- Konu Sahibi feracecandir
merhaba arkadaşlar.daha önceden bahsetmiştim eşimin ailesiyle yaşadıklarımdan.kv parasını almak için bizi evden atmıştı ve alana kadarda konuşmadı.şimdiyse herşey unutuldu gelip kalıyolar benimle muhatap olmuyolar ama.şimdi biz yeni ev aldık ve onları bu eve almak istemiyorum.hiç göresimde yok.şimdi biz borç sıkıntısı çekerken onlar ev bakıyolar buda benim daha kinlenmeme sebep olyor.evimi ısıtamadığımdaçocuğuma istediğimi alamadığımda hep kinleniyorum.şimdi geliyolarmış kışı kızlarında ve bizde geçirmeye.eşimi ararlar biz geliyoruz derler eşimde beni arar musaitsen gelcekler diye sonra onları arar gelin der her zaman böyle olur.beni aramazlar evdemisin diye ama ben hizmet ederim.şimdi yie eşimi aradıklarında eşime kavga etmeden ne desemde kabul etmesem.çok sıkılıyorum düşünündükçe. artık hayatımda istemiyorum bu insanları.eşimde aptal gibi hep benden bekliyo demiyoki alttan alın .ezdiriyo beni.tabiki onlarda saygı duymuyor bana yokmuşum gibi davranıyolar.işin kötüsü bende artık kendime saygımı yitirdim.tek yaptığım sus pus oturup onlara hizmet etmek...