Kaynanam dedikodumu yapıyor

Dinlet. Ayrı eve çıkabilecek durumdaysan bunu kullan sonuna kadar yok değilsen yine de dinlet yorumu sana bırakıyorum de. Ses kaydını da sen bana inanmadigin için aldım de. Çünkü erkegin özellikle Türk erkeğinin gözüne sokmak lazım bu annem yapmaz illuzyonundan çıkmak için.

Ayrı eve en yakın zamanda cikcaz insallh o yüzden sabrediyorum

Geçen sene eşimin köyüne gittik. Kp ve KV çok yakın bir arkadaşı geldi kızları filan. Bir ara odadan çıktım oğluma bakmak için. Tekrar odaya girdim herkes birden sustu. " Hayırdır kızlar benim dedikodumu mu yapıyorsunuz? Dedim gülerek.
" Ay çocuklarınla ne güzel ilgileniyorsun" dedi KV arkadaşı. Teşekkür ederim dedim. Kapının önündeydim beni görecekleri mesafedeydim. Ben aldırmam böyle şeyleri banana herkesin kendi kesesi, kendi doldurur.

Bende eşime söyledim annen böyle yaptı diye , benim annem senin hakkında kötü konuşmaz dedim. Üstelik anneci bir adam değildir.

Siz aynı evde yaşıyorsunuz. Üstelik ev kp üstüne eşiniz ses çıkartmaz. Ama eşinizi siz daha bilirsiniz. Tepkisini daha iyi bilirsiniz.

Merhaba ben 3 senelik evliyim kaynanam kayinbabam ve eşimin erkek kardeşiyle aynı evde mecburi yaşıyorum kaynanm dıştan bakınca o kadar iyi gözüken biri ki bende mahalesef öyle sanmıştım bir gün dışardan gelip telefonla kızını ararken benim hakkımda konuştuğunu duydum ve içime şüphe düştü ve farkettim ki sürekli sessiz sessiz kızıyla benim o gün yaptıklarımı bni kotuleyerek anlattığını işittim eşime söyledim ama annem yapmaz dedi sonra ses kaydı açtım telefondan markete gitcektim geldiğimde eve ses kaydını açıp dinledim benim hakkımda konuştuğunu ispatladim sizce ne yapmalıyım eşime ses kaydını dinletmelimiyim:KK43:
Keşke ses kaydı almasaydiniz. Kaynana bu İşleri gelinleri kötülemek. Umursamayin çünkü hiç bişey degismicek. Evinizi ayırın.

Neden kaynananla yuzlezmiyirsun ,arkamdan xedimodumu yapiyorsun bunlari bu lari demissin de

kayinvalidene herseyini anlatma ve güvenme dedikodunu yapacak elinede malzeme vs verme güvenini sarsmis 1 kere demek ki gercek kimligi hep oydu görmüs oldun kocana söylersen pek birsey degisirmi bilmiyorum ama ayni evdeyseniz havalar iyice gerilir bitmez tükenmez dedikodusu olursun sanki suclu senmissin gibi inanin okadar ustalarki bu konuda art niyetli insanlar tavsiye etmem

Eşime bir çok kez rahatsizligimi dile getirdim ama geçiştirdi biz onlarla yasmiyoruz onlar bizle yaşıyor dha doğrusu sözde ev oğlumun diyordu evlenmeden önce kaynanam 3 4 ay alışana kadar yanında kalırim sonra memlekete gideriz demişti
ee artik gitme vakitleri gelmis neyi bekliyorlar ?

Merhaba ben 3 senelik evliyim kaynanam kayinbabam ve eşimin erkek kardeşiyle aynı evde mecburi yaşıyorum kaynanm dıştan bakınca o kadar iyi gözüken biri ki bende mahalesef öyle sanmıştım bir gün dışardan gelip telefonla kızını ararken benim hakkımda konuştuğunu duydum ve içime şüphe düştü ve farkettim ki sürekli sessiz sessiz kızıyla benim o gün yaptıklarımı bni kotuleyerek anlattığını işittim eşime söyledim ama annem yapmaz dedi sonra ses kaydı açtım telefondan markete gitcektim geldiğimde eve ses kaydını açıp dinledim benim hakkımda konuştuğunu ispatladim sizce ne yapmalıyım eşime ses kaydını dinletmelimiyim:KK43:
sen de onun dedikodusunu yap.

Back
X