ediyorum herkesten artık.bunaldım nefes alamıyorum.

Süperman kıyafeti mi :KK57::KK57: Düğüne o kıyafetle mi geldi deli mi bu ????

canım benim malesefki eşlerimiz annelerinin yaptıklarını hiçbir zaman kabul etmiyorlar ve bize daha kotu davranıyorlar bence sende kayınvalidem gibi yap yalnızken istediğini soyle akşam eşin gelince annecim annecim yap eşine söylerse aaa annecim ne zaman dedim de Allah yardımcın olsun canım:KK43:

Çok sağol bitanem :((+

Evet canım superman kıyafeti ve yağlı saçlarıyla..

aaa inanmıyorum resmen düğünü provoke etmek ya da size o heyecanı yaşatmamak en iyi ihtimalle ilgi odağı olmak için yapılmış ..Şaşırdım Allah yardım etsin ,ruh hastası gibiler hepsi ayrı ayrı ...Ama lütfen ezdirmeyin kendinizi bence bu kadar saçmalık yeter size de yazık ya ..

Ah canımm benim.Ailelerle uğraşmak çok ama çok zor grçekten.Ya onların ki bulunmaz hint kumaşı bizim canımız patlıycan evet.Neymiş kızına o diue hitap edemezmişim.Senin kızın bana ne küfürler etti.ne şaklabanlıklar yaptı.sözde şakayla karışık.Ya 3 yıl önce düğünüme superman kıyafetyle geldi bu kız.bi tane abisi var !!! Resmen rezil oldum herkese.bu adamın kardeşi ne böyle diye herkes sordu.Ah ahh nefret ediyorum herkesten artık.bunaldım nefes alamıyorum.
Aman canım o onun kendi rezilliği. Şakayla falan küfür ettirme kendine es gürle öyle bir durumda bikere susup alttan alırsan yada ses cıkarmayıp eşine hayiflanirsan birdaha alamazsın önünü. Annem tek başına yaşıyor yani onu düsünmesem şehir terk edicem yüzlerini görmeyim diye. Eşim aile meraklısı değildir iyi biliyorum ama öyle saçma sapanlarki hangisini tutsak elimizde kalıyor eşimde kompleks oldu sanırım o yüzden direkt savunmaya geçiyor

Aman canım o onun kendi rezilliği. Şakayla falan küfür ettirme kendine es gürle öyle bir durumda bikere susup alttan alırsan yada ses cıkarmayıp eşine hayiflanirsan birdaha alamazsın önünü. Annem tek başına yaşıyor yani onu düsünmesem şehir terk edicem yüzlerini görmeyim diye. Eşim aile meraklısı değildir iyi biliyorum ama öyle saçma sapanlarki hangisini tutsak elimizde kalıyor eşimde kompleks oldu sanırım o yüzden direkt savunmaya geçiyor

Haklısın tatlım.sustukça kafama ettiler.iyi niyetimi kullandılar hep.

Allahim ne manyaklar var ya !!! Dugune superman kiyafetiyle gelmekte ne demek ? Delimi bunlar ? Aklim almiyor ... Nedir su kaynanalarin problemi anlayamiyorum birakin oglunuz evine,esine,coluguna cocuguna alissin guzel gecinsin onlarin mutluluguna comak sokmak niye ? Bunlarin beyinlerinde biraey eksik ... basmiyor beyinleri..

20 yasini gecmis bir kizin süperman kiyafetiyle (bildigimiz süperman kiyafeti demi?) gelmesini
canlandiramiyorum gözümde imkansiz gibi geliyo
kendini ezdirme
bagirma provoke etme ama ezdirme

20 yasini gecmis bir kizin süperman kiyafetiyle (bildigimiz süperman kiyafeti demi?) gelmesini
canlandiramiyorum gözümde imkansiz gibi geliyo
kendini ezdirme
bagirma provoke etme ama ezdirme

İmkansiz degil gercek canım.Superman tshirtuüyle ve yağlı saçlarıyla kurdistan bayrağina benzer bilekliğiyle geldi görümce temsili olarak..Cok mutsuzum eşimin ailesinden yana...

superman kıyafetiyle mi geldi düğüne o_O şok oldum resmen :KK45: kızın psikolojisi bozuktur belki bu söylediğinizden ben bunu çıkarıyorum sorunlu bir insan demek ki :KK57:

Gorumcen dugune superman kıyafetiyle mi geldi hahah millet abiye giyer komik olmuş. Neyse senn takma kafana bak eşin senin önceliğin, kaynananla da konuş derim ben anne neden ikili davranıyorsun de sor yani bunu esine anlat falan :) mutlu olmaya çalış herseyi kafana takma bayramini zehir ettirme etme.

Eşinizden dayak yiyorsunuz size bebeğin yanında şiddet uyguluyor. Bence kayınvalidenizi çok da takmayın sorununuz daha büyük.

Bu karakter meselesi bu insanlari degistiremezsin bence mesafeli ol herkez yerini bilsin sende bi annanin evladisin yarin sana yaptigi muameleyi kizina yaparlar ama bazilarina oda kar etmiyor ne diim.....

Back
X