• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kaynanam kendini akilli beni salak saniyor sanirim!

probiss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2012
294
-4
0
İstanbul
esim haftaya askere gidecegi icin bizde esimin memleketine geldik.kayinvalidemde kaliyoruz bir suredir.ama kaynanam herseyi biliyo da sanki ben birsey bilmiyorum gibi davranmasi beni gicik ediyo.

cok uzatmadan iki ornek vermek istiyorum;
mesela baykustan konu acildi bana donup diyo ki baykusun kafasi 360 derece donebiliyor bilio musun dedi.bende evet biliyorum dedim.aaa nerden biliyosun dedi.bunu bilmeyen yoktur zaten dedim.

bugunde oturuyoruz tv ye bakioruz.pis yediliydi sanirim.orda bi ogretmen bayan bay bir ogretmene,masama cicek getirmezsen ben sana celenk getircem gibi bisey soyledi. sonra kayinvalidem dondu bana ne dese begenirsiniz.. celenk ile cicegin farkini biliyo musun dedi.sok oldum esimle goz goze geldik.esim guldu.kayinvalidem ne oldu dedi.bende biliorum tabi dedim.hala salak yerine koyuyo beni farki ne peki diye soruo.bende farki soyledim tabi.sonra da bunu bilemicek ne var dedim soguk sekilde.ne bilim bazilari bilmio da dio.hey allahim ya..bu sadece iki ornek.bunun gibi cok seyde salak yerine koyuyo beni deli oluyorum ya.

bu durum da nasil tepki verirsiniz arkadaslar yan?ters konusmak istemiorum ben ama bazen dayanamiorum.

Çocuklaşmış biraz galiba...Bence dert edilcek gibi sorular değil...Bilmiyorum deseydin acaba ne dicekti? Açıklama mı yapacaktı...He de geç bence sen ona arkadaşım...

seni cahilmiş gibi gösterip güya küçük görmeye çalışıyor ya da tam tersi kendi bildiklerinin hiç kimse tarafından bilinmeyen şeyler olduğunu sanıyor en kuvvetli seçenek ise bence bunu herkese yapıyor eşin güldüğüne göre alışık bu duruma takma kafana alışırsın bizde neler görüyoruz gül geç hatta aaa öylemi bak çok ilginçmiş de egosu tatmin olsun:)))

haklisin canimda bunu gunde en az iki uc kere yapio tahammul edemiorum bazen ya.

Nasılsa çok sık görmüyormuşsun bence sabretmelisin...Çünkü normal sorular değil gerçekten...Sanki hücre parçalanmasındn falan bahsediyo...Aklıma geldi de acaba aşağılık kompleksi falan mı var ki?? Kendi kayınvalidesi onu küçük gördüyse o da sana yapmaya çalışıyor olabilir...

Sen sana basit şeyleri biliyor musun diye sorduğunda:
-Aaaaa bilmiyorum anne.Neymiş bakiiim. de.
Sonra da gül geç :27:

kaynananın sorduğu sorulasr çok çocukça ve saçma :26:amacı ne anlayamadım ama canını sıktığına değmez umursama boşver zaten çok sık biraraya gelmiyorsunuz sanırım gül geç canım:31:

bilemycegi teknik terimler kullanip ona soru sorun biliyo musun diyin?

atiyorum aerodinamik ne anne biliyo musun?
hacker ne anne biliyo musun?
broker ne statik ne falan..

sen de sor eminim daralip cayacaktir:27:

sanki kendini ıspatlama derdindeymiş gibi:)
ama yazık ya düşününce ne hale düşüyor:) sen boşver hatta eğlenceye al ne bileyim ya..umursama yani.

seni cahilmiş gibi gösterip güya küçük görmeye çalışıyor ya da tam tersi kendi bildiklerinin hiç kimse tarafından bilinmeyen şeyler olduğunu sanıyor en kuvvetli seçenek ise bence bunu herkese yapıyor eşin güldüğüne göre alışık bu duruma takma kafana alışırsın bizde neler görüyoruz gül geç hatta aaa öylemi bak çok ilginçmiş de egosu tatmin olsun:)))

evet beni cahil gibi görüyo sanırım.eşim huyunu bildiği için hep gülüp gecio ama ben pek tahammül edemiyorum.
Nasılsa çok sık görmüyormuşsun bence sabretmelisin...Çünkü normal sorular değil gerçekten...Sanki hücre parçalanmasındn falan bahsediyo...Aklıma geldi de acaba aşağılık kompleksi falan mı var ki?? Kendi kayınvalidesi onu küçük gördüyse o da sana yapmaya çalışıyor olabilir...
evet ya sanki çok ilginç bişey soruyo:)
Sen sana basit şeyleri biliyor musun diye sorduğunda:
-Aaaaa bilmiyorum anne.Neymiş bakiiim. de.
Sonra da gül geç :27:

eşimde aynısını dedi gül geç o öyle işte dedi.ama gıcık oluyorum elimde değil ki
sende ona kargalar kaç sene yaşıyomuş biliyo musun de %99 bilmiyodur :1:

ay onu sordu 400 yıl yaşıyolar dedi sonra.
hahaha süper, simdi bilir mi bilmez mi merak ettim:1:
eğer 400 yıl fallan yaşıosa bilio demek ki :) doğru mu değil ki araştırmadım hiç :27:

ayy ilahi güldüm aksam aksam yaaa
enteresanms kaynanan
salla gıtsın onu yaaa
takılma, çatlak kadın yaaa :9:
bu arada ben baykusun kafasının 360 derece donebıldıgını bılmıodum :27: ne cahilmişim ayol :27:

ayy ilahi güldüm aksam aksam yaaa
enteresanms kaynanan
salla gıtsın onu yaaa
takılma, çatlak kadın yaaa :9:
bu arada ben baykusun kafasının 360 derece donebıldıgını bılmıodum :27: ne cahilmişim ayol :27:

ya çok enteresan dün alerji testi yaptırcaktım.dedim ki iki şekilde yapılıomuş hem kan testi hem de kola bi damla sıvı falan damlatıp iğne gibi birşey batırıp o şekilde oluyomuş dedim.yok ya kan testi yapılıo da benim kızım yaptırdı da anaaamm neler neler.sonra hemşire arkadaşını aramış o da benim dediğin koldan yapılan testi yaptırmış sonra gelmiş yanıma benim alerji testi hakkında pek bilgim yok senin dediğin gibi oluyomuş dedi.eşimde güldü bilmiyosun niye konuşuyosun dedi.sonra ertesi gün doktora gittik dediğim şekilde deri testi yaptılar :52:

evet beni cahil gibi görüyo sanırım.eşim huyunu bildiği için hep gülüp gecio ama ben pek tahammül edemiyorum.

evet ya sanki çok ilginç bişey soruyo:)

eşimde aynısını dedi gül geç o öyle işte dedi.ama gıcık oluyorum elimde değil ki

ay onu sordu 400 yıl yaşıyolar dedi sonra.

eğer 400 yıl fallan yaşıosa bilio demek ki :) doğru mu değil ki araştırmadım hiç :27:

ayy gerçekten mi inanmıyorum :30::26:

Back
X