Kaynanam ve altınlarım

cecillia

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2011
386
1
116
İstanbul
kızlar benim önceki konumu zaten çoğunuz biliyorsunuz.neyse onu tam tatlıya bağladık bir sorunumuz yok derken bu kez de kayınvalidemle ilgili bir sorun çıktı.eşim bugün beni aradı ve bizimkilerden arayan oldumu diye sordu.yok dedim.neyse 1 saat sonra görümcem aradı.biz düğünü onların memleketinde yapmıştık.düğünden sonra balayına gidetrken kv m bilezklerini bırak kızım yola götürme güveniyosan tabi dedi.bende bıraktım.bide bildiğiniz gibi eşim yanımda olmayacaktı ya nolur nolmaz tek kalıyosun diye orda kalsın bilezkler istediler.neyse çoğunuzun bildiği gibi pazartesi eşim geliyo.yumurta kapı meselesi,meğerse benim altınlar gtmiş.görümcemler iş kurmuşlar bnm 20 bilezkle.eşime sölemişler bugün sabah eşimde beni arayıp bana söylemelerini,malum bilezkler ona ait demiş.ama anladğm kadaryla eşim bu işe çok bozulmuş.siz olsanız naparsınız şimdi,artık sabırlı davranamıcam,taş olsa çatlar

Yuzde yuz art niyet oldugu belli bu ne gerizekalilik yaaa insan bi sorar bi izin ister. Sormadiklarina göre yuzde yuz art niyetliler. Ben olsam cinnet gecirirdim kesin ama sakın ol hemen geri istiyorum altınlarımı de insallah gramını falan biliyosundur. Bu resmen hırsızlık!! Cok sinirlendim cok

Son düzenleme:
ben olsam başta vermezdim altınları ki vermedim, velev ki verdim ve böyle bişey yaptılar derhal isterim bileziklerimi işi mi batırıyolar bulup buluşturuyolar mı çalıp çırpıyolar mı kendileri bilir, öyle terbiyesizlik mi olur, önce kv'yi arar iyi bi sayarım heralde güveniyosan bırak demeyi biliyodun damadınamı yedirdin benim bilezikleri derim, eşimde topu neden bana atıp sıyrılıyo onuda iyi bi haşlardım, 1 hafta içinde altınlarımı istiyorum nokta bitti finito.

hayır bide bilen arkadaşlar bilir,biz daha ev kurmadık ev kurucaz edicez.ne düşünürler ne ederler.yani eşiminde haberi yokmuş,şimdi eşim geliyo ya yanıma bide pat diye oldu erken gelme işi,mecbur isticez altınları diye söylüyolar yoksa yine sölemicekler.başlıcam onların taktığa altına falanda,benim annemin,babamın taktığı bileziği hatıra diye bozdurmayı bile asla düşünmüyodum ben,bu nasıl bir çirkeflik ya

hayır bide bilen arkadaşlar bilir,biz daha ev kurmadık ev kurucaz edicez.ne düşünürler ne ederler.yani eşiminde haberi yokmuş,şimdi eşim geliyo ya yanıma bide pat diye oldu erken gelme işi,mecbur isticez altınları diye söylüyolar yoksa yine sölemicekler.başlıcam onların taktığa altına falanda,benim annemin,babamın taktığı bileziği hatıra diye bozdurmayı bile asla düşünmüyodum ben,bu nasıl bir çirkeflik ya

eşin ne demiş, biz de ev kurucaz nedir bu sizin yaptığınız dememişmi, direk altınlar onun onunla mı konuşun demiş

Vallahi billahi bosanacagimi bilsem yine de durmam arar ağzıma geleni söylerim bu salaklik ya hırsızlıktan farkı yok bu yazdığını en azından ara soyle ben annemin babamin taktığı bileziği dara düşsem bile bozmuycaktim de ya vallaha sanki benim basıma gelmiş acayip sinirlendim hemen hallet bu isi istiyorum bileziklerimi kesinlikle bahane kabul etmiyorum vallaha dava acarım de reziller yaaa!

Vallahi billahi bosanacagimi bilsem yine de durmam arar ağzıma geleni söylerim bu salaklik ya hırsızlıktan farkı yok bu yazdığını en azından ara soyle ben annemin babamin taktığı bileziği dara düşsem bile bozmuycaktim de ya vallaha sanki benim basıma gelmiş acayip sinirlendim hemen hallet bu isi istiyorum bileziklerimi kesinlikle bahane kabul etmiyorum vallaha dava acarım de reziller yaaa!

al benden de o kadar :52:
hatta eşim yanımda ona anlatıyorum bağıra bağıra sanki benim başıma geldi

Maddi manevi çok büyük bir haksızlık olduğunu düşünüyorum. Eşinize de ailesine de gereken tepkiyi gösterin lütfen, kesinlikle bu işin sonrası olamaz. Hatıra olarak saklamayı bırakın - ki bence asla bırakılabilecek bir durum değil çok üzücü- size ait olan bir şeyin sizi kandırarak hatta utanmadan güvenden bahsederek alınması söz konusu. Onların bu çalınmış parayla kurulan işinden de hayır gelmez zaten.

eşin ne demiş, biz de ev kurucaz nedir bu sizin yaptığınız dememişmi, direk altınlar onun onunla mı konuşun demiş

eşim,onu önceden söyleyecektnz demiş,onlarda açıklamaya kalkınca,açıklamasını bana değil ona yapacaksınız o bilezikler onun demiş,eşim çok sinirlenmiş bi taraftanda bana karşı mahçup oldu

madem bileziklerin sana ait olduğunu biliyorlarsa harcamadan nasıl sana sormayı düşünmüyorlar

pesssss

ara telefonla anne bilezikleri ben size güvenip bıraktım
güvenmekte hata yapmısım demekki de kapat

düpedüz hırsızlık bu. bence kocanla konuş, görümcelerine makul bir müddet ver altınları geri vermeleri için vermezlerse de şahitlerin de varsa git dava aç. bunlardan sana asla hayır gelmez ben sana söyliyim.

eşim,onu önceden söyleyecektnz demiş,onlarda açıklamaya kalkınca,açıklamasını bana değil ona yapacaksınız o bilezikler onun demiş,eşim çok sinirlenmiş bi taraftanda bana karşı mahçup oldu

e mahçup olsun tabi,bak benim babam 2 ay önce 2 bin tl borç aldı inan o parayı geri ödeyene kadar içim içimi yedi ki eşim lafını edecek bi insan değil babamda 6.günde geri ödedi zaten,anlatabiliyomuyum mahçup olması çok çok normal, 20 bilezik yaa gramını bilseydin keşke

kötü kokular alıyorum :25::25::25:gitti giden gelmez artık

düğündeki altınları gelinle damat dışında herkes düşünyo zaten mıllet ıyıce aç oldu

kötü kokular alıyorum :25::25::25:gitti giden gelmez artık

düğündeki altınları gelinle damat dışında herkes düşünyo zaten mıllet ıyıce aç oldu

işte baştan konuşacaksın bu konuları, ben eşime dedim annene vermem ama annemede vermem eşitlik olsun diye, çok yakın ortak bi kız arkadaşımız var hatta eşimin nikah şahidiydi onda dursun batmana gelirken alırız dedik, tamam dedi eşim, düğünden 3-5 gün öncede annende dursun dedi kendisi

e mahçup olsun tabi,bak benim babam 2 ay önce 2 bin tl borç aldı inan o parayı geri ödeyene kadar içim içimi yedi ki eşim lafını edecek bi insan değil babamda 6.günde geri ödedi zaten,anlatabiliyomuyum mahçup olması çok çok normal, 20 bilezik yaa gramını bilseydin keşke

canım valla annemin babamın,kardeşimin birde amcamın taktığı bileziğin gramını biliyorum bi tek gerisini bilmiyorum.

şimdi teselli edecek birşeyler yazayım diyorum ama yok yani canım benim, senin bundan önceki konun dahil bir haftadır yaşadıklarını teselli edecek söz yok

Merhaba,
Öncelikle çok geçmiş olsun.Ben şöyle düşünüyorum;
Sen bir emanet vermişsin ve onlarda bunu senden habersiz kullanmış ve senin olan bir mala el koymuşlar.Bu büyük bir vebal ve kul hakkıdır.Şu an inanılmaz sinirli olduğun için,sanki kendin konuşuyormuş gibi sürekli beyninden bişiyler geçiyodur..işte o vesvese... sana senin düşüncenmiş gibi öfke ve sana faydası olmayacak düşünceler peşinde.Sabırlı ol Allah sabredenlerle beraberdir.Düşünki böyle bir altının hiç olmadı bu dünyada ama cennette sana o muhteşem sonsuz ebedi hayatta sunulacak şeyleri getir aklına.Yüce Yaradanımız kulunu darda sıkıntıda bırakmaz.Bi abdes al ve tüm sıkıntılarından kurtulmak için Tevekkül et.Kendini sakinleştirmenin yollarını ara.Sonra eşinle durumu iyice b konuş ve önemli olan onun konuyu daha önceden bilip bilmediği.Çünkü yaşadığın durumu değiştirir ama her ne olursa olsun eşini üzme.İnşallah tüm sıkıntılarından kurtulursun.

normalde çok sakin bi yapım var,sabırlıyımdırda.herkes bilir.düşünmeden ağzımdan tek laf çıkmaz.biraz salak bellediler heralde beni anlamıyorum ki.bundan sonra sonu nereye gider demicem sayacam artık

Düpedüz dolandırıcılık, hırsızlık bu. Sizin o aileyi iyice bi haşlamanız lazım. Altınları sıcağı sıcağına aldınız aldınız eğer oyalamaya başlarlarsa o altınların üstüne bir barsak su için derim.

Back
X