• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanam gelıyor ve panik atak tuttu

Melek343

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2015
143
47
98
Kızlar selamlar..ben 4,5aylık hamıleyım hamılelıgım ara ara kanamalı gecıyor bu yuzden sureklı dınlenmem ve yatmm gerekıyor.sımdıye kadar annemde kalıyordum ama öbür hafta sonu kaynanamla kayınpederım gelck ,bayram ıcın evıme gecıcem ama aklımda mılyon sıkıntı var durumu bıliyorlar..sımdı onlar gelınce nasıl davrancam ,oturcm kalkmıycam eşimde ztn asla kaldırmaz benı ama yınede dert edıyorum kendıme gelmelerını: ( sımdı onlar bende dıye ıkı kızı ,cocukları bana gelcekler :(evım asırı kucuk ve cok pısler :(cocuklar sürekli ortalıgı karıstırrlar:(napıcam ben ya :( cunku zamanında cok cok cekmıslıgım var onlardan :( bende onlra karşı fobı oluşturdu:( hıc rht degılım ve bu yuzden sureklı panık atak gecırıyorum😞 bebegıme zarar vermekden cok korkuyorum😞streslı oldgm ıcın :( napmam lazım nasıl davranmam lazım kızlar

Ya aynn oyle cok lazımlar gıbı gelır başıma coreklenırler :( bıseyde dıyemem eşim annem babam bakar dıyodu gecenlerde konu acılınca ama zora gırmekden kaçarlar bencede inşlh kızlarına gıdıp kalırlar da ben stres olmm

neden size geliyorlar

cidden kv bir melekmiş

kızı da varsa aynı şehirde hamile ve sorunlu hamile bir kadının evine corona ortada kol gezerken neden geliyorlar

görümcem ile aynı sitede oturuyoruz

kv oturmaya hatta oğlumu görmeye görümceme gelir

gitsin kızında kalsın siz de bayramda uğrarsınız belki olur biter

bunu söylemeyen eşiniz de çok da masum değildir

yani corona var gelmeyin ille de gelecekseniz Melek in durumu malum gidin ablamda kalın diyecek çok zor değil

Ya aynn oyle cok lazımlar gıbı gelır başıma coreklenırler :KK43: bıseyde dıyemem eşim annem babam bakar dıyodu gecenlerde konu acılınca ama zora gırmekden kaçarlar bencede inşlh kızlarına gıdıp kalırlar da ben stres olmm

kızlarla aranız iyiyse açın söyleyin arayıp annelerini çağırsınlar

Kızlar selamlar..ben 4,5aylık hamıleyım hamılelıgım ara ara kanamalı gecıyor bu yuzden sureklı dınlenmem ve yatmm gerekıyor.sımdıye kadar annemde kalıyordum ama öbür hafta sonu kaynanamla kayınpederım gelck ,bayram ıcın evıme gecıcem ama aklımda mılyon sıkıntı var durumu bıliyorlar..sımdı onlar gelınce nasıl davrancam ,oturcm kalkmıycam eşimde ztn asla kaldırmaz benı ama yınede dert edıyorum kendıme gelmelerını: ( sımdı onlar bende dıye ıkı kızı ,cocukları bana gelcekler :KK43:evım asırı kucuk ve cok pısler :KK43:cocuklar sürekli ortalıgı karıstırrlar:KK43:napıcam ben ya :KK43: cunku zamanında cok cok cekmıslıgım var onlardan :KK43: bende onlra karşı fobı oluşturdu:KK43: hıc rht degılım ve bu yuzden sureklı panık atak gecırıyorum😞 bebegıme zarar vermekden cok korkuyorum😞streslı oldgm ıcın :KK43: napmam lazım nasıl davranmam lazım kızlar
tüm yazdıklarınızda tek takıldığım eşy bebeğime zara vermekten korkuyorum yazınız
valla sizi bu kadar etkiliyorsa eşinize aynen burada yazdığınızı söyleyip gelmelerini istemediğinizi söyleyeceksiniz

Vaktinde babannemler anneme çok çektirmiş, annem bugün babannemin adını duysa tansiyonu istemsiz 15e fırlıyor. Bize gelince zaten 17den aşağı düşmüyor. Çok rahatsız olacaksanız gelmesinler

Demek eşiniz sizi kaldırmaz, o kadar düşünceli olsa, anne babasına durumu söyleyip gelmelerini kabul etmezdi.

Bir yere gideceklerse kızlarına gitsinler, riskli hamilelik yaşayan gelinlerinin evinde ne işleri var?
İç sesim🙋🏻‍♀️

Kızlar selamlar..ben 4,5aylık hamıleyım hamılelıgım ara ara kanamalı gecıyor bu yuzden sureklı dınlenmem ve yatmm gerekıyor.sımdıye kadar annemde kalıyordum ama öbür hafta sonu kaynanamla kayınpederım gelck ,bayram ıcın evıme gecıcem ama aklımda mılyon sıkıntı var durumu bıliyorlar..sımdı onlar gelınce nasıl davrancam ,oturcm kalkmıycam eşimde ztn asla kaldırmaz benı ama yınede dert edıyorum kendıme gelmelerını: ( sımdı onlar bende dıye ıkı kızı ,cocukları bana gelcekler :(evım asırı kucuk ve cok pısler :(cocuklar sürekli ortalıgı karıstırrlar:(napıcam ben ya :( cunku zamanında cok cok cekmıslıgım var onlardan :( bende onlra karşı fobı oluşturdu:( hıc rht degılım ve bu yuzden sureklı panık atak gecırıyorum😞 bebegıme zarar vermekden cok korkuyorum😞streslı oldgm ıcın :( napmam lazım nasıl davranmam lazım kızlar
Çok zor gerçekten ben bile stres oldum okuyunca insanlar ne kadar düşüncesiz

Kızlar selamlar..ben 4,5aylık hamıleyım hamılelıgım ara ara kanamalı gecıyor bu yuzden sureklı dınlenmem ve yatmm gerekıyor.sımdıye kadar annemde kalıyordum ama öbür hafta sonu kaynanamla kayınpederım gelck ,bayram ıcın evıme gecıcem ama aklımda mılyon sıkıntı var durumu bıliyorlar..sımdı onlar gelınce nasıl davrancam ,oturcm kalkmıycam eşimde ztn asla kaldırmaz benı ama yınede dert edıyorum kendıme gelmelerını: ( sımdı onlar bende dıye ıkı kızı ,cocukları bana gelcekler :KK43:evım asırı kucuk ve cok pısler :KK43:cocuklar sürekli ortalıgı karıstırrlar:KK43:napıcam ben ya :KK43: cunku zamanında cok cok cekmıslıgım var onlardan :KK43: bende onlra karşı fobı oluşturdu:KK43: hıc rht degılım ve bu yuzden sureklı panık atak gecırıyorum😞 bebegıme zarar vermekden cok korkuyorum😞streslı oldgm ıcın :KK43: napmam lazım nasıl davranmam lazım kızlar
Tamam o zaman en baştan anlatıyorum. Öncelikle onlar gelene kadar kendine ne kadar nazlı ve hassas bir insan olduğunu söyle.hic bir şey yapma naz yap😁. Gülüyorum ama çok ciddiyim. Madem bu durumda birinin evine geliyorlar o zaman yemekleri temizliği vs her şeyi kendileri yapacak. Kv kp dışında gelenler de öyle. Çocuklar dağıtır döker eder giderken anneleri babaları temizleyip gitsin yapmadılar mı eşin yapsın.

Su zor süreçte kabul etmeyin. Esinizle görüşün ailesiyle konuşsun durumunuzun iyi olmadigini aktarsin ailesine. Sonucta panik ataginiz varsa bu bir risktir. Bende temiz olmayan insanlara katlanamiyorum. Küçücük evde sıkış tıkış olmak zorunda da değilsiniz. 2 kizi daha varmis kizlarinda daha cok rahat edebilirler.

Back
X