kaynanam eltimi gorunce beni umursamiyor..

eltim evlenmeden once hatta nisanlanmadan once kayinvalidemlerde kalirdi gunlerce otururdu bile ama benim gitmem bazen sorun bile oluyor goren duyan ne dermis.. kizlar sizce bendemi bir sorun var yardim edin lutfen...duyan ne dermiş derken çok fazla onlara gittgini vurgulamış farkındaysan arkadaşım şahsen bu söz bana söylense utanırdım gitmeye bayramdan bayrama anca :))))

Merhaba kizlar lutfen bana yardım edin.. benim 4 yildir suren bir iliskim var ve sevgilim askerden geldikten sonra sözlencez.. sevgilimin ailesini cok iyi tanirim hepsini cokta severim ancak benim derdim su ki kaynanam eltimi gorunce ben yokmusum gibi davraniyor.. sevgilim 3 erkek kardes ve en byuk abisi evli ben ise ortanca gelin olacagim.. kaynanami ve eltimi cok severim hatta sevgilimn kardesinin sevgilisinide cok severim .. ancak kaynanam benim yanimdayken eltime birseyler alir onu oper sarilir ve bugune kadar bana tek bir igne bile almadi.. halbuki cok iyi anlasiriz .. eltim evlenmeden once hatta nisanlanmadan once kayinvalidemlerde kalirdi gunlerce otururdu bile ama benim gitmem bazen sorun bile oluyor goren duyan ne dermis.. kizlar sizce bendemi bir sorun var yardim edin lutfen..

unutmayım
kaynana olunca gelinime bir iğne alayım

Merhaba kizlar lutfen bana yardım edin.. benim 4 yildir suren bir iliskim var ve sevgilim askerden geldikten sonra sözlencez.. sevgilimin ailesini cok iyi tanirim hepsini cokta severim ancak benim derdim su ki kaynanam eltimi gorunce ben yokmusum gibi davraniyor.. sevgilim 3 erkek kardes ve en byuk abisi evli ben ise ortanca gelin olacagim.. kaynanami ve eltimi cok severim hatta sevgilimn kardesinin sevgilisinide cok severim .. ancak kaynanam benim yanimdayken eltime birseyler alir onu oper sarilir ve bugune kadar bana tek bir igne bile almadi.. halbuki cok iyi anlasiriz .. eltim evlenmeden once hatta nisanlanmadan once kayinvalidemlerde kalirdi gunlerce otururdu bile ama benim gitmem bazen sorun bile oluyor goren duyan ne dermis.. kizlar sizce bendemi bir sorun var yardim edin lutfen..

Bence kendını bu konuda şanslı olarak görebılırsın :D nekadar mesafelı davranırsa sende ona okadar mesafelı davran.. aklıma kendım geldım kaynanamı hıc sevmem hemde hıc:):)gunahım kadar desem yerıdır oda bana sevıyormus gıbı davranır belkıde sevıyor bıle olabılır ama sahte bır ınsan oldugu ıcın emın degılım..eltımı daha onlar evlı degıller sevgılılıler cok sever sarılır falan ama sarılmaz bana ve bu durum cok hosuma gidiyor bana uzak Allaha yakın olsun :) senı sevse nolur sevmese nolur sen kocan bıle degıl sevgılın suanda onunla ıyı anlas ve mesafenı koru herzaman..

eltim evlenmeden once hatta nisanlanmadan once kayinvalidemlerde kalirdi gunlerce otururdu bile ama benim gitmem bazen sorun bile oluyor goren duyan ne dermis.. kizlar sizce bendemi bir sorun var yardim edin lutfen...duyan ne dermiş derken çok fazla onlara gittgini vurgulamış farkındaysan arkadaşım şahsen bu söz bana söylense utanırdım gitmeye bayramdan bayrama anca :))))

ben hiç gitmezdım kı şimdi bile mecbur kalmadıkca gıtmıyorum gıdıp napıcam ne paylasıcamkı kayınvalıdemle:):) bana keske soylenseydı o soz sevgılı ıken hıc gıtmezdım sevgılı ıken melek gıbıydı kaynanam soylese super bahanem olurdu hıc gıtmezdım hahaha

benım esımde 3 erkek kardes ve esım ortanca bende ortanca gelınım
en buyuk kaynım evlı
kaynanam eltımı gorunce benımle konusmuyo bıle hersey ona
ıs gelınce bana yaptırıyo onlar oturuyo ben dıslanıyorum
eltımde benı kıskanıyor
kayınvalıdem onları daha cok savunuyor sınır oluyorum bu nedenle tasınacagım kendı annemlerın yanına ıstemıyorum orda oturmak sınırlerımı bozuyorlar

Back
X