- 31 Ekim 2015
- 676
- 612
- 103
- Konu Sahibi Vaveylaaaa
Yüksek ateş, titreme, boğaz ve baş ağrısı şikayetiyle gittiğim acilen geldim şimdi..
Serum takıldı falan daha iyiyim şu an ama sinirlerim bozuk şimdi de!!!!!
Kızım uyuduğu için kaynanamı çağırdık.
Ayakta duramayacak kadar kötü olduğum için eşofman, kaban, yemeniyle çıkmıştım..
Ama hastanede kocam, evde kaynanam bir sürü şey söyledi.
Gittiğime bin pişman oldum..
Neymiş efendim kocam benden utanıyormuş, bir pantolon giyip eşarp yapmak çok mu zormuş, sanki halimi görmüyormuş gibi!
Eve geldik kaynanam, kızım dostumuz kadar düşmanımız da var, ya bir tanıdık bir akraba seni görseydi, ay ne kadar paspal giyinmiş deseydi, oğlum haklı da bilmem ne!!!!
Hasta hasta sinir oldum ya, sanki düğüne gidiyorum..
( not: ben mahalle arasındaki markete bile makyajsız, Eşarpsız gitmeyen bir insanım, ama bu sabah o kadar kötüydüm ki, hiç bir şey gözüm görmedi)
Serum takıldı falan daha iyiyim şu an ama sinirlerim bozuk şimdi de!!!!!
Kızım uyuduğu için kaynanamı çağırdık.
Ayakta duramayacak kadar kötü olduğum için eşofman, kaban, yemeniyle çıkmıştım..
Ama hastanede kocam, evde kaynanam bir sürü şey söyledi.
Gittiğime bin pişman oldum..
Neymiş efendim kocam benden utanıyormuş, bir pantolon giyip eşarp yapmak çok mu zormuş, sanki halimi görmüyormuş gibi!
Eve geldik kaynanam, kızım dostumuz kadar düşmanımız da var, ya bir tanıdık bir akraba seni görseydi, ay ne kadar paspal giyinmiş deseydi, oğlum haklı da bilmem ne!!!!
Hasta hasta sinir oldum ya, sanki düğüne gidiyorum..
( not: ben mahalle arasındaki markete bile makyajsız, Eşarpsız gitmeyen bir insanım, ama bu sabah o kadar kötüydüm ki, hiç bir şey gözüm görmedi)