ben ailemden uzaktayım eşimin memleketinde oturuyoruz.2 bayram oldugu için bir bayram benim memleketime gidiyoruz diğer bayramda burada kalıyoruz ancak bu sene yaz tatiliyle birleştirdiğimiz için önce benim memleketime sonra esimin o sırada yazlıkta olan annesigile de gittik.simdi bu bayram burdayız cünkü cok sevgili kayınvalidem burada kalalım diye kesecegimiz kurbana kadar organize etmiş.kendiside su anda burda yani aynı sehirdeyiz.bundan 2 sene önce 2 bayramda benim memleketime gittik diye yataklara düşmüstü heryerimde yaralar cıktı üzüntüden diye oglunu aramıstı ve telefonda aglamıstı.tabii ondan sonra tadımız tuzumuz kaçtı.simdi bu bayram onun istediği oldu burdayız ama az öncede ben anacımla konustum simdide o cok üzgün neden gelmediniz diye.su anda cok üzgünüm ve sinirliyim eşimi soracak olursanız inanılmaz pısırık ve asla annesine karsı gelemeyen birisi.ben simdi kaynanama nasıl bir tavır sergilemeliyim,ondan nasıl intikam alacam ,onu nasıl pişman edecem eşimle kavga etsem bos yere huzurum bozulacak ve kadının ruhu duymayacak.cünkü asla annesine yansıtmıyor moralim cok bozuk sayesinde bayramlardan nefret eder oldum.nolur bana akıl verin napmam lazım?