- Konu Sahibi tekvarligim
-
Direk böyle yap dmieyorum ama, eşin ve ailesi kendilerine çei kdüzen versin diye bi süre annenlere gitsen.Eşin de anlasın senin durumunu.Bir de baban/ abin yok mu, biraz diş gösterseler.Ya sen eşine çok mu bağımlısın, annene yemek konulmayan bir eve resti çekmiyoruns? Annenler de çok mu sessiz anlamadım ki...Benim yazim uzun olacak. Ben belcikadan avusturyaya gelin geldim.herseyi isimi aylemi brakip geldim.geldigim gunden belli esimin annesi burnumdan getirdi birbucuk senedir burdayim hep ayni hep ayni.ilk basta kiskanmalar eskm yaptigim yemekleri begenior diye bizim evde kavga cikarirdi sonra kuser aglardi. Kac kacip kacip gitti kusdu cocuk gibi. Sonra onlarda cok is yapardim seve seve bisuru yemekler .ve herzamann benle dalga gecerdi nebicim is yapion ne bicim yemek bu ne sune..yinede aldiris etmezdim.sonra olay buyudu biyere brakmiolardi ikimizi.gezmsye giderken mecbur kendide gelecekdi.hergun tel acar cikmassam pat damlar.. esim bana sarilir kendide yaklasir ona sarilsn diye.sonra benim aylem ziyarete geldigindee bi sinirlenir yemek koymaz onlerine..anneme yaptirir herseyi.bigun hamile kaldim.esimle kavga etmisdik.kkaynanayada firsat gecti beni kolumdan tuttu seni anangile geri gondercez dedi boyle bagirs bagira ustelik hamileyim 4aylik .yinee sustummm hamolelim braz kotu gecti birgunn daha bi yemek pisiripte al kizim hamilesin ye demedi benden bekledo hep.dogum a birhafta kala kendi annemi cagirdim diye kavga cikartti dusman oldu bana .cocuk dogdu burnumdan getirdi hadtanede kaldim aylarca .esimle bizi birbirimize dusurdu.bosanioduk esim bana vurdu onun yuzunden ve daha neler suan iyoz esimle ama halaaaa sorunlar cikiyor aylesi yuzunden neyapsm bos icime atiorum artik
meslek var ama calismama izin vermediler.. keskee belcikaya gelseydi esim boyle olmasdi ozaman.amaa kader ya cocuk yap diye zorladilar yaptim simdiktee cocuma resmen sahiplenmk istiolar. Birbucuk ay bizde kaldi yeni dogum yapmisim dilislerim agriya agrio hizmet bekledi benden.. gece yarilari odamiza girioduu ayippppKeşke sen eşini Belçika'ya götürebilsen. Sinir oldum ya! Allah kurtarsın seni bu durumdan arkadaşım. Ya siz uzaklara gitseniz, ya KV sınır dışı falan olsa keşke... Şu bir gerçek, ailen senin sahipsiz olmadığını onlara hissettirmeleri lazım.
Mesleğin var mı?
Canim nerde kaliyorsun avusturyada? Sende aYni taktigi uygula esinin yaninda güleryüzlü ol he de yalnizken bildigini oku görsün neymis, ayrica esine tatli dille anlatsan yaptiklarini anlamazmi ?Iyi olurdu a benim abim gelevrk durumda deilll cokkk sorunu var onun. Bi hamilenin ahini almak cok kotidur ben hamileyken tutmus kolumdan seni geri gondeririz diordu boyle hepsi ustume geldi cocuma bisey olur diye sesimi cikarmadim.ama icimden diledimki diger ogluna oyle bir gelin alsinki oglunun deil yuzunu sesini duymasin
Canim nerde kaliyorsun avusturyada? Sende aYni taktigi uygula esinin yaninda güleryüzlü ol he de yalnizken bildigini oku görsün neymis, ayrica esine tatli dille anlatsan yaptiklarini anlamazmi ?
Simdi bi taktik ogrenmis esimin yaninda melek olup benle yanliz kaldi an beniii SIKISTIRIYOR. Bir oglu daha var allah oyle bir gelin getirsinkii oglunun yuzunu deil sesini bile duyurmasin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?