kaynanam kaynbabam esim ve bebegim

tekvarligim

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2013
43
0
6
Almanya
Benim yazim uzun olacak. Ben belcikadan avusturyaya gelin geldim.herseyi isimi aylemi brakip geldim.geldigim gunden belli esimin annesi burnumdan getirdi birbucuk senedir burdayim hep ayni hep ayni.ilk basta kiskanmalar eskm yaptigim yemekleri begenior diye bizim evde kavga cikarirdi sonra kuser aglardi. Kac kacip kacip gitti kusdu cocuk gibi. Sonra onlarda cok is yapardim seve seve bisuru yemekler .ve herzamann benle dalga gecerdi nebicim is yapion ne bicim yemek bu ne sune..yinede aldiris etmezdim.sonra olay buyudu biyere brakmiolardi ikimizi.gezmsye giderken mecbur kendide gelecekdi.hergun tel acar cikmassam pat damlar.. esim bana sarilir kendide yaklasir ona sarilsn diye.sonra benim aylem ziyarete geldigindee bi sinirlenir yemek koymaz onlerine..anneme yaptirir herseyi.bigun hamile kaldim.esimle kavga etmisdik.kkaynanayada firsat gecti beni kolumdan tuttu seni anangile geri gondercez dedi boyle bagirs bagira ustelik hamileyim 4aylik .yinee sustummm hamolelim braz kotu gecti birgunn daha bi yemek pisiripte al kizim hamilesin ye demedi benden bekledo hep.dogum a birhafta kala kendi annemi cagirdim diye kavga cikartti dusman oldu bana .cocuk dogdu burnumdan getirdi hadtanede kaldim aylarca .esimle bizi birbirimize dusurdu.bosanioduk esim bana vurdu onun yuzunden ve daha neler suan iyoz esimle ama halaaaa sorunlar cikiyor aylesi yuzunden neyapsm bos icime atiorum artik

Benim yazim uzun olacak. Ben belcikadan avusturyaya gelin geldim.herseyi isimi aylemi brakip geldim.geldigim gunden belli esimin annesi burnumdan getirdi birbucuk senedir burdayim hep ayni hep ayni.ilk basta kiskanmalar eskm yaptigim yemekleri begenior diye bizim evde kavga cikarirdi sonra kuser aglardi. Kac kacip kacip gitti kusdu cocuk gibi. Sonra onlarda cok is yapardim seve seve bisuru yemekler .ve herzamann benle dalga gecerdi nebicim is yapion ne bicim yemek bu ne sune..yinede aldiris etmezdim.sonra olay buyudu biyere brakmiolardi ikimizi.gezmsye giderken mecbur kendide gelecekdi.hergun tel acar cikmassam pat damlar.. esim bana sarilir kendide yaklasir ona sarilsn diye.sonra benim aylem ziyarete geldigindee bi sinirlenir yemek koymaz onlerine..anneme yaptirir herseyi.bigun hamile kaldim.esimle kavga etmisdik.kkaynanayada firsat gecti beni kolumdan tuttu seni anangile geri gondercez dedi boyle bagirs bagira ustelik hamileyim 4aylik .yinee sustummm hamolelim braz kotu gecti birgunn daha bi yemek pisiripte al kizim hamilesin ye demedi benden bekledo hep.dogum a birhafta kala kendi annemi cagirdim diye kavga cikartti dusman oldu bana .cocuk dogdu burnumdan getirdi hadtanede kaldim aylarca .esimle bizi birbirimize dusurdu.bosanioduk esim bana vurdu onun yuzunden ve daha neler suan iyoz esimle ama halaaaa sorunlar cikiyor aylesi yuzunden neyapsm bos icime atiorum artik
Direk böyle yap dmieyorum ama, eşin ve ailesi kendilerine çei kdüzen versin diye bi süre annenlere gitsen.Eşin de anlasın senin durumunu.Bir de baban/ abin yok mu, biraz diş gösterseler.Ya sen eşine çok mu bağımlısın, annene yemek konulmayan bir eve resti çekmiyoruns? Annenler de çok mu sessiz anlamadım ki...

Benim annem cok cile cekmis biri kavgayi sevmior herseyi gormemezlikten gelior.babam abim hep belcikadalar.esimi cok severek evlendim herseyi kaynanam istedigi gibi yaptim.baslarda .ama suan kendim bi anneyim artik kizim 8aylik tetapilere gidip geliorum hergun kizimla evde 8saat yokum ufak bi sorunu var kizimin.ama bu kaynana olcak insan hergun tel acip niye cocugu oraya getirmiom niye gelmiom diye bni resmen yiyor telde bide kaynbabam bni cok severdi onuda doldurmus artik oda bni sevmior. Kadinn kiskanclindan olecek.evlendirmeseydi oglunu .hastalik sahibi olcam diye korkuorum. Depresyon ilaci kullanmaya basladim

Simdi bi taktik ogrenmis esimin yaninda melek olup benle yanliz kaldi an beniii SIKISTIRIYOR. Bir oglu daha var allah oyle bir gelin getirsinkii oglunun yuzunu deil sesini bile duyurmasin.

Eşini arkana almaya çalış o zaman cnm, beraber daha çekirdek bi aile olun.Bu kadar içiçe olmak iyi değildir. Allah kolaylık versien, yardımcın olsun, bebeğine acil şifalar...

Keşke sen eşini Belçika'ya götürebilsen. Sinir oldum ya! Allah kurtarsın seni bu durumdan arkadaşım. Ya siz uzaklara gitseniz, ya KV sınır dışı falan olsa keşke... Şu bir gerçek, ailen senin sahipsiz olmadığını onlara hissettirmeleri lazım.

Mesleğin var mı?

Keşke sen eşini Belçika'ya götürebilsen. Sinir oldum ya! Allah kurtarsın seni bu durumdan arkadaşım. Ya siz uzaklara gitseniz, ya KV sınır dışı falan olsa keşke... Şu bir gerçek, ailen senin sahipsiz olmadığını onlara hissettirmeleri lazım.

Mesleğin var mı?
meslek var ama calismama izin vermediler.. keskee belcikaya gelseydi esim boyle olmasdi ozaman.amaa kader ya cocuk yap diye zorladilar yaptim simdiktee cocuma resmen sahiplenmk istiolar. Birbucuk ay bizde kaldi yeni dogum yapmisim dilislerim agriya agrio hizmet bekledi benden.. gece yarilari odamiza girioduu ayipppp

Canım ya, psikopat bu senin KV resmen, nasıl bu duruma eşin birşey demiyor? Gece odanıza mı girdi!! O oğluyla uyusun bari!!
Bak olmadı baban mutlaka eşinle konuşsun. Sen sahipsiz misin ya? Ezdirme kendini bu kadar. Sonra bu sinir stres insana mutlaka bir yerinden hastalık olarak çıkıyor. Çok üzüldüm :(

mrbcanim bende belcikadayim belcikaya gelin geldim daha dogrusu senin dedigin gibi bende cok yiprandim burdaki arkadaslar konumu biliyolar cook zor gunler gecirdim senin gibi ama bende kayinvalide yoktu gorumcelerimle kavgaliydim daha cok dusundumde sanirim kayinvalide sorunu daha cok yipratyo insani sana tavsiye veremiycem malesef kelin ilaci olsa kendi basina surer misali ama sabirli ol lutfen sadece bebisin icin sabirli ol hic bisey belki istedigin gibi gitmeyebilir ama herseyde daha kotuye gidemez umudundayim umarim duzelir moralin babandan once abine citlatsan durumu gelip gitse size bi faydasi olmazmi sana kayinvalideacisindan gozunu korkutmak maksatli sahipsiz olmadigini bilmesi babindan?

Ben katlamamadig sey hep bir mecburiyet var!! Bikere gitmesek kiyamet kopuyor. Ya belki beebeyimle kocamla isimiz var belki geek istioruz ..ya bi telefon calarrr durmadan arka arkaya.babasu biryandan anasi biryandan.. dun burada tatil vardi heryer kapaliydi..sabahin korunde durmadan aradilar yine yatiodumm ciktim tele yatioz dedim .bi bagirdi bagirdi o cocuguu simdi almaya gelioz diyee..sonra yuzume sakkk teli kapatti..ondan sonra durmadan babasiii ario ariooo.en sonunda esim ebagirdimmm yeter ben gidiom dedim annen bana ne hakla bagrio dedim. Ac babana biz evde yokuz de dedim.bunu hayattaaaa yapmasdiiii ilk defa yapti.sonra bunlar vaucmedi aksam saat 11kadar aradilarr.. varya ohhh olsun ilk drfa istedimi yerine getirdim.ve gitmedim orayaaa ecdede durmadim gezmeye cikarfim esimii

Iyi olurdu a benim abim gelevrk durumda deilll cokkk sorunu var onun. Bi hamilenin ahini almak cok kotidur ben hamileyken tutmus kolumdan seni geri gondeririz diordu boyle hepsi ustume geldi cocuma bisey olur diye sesimi cikarmadim.ama icimden diledimki diger ogluna oyle bir gelin alsinki oglunun deil yuzunu sesini duymasin

Iyi olurdu a benim abim gelevrk durumda deilll cokkk sorunu var onun. Bi hamilenin ahini almak cok kotidur ben hamileyken tutmus kolumdan seni geri gondeririz diordu boyle hepsi ustume geldi cocuma bisey olur diye sesimi cikarmadim.ama icimden diledimki diger ogluna oyle bir gelin alsinki oglunun deil yuzunu sesini duymasin
Canim nerde kaliyorsun avusturyada? Sende aYni taktigi uygula esinin yaninda güleryüzlü ol he de yalnizken bildigini oku görsün neymis, ayrica esine tatli dille anlatsan yaptiklarini anlamazmi ?

Simdi bi taktik ogrenmis esimin yaninda melek olup benle yanliz kaldi an beniii SIKISTIRIYOR. Bir oglu daha var allah oyle bir gelin getirsinkii oglunun yuzunu deil sesini bile duyurmasin.

demekki birilerinden zılgıtı yemişki artık yalnız kalınca dişini gösteriyor, büyük ihtimalle eşin sıkıştırmıştır yada soğumasın benden diye yanında masum ayağına yatıp o yokken şeytan oluyorlar , allah sabır versin ezdirme kendini

Back
X