- Konu Sahibi tekvarligim
Benim yazim uzun olacak. Ben belcikadan avusturyaya gelin geldim.herseyi isimi aylemi brakip geldim.geldigim gunden belli esimin annesi burnumdan getirdi birbucuk senedir burdayim hep ayni hep ayni.ilk basta kiskanmalar eskm yaptigim yemekleri begenior diye bizim evde kavga cikarirdi sonra kuser aglardi. Kac kacip kacip gitti kusdu cocuk gibi. Sonra onlarda cok is yapardim seve seve bisuru yemekler .ve herzamann benle dalga gecerdi nebicim is yapion ne bicim yemek bu ne sune..yinede aldiris etmezdim.sonra olay buyudu biyere brakmiolardi ikimizi.gezmsye giderken mecbur kendide gelecekdi.hergun tel acar cikmassam pat damlar.. esim bana sarilir kendide yaklasir ona sarilsn diye.sonra benim aylem ziyarete geldigindee bi sinirlenir yemek koymaz onlerine..anneme yaptirir herseyi.bigun hamile kaldim.esimle kavga etmisdik.kkaynanayada firsat gecti beni kolumdan tuttu seni anangile geri gondercez dedi boyle bagirs bagira ustelik hamileyim 4aylik .yinee sustummm hamolelim braz kotu gecti birgunn daha bi yemek pisiripte al kizim hamilesin ye demedi benden bekledo hep.dogum a birhafta kala kendi annemi cagirdim diye kavga cikartti dusman oldu bana .cocuk dogdu burnumdan getirdi hadtanede kaldim aylarca .esimle bizi birbirimize dusurdu.bosanioduk esim bana vurdu onun yuzunden ve daha neler suan iyoz esimle ama halaaaa sorunlar cikiyor aylesi yuzunden neyapsm bos icime atiorum artik