Kaynanam eşime her dakika mesaj atıyor ben mi abartıyorum

Teşekkür ederim yorumunuz için. Tabii ki eşim bu durumdan rahatsız değil. O yüzden sınır ihlaline devam ediyorlar. Dört çocukları var, diğerlerine yapamazlar çünkü sert tepki alırlar. Tepki çekecek bir şey yaptıklarını bilmelerine rağmen sadece bizi aramaları iyi niyet ve vesvese değil aslında. Çocukluktan itibaren eşimi baba yapıp maddi manevi sırtına yük yüklemişler. Evde baba var, ev araba bağ bahçe, emekli maaşı, bahçe geliri var. Ama abisini evlendirmek, kardeşini okutmak, ablasının bebek çeyizi yapmak eşime verilmiş görev olarak. O da itiraz etmemiş. Bugün olmuş hala ev ikinci ev yaptırmak için bizden para istedi. Dolayısıyla amaç, oğlum bizi unutmasın, karısı ve çocuklarını bizim önümüze geçirmesin mantığı. Ayrıca anası ve babasını bırakın, küçük kardeşi bile sık sık arayıp ne yaptığımızı soruyor. Tabii görünüşte hal hatır sormak. On yılın sonunda aslında öyle olmadığını anlıyorum artık. Yani eş ailesine ısınamamak değil,tam tersi soğumak. Çünkü ben onları tanıdığımda annem, babam, kardeşim diye tanıtıyordum herkese. Onlarsa benim annem için x teyzen diyorlardı eşime. Ama kendilerinden bahsederken biz senin ananız babanız, bunlar kardeşin diyorlar hala. Yok yaaa! Bunlar iyi niyetli değil, sadece kurnaz geçiniyor
Sizin durumunuz baya farklıymış. Benim konu sahibi için yaptığım yorum genel olarak gelinlerin iyi niyetli olsun olmasın kayınvalidelere olan tahammülsüzlugu içindi ama sizdeki biraz aile içi sömürü durumu. Çeşit çeşit insan var işte, böyle aileler de var çevremde de tanık oldum. Evladının iyi niyetini kullanan analar, sırf menfaat için yakadan düşmeyen kardeşler..

Eşinizin artık bir dur demesi gerekiyor buna. Diğerlerinden umudu kestikleri için ona yükleniyorlarmis bunun farkında değil mi? Yani ailesinin ona manevi yönden değil maddi yönden ihtiyaç duyduklarını görmüyor mu?

Sizin durumunuz baya farklıymış. Benim konu sahibi için yaptığım yorum genel olarak gelinlerin iyi niyetli olsun olmasın kayınvalidelere olan tahammülsüzlugu içindi ama sizdeki biraz aile içi sömürü durumu. Çeşit çeşit insan var işte, böyle aileler de var çevremde de tanık oldum. Evladının iyi niyetini kullanan analar, sırf menfaat için yakadan düşmeyen kardeşler..

Eşinizin artık bir dur demesi gerekiyor buna. Diğerlerinden umudu kestikleri için ona yükleniyorlarmis bunun farkında değil mi? Yani ailesinin ona manevi yönden değil maddi yönden ihtiyaç duyduklarını görmüyor mu?
Hayır kabul etmiyor, gayet memnun. Ama tabii o memnun olsa da biz bu durumu çekmek zorunda değiliz, bunu anlamak istemiyor :KK43:

Bazı annelerin oğlanlarına karşı sapık olduğunu düşünmeden edemiyorum. Sen yinede bir şey söyleme oğlu rahatsız olsa bile sen bir şey desen aman efendim sana ne oluyor ne alıp veremediğin var demeye başlıyor kırbolar. (bütün erkekler kırbo)

Valla ben böyle durumda eşini suçlu görüyorum. O da halinde memnun demek ki çocuk gibi habire hesap veriyor. Her mesaja cevap vermesin görmezden gelsin yavaş yavaş araya mesafe koysun bu ne zırt pırt madem oğluna çok meraklı evlendirmeyecekti

Back
X