Kaynanam ve Kocam Sabah sabah eleştiri yağmuruna tuttular!!!

Vaveylaaaa

Göründüğün Gibi Değilsen,Hiç Görünme Daha İyi...
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2015
676
612
103
Yüksek ateş, titreme, boğaz ve baş ağrısı şikayetiyle gittiğim acilen geldim şimdi..
Serum takıldı falan daha iyiyim şu an ama sinirlerim bozuk şimdi de!!!!!
Kızım uyuduğu için kaynanamı çağırdık.
Ayakta duramayacak kadar kötü olduğum için eşofman, kaban, yemeniyle çıkmıştım..
Ama hastanede kocam, evde kaynanam bir sürü şey söyledi.
Gittiğime bin pişman oldum..
Neymiş efendim kocam benden utanıyormuş, bir pantolon giyip eşarp yapmak çok mu zormuş, sanki halimi görmüyormuş gibi!
Eve geldik kaynanam, kızım dostumuz kadar düşmanımız da var, ya bir tanıdık bir akraba seni görseydi, ay ne kadar paspal giyinmiş deseydi, oğlum haklı da bilmem ne!!!!
Hasta hasta sinir oldum ya, sanki düğüne gidiyorum..

( not: ben mahalle arasındaki markete bile makyajsız, Eşarpsız gitmeyen bir insanım, ama bu sabah o kadar kötüydüm ki, hiç bir şey gözüm görmedi)

Yüksek ateş, titreme, boğaz ve baş ağrısı şikayetiyle gittiğim acilen geldim şimdi..
Ayakta duramayacak kadar kötü olduğum için eşofman, kaban, yemeniyle çıkmıştım..
Neymiş efendim kocam benden utanıyormuş, bir pantolon giyip eşarp yapmak çok mu zormuş, sanki halimi görmüyormuş gibi!
Eve geldik kaynanam, kızım dostumuz kadar düşmanımız da var, ya bir tanıdık bir akraba seni görseydi, ay ne kadar paspal giyinmiş deseydi, oğlum haklı da bilmem ne!!!!

( not: ben mahalle arasındaki markete bile makyajsız, Eşarpsız gitmeyen bir insanım, ama bu sabah o kadar kötüydüm ki, hiç bir şey gözüm görmedi)
Bence once neden o kadar cok dusmanlari oldugunu bir dusunmelerini tavsiye edin :KK14:

Ay yuh yani. Böyle bi durumda onu mu düşünüyorlar? Bu kadarını benim kocam bile yapmaz. Küseedim ben olsam konuşmazdım

Biraz abartmislar mı ne sizi anlıyorum zaten süslülnecek vaktiniz olsa acilde işiniz ne ki öyle insanlar acilde muayene olmamalı acile girmiyor cogusu bence :KK66: ayrıca bende sacimi makyajımı yapmadan çok çıkmam dışarı geçen o kadar hastaydim ki esofman giyebildim anca sacimi da halim elverdigince toplayıp gittim sonuçta hastalık insan o sırada onları düşünemiyor can açısıyla sizde bişey söylemeyin bosverin:KK43:

ilginç bizim büyükler de süslenmemize atar yaparlar.
ay dur iki göz kalemi çekeyim desem "aman yürü millet seni mi seyretmeye çıkmış sokağa" derler :KK70:
o yüzden şaşırdım bu duruma. ama hastayken böyle bir baskı da hiç hoş değil.

İnsan hastayken gözü bir şey görmezki. Dpktor randevusu değil ki bu acile gidiyorsunuz. Ben ne zaman acile gitsem etraf pijamayla eşofmanla darma dağın gelen insanlarla dolu oluyor. Çok normal bir durum bu. Bende başkasını götürüyorsam ilk bulduğumu giyiyorum kendim gidiyorsam üstümde ne varsa o oluyor. Düşmanları aaa bilmemkimin gelini eşofmanla acile gelmiş mi diyecek:).çok emteresan fikirleri var. Aşlah korusun ama böyle büyük konuşanların başınada gelir genelde ve o zaman anlarlar.

Benim kayınvalidemde her sabah telefon konuşmamızda kalkar kalkmaz makyajını yap der bin kez dedim evde ne makyajı
Kocana güzel görün
Kocam makyajıma beğencekse hiç beğenmesin yapmıyorum efendim dememe rağmen her gün aynı tantana
Elaleöin kaynanası evi temİzledinmi der bizimki makyaj yaptınmı

E gerçekten PESS yahu
Ne içtiler sabah sabah kadın hasta dedikleri lafa bak ya !!!

Cok ayip yaa. Gecenlerde ben de gece acile gitmek zorunda kaldim. O kadar agrim vardi ki pijamanin ustune montu giyip gittim. O anda insan hicbir sey dusunecek durumda olmuyor.

Çok sinir oldum sabah sabah!!! anne oğlun benden soğumak için bahane arıyormuş kendine diyorum, kadın oralı değil..

Benim kayınvalidemde her sabah telefon konuşmamızda kalkar kalkmaz makyajını yap der bin kez dedim evde ne makyajı
Kocana güzel görün
Kocam makyajıma beğencekse hiç beğenmesin yapmıyorum efendim dememe rağmen her gün aynı tantana
Elaleöin kaynanası evi temİzledinmi der bizimki makyaj yaptınmı

Bejndar ne acayip kaynanalar var yahu !
Kocana güzel görünecek iradedesin elbet,
Bunu neden sabah dile getirip konu olmasına neden oluyor ki ilginç !

Biliyorum haliniz yoktu o an.
Anliyorum.
Ama bende bi kapali bayn olarak; azcikta olsa keske dikkat edilse diyorum.
Mesela acillerde kapali olmalarina ragmen kalcalarina en yapisan pijamayi giyip, kapali olmalarina ragmen saclrinin ustune bi yazma atip gelenler var.
Hani burda asla acinizi hafife almak istemem.
Ama mahrem her zman mahremdir, Allah boyle demis. Hastayken baska diye bi ayrim yok. Tabi yok eger kocaniz kayinvalideniz gozunuze surme cekmenizi, dudak boyasi surmenizi bekliyosa abartmasinlar. O zmn siz haklisiniz o agriyla olamaz oyle bi sacmalik.

Komsular bu hasta halinde iyi giyinmemis diye dusunmez ama kaynana koca dusunuyor iste. Dost varmis dusman varmis evdekiler yetmis size zaten.

Kesinlikle bencil bir eşin ve kv var.Elalem deri düşüneceklerine ihlamur mu kaynatsakk napsakta iyilestirsek diye düşünmeli.haydi kv düşünmez de es düşünmeli...

acile gittiniz yaa..
acil.
a c i l!
manyak mı bu insanlar!
eşim ben acile giderken biraz düzgün giysem şaşırır, üstüne bi kaban giy yeter der.
ama benim içim rahat etmez, yine bi tık özenirim.
neyin kafasını yaşıyo bunlar:KK53:

Back
X