kaynanam teşrif ediyor...:(fikrinize ihtiyacım var...

feracecandir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2013
454
35
53
35
Ankara
merhaba arkadaşlar.daha önceden bahsetmiştim eşimin ailesiyle yaşadıklarımdan.kv parasını almak için bizi evden atmıştı ve alana kadarda konuşmadı.şimdiyse herşey unutuldu gelip kalıyolar benimle muhatap olmuyolar ama.şimdi biz yeni ev aldık ve onları bu eve almak istemiyorum.hiç göresimde yok.şimdi biz borç sıkıntısı çekerken onlar ev bakıyolar buda benim daha kinlenmeme sebep olyor.evimi ısıtamadığımdaçocuğuma istediğimi alamadığımda hep kinleniyorum.şimdi geliyolarmış kışı kızlarında ve bizde geçirmeye.eşimi ararlar biz geliyoruz derler eşimde beni arar musaitsen gelcekler diye sonra onları arar gelin der her zaman böyle olur.beni aramazlar evdemisin diye ama ben hizmet ederim.şimdi yie eşimi aradıklarında eşime kavga etmeden ne desemde kabul etmesem.çok sıkılıyorum düşünündükçe. artık hayatımda istemiyorum bu insanları.eşimde aptal gibi hep benden bekliyo demiyoki alttan alın .ezdiriyo beni.tabiki onlarda saygı duymuyor bana yokmuşum gibi davranıyolar.işin kötüsü bende artık kendime saygımı yitirdim.tek yaptığım sus pus oturup onlara hizmet etmek...

Canim Allah sabirlar versin cok zor sevmedigin insanla ayni evde kalip onlara hizmet edip gulebilmek..esinle bi konus kirici olmadan empati yapmasini soyle bakalim ne diyecek.Allah sabir versin ..

eşimle çok konuştum o haklısın diyor ama aramızı düzeltmek içinde bazen kendisi çağırıyormuş bana yalan söyleyerek bunu öğrendim ama henüz onun yüzüne vurmadım.ama aramızı düzeltmek adı altında yaptırdığı eşini hizmetçi gibi kullanmak.gelen adamlar ban benimle konuşmadıktan yaptığım herşeye kulp taktıktan sonra ben onları misafir etsem nolcak.eşim biraz konuşuyoruz tamam diyor ama hemen unutuyor.acaba çokmu unutkan yoksa çokmu şeytan anlayamadım.okadarda sessiz biriki anlayamıyorum neler olduğunu.

Anlatyigin kadariyla kaynanan gercekten tam kaynana yanii.. canim ben sana yanlis bi fikirde vermek istemem ama madem esin unutuyo sende tekrar tekrar tatli dille kizmadan bidaha anlat.neer yasadigimizi biliyosun de.. unutuyosa yine soyle ama cok skmadan.baktm olmuyo geldiklerinde asiri hizmet etmek zorunda degilsin sende cansın.gelecekleride varsa gelsinler sabet kendini skintiya sokup dusunup uzme

canım allah sabır versin vaalaa zor bi durum işte hayat ya yüzünü görmrk istemediğimiz insanlarla hiiiiiç karşılaşmasak hiç muhattap olmak zorunda kalmasak ne güzel olurdu ama maalesef....

Son düzenleme:
ailelerden bir beklentiniz olmamasi durumu bu hale getirmez diyecegim ama,
kb'nin zorla para almaya calismasi ve evden atmasi gercekden cok zor bir durum, uzucu.

kvdeniz uzun bir sure icinmi geliyor simdi yoksa, bir iki gunlukmu?

aslında tam olarak istediğim hatalarını anlamaları.eşim böyle yaptıkça hata onlardaki çağırıyolar havasında olabilirlermi sizce.ama şimdi bende kabul edince ne yaparsak yapalım herşey bizde biter havası var.eşimde ne olursa olsun serap kabul eder havasında. e bende artık hiçe sayılmaktan bıktım yoruldum.artık kendime bile bakmıyorum tükenmiş gibiyim sürekli düşünmekten.eşimle savaşmaktanda yoruldum her yolu denedim sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…