Kaynanam yastigima muska koymuş..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Baharbenn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2021
1
0
1
33
Arkadaşlar, ben 29 yaşında bir oğlu olan 4 yıllık evli bir kadınım. Evliligimin başından beri kaynanam herseyimize karışıyordu.evimizin yedek anahtari bile onda vardi..hayatım cehenneme dönmüştü.eşimle çok sık kavga ederdik kötü alışkanlıkları yüzünden.Bana bir gün kıskançlığı yüzünden şiddet uyguladı ve bende babamı arayıp gel beni götür buradan dedim.daha önce de şiddeti olmuştu ama affetmistim. Neyse eşyalarımı topladim babam beni götürdü kesin kararliydim boşanmaya. .ben orda kaldığım süre içinde kaynanam muska yaptırmış ve yastığımın içine koymuş.muhtemelen barismamiz için yaptırmış ki istediği de oldu..ben sebepsiz şekilde bir ay sonrasında affettim eve geri döndüm. Ama orda kalmak istemediğim için eşimi ikna ettim başka 1 saatlik mesafede bir yere taşındık..ve bir gün oğlum yatağımda uyumak istedi susadığı için şu verdim yastığa döküldü ıslandı diye yastığı tutup ters cevirmemle elime sert birşey gelmesi beni urkuttu. Yastık fermuarlı kaynanamin verdiği yün yastikti..hemen açtım korkarak elimi uzattım baktım ki muska.korkudan çığlık atmışım eşim geldi. Bir süre kendime gelemedim şoka girdim annemi arayıp söyledim. Bir hoca tanıdığına fotoğraf çekip yolladık mutluluk içim yapılan muskaymis. Kendisine sordum iyilik için dedi madem iyilik için yaptırdın neden benden gizli saklı koydun? Bir daha evime gelme büyünün iyisi olmaz dedim ve telefonumdan numarasını engelledim.iki gün sonra otobüse binip gelmiş. Ekmeğe el basıyor kendini akliyor falan.şimdi seviye koydum eskisi gibi saf sözünü dinleyen gelini yok artık. Hoş onu da muskayla yapmıştır ztn ağzımı dilimi bağlamış..Demem o ki eşimin işi nedeniyle tekrar onların yaşadığı yere taşınmamiz gerekiyor çok bunalimlardayim ne yapicam bilmiyorum akıl verin lutfen. Bir de Felak nas süreleri dışında büyü ve muskayi engelleyen başka cozumleriniz varsa da lütfen benimle paylaşın. Şimdiden teşekkürler🙇

Arkadaşlar, ben 29 yaşında bir oğlu olan 4 yıllık evli bir kadınım. Evliligimin başından beri kaynanam herseyimize karışıyordu.evimizin yedek anahtari bile onda vardi..hayatım cehenneme dönmüştü.eşimle çok sık kavga ederdik kötü alışkanlıkları yüzünden.Bana bir gün kıskançlığı yüzünden şiddet uyguladı ve bende babamı arayıp gel beni götür buradan dedim.daha önce de şiddeti olmuştu ama affetmistim. Neyse eşyalarımı topladim babam beni götürdü kesin kararliydim boşanmaya. .ben orda kaldığım süre içinde kaynanam muska yaptırmış ve yastığımın içine koymuş.muhtemelen barismamiz için yaptırmış ki istediği de oldu..ben sebepsiz şekilde bir ay sonrasında affettim eve geri döndüm. Ama orda kalmak istemediğim için eşimi ikna ettim başka 1 saatlik mesafede bir yere taşındık..ve bir gün oğlum yatağımda uyumak istedi susadığı için şu verdim yastığa döküldü ıslandı diye yastığı tutup ters cevirmemle elime sert birşey gelmesi beni urkuttu. Yastık fermuarlı kaynanamin verdiği yün yastikti..hemen açtım korkarak elimi uzattım baktım ki muska.korkudan çığlık atmışım eşim geldi. Bir süre kendime gelemedim şoka girdim annemi arayıp söyledim. Bir hoca tanıdığına fotoğraf çekip yolladık mutluluk içim yapılan muskaymis. Kendisine sordum iyilik için dedi madem iyilik için yaptırdın neden benden gizli saklı koydun? Bir daha evime gelme büyünün iyisi olmaz dedim ve telefonumdan numarasını engelledim.iki gün sonra otobüse binip gelmiş. Ekmeğe el basıyor kendini akliyor falan.şimdi seviye koydum eskisi gibi saf sözünü dinleyen gelini yok artık. Hoş onu da muskayla yapmıştır ztn ağzımı dilimi bağlamış..Demem o ki eşimin işi nedeniyle tekrar onların yaşadığı yere taşınmamiz gerekiyor çok bunalimlardayim ne yapicam bilmiyorum akıl verin lutfen. Bir de Felak nas süreleri dışında büyü ve muskayi engelleyen başka cozumleriniz varsa da lütfen
😣

Arkadaşlar, ben 29 yaşında bir oğlu olan 4 yıllık evli bir kadınım. Evliligimin başından beri kaynanam herseyimize karışıyordu.evimizin yedek anahtari bile onda vardi..hayatım cehenneme dönmüştü.eşimle çok sık kavga ederdik kötü alışkanlıkları yüzünden.Bana bir gün kıskançlığı yüzünden şiddet uyguladı ve bende babamı arayıp gel beni götür buradan dedim.daha önce de şiddeti olmuştu ama affetmistim. Neyse eşyalarımı topladim babam beni götürdü kesin kararliydim boşanmaya. .ben orda kaldığım süre içinde kaynanam muska yaptırmış ve yastığımın içine koymuş.muhtemelen barismamiz için yaptırmış ki istediği de oldu..ben sebepsiz şekilde bir ay sonrasında affettim eve geri döndüm. Ama orda kalmak istemediğim için eşimi ikna ettim başka 1 saatlik mesafede bir yere taşındık..ve bir gün oğlum yatağımda uyumak istedi susadığı için şu verdim yastığa döküldü ıslandı diye yastığı tutup ters cevirmemle elime sert birşey gelmesi beni urkuttu. Yastık fermuarlı kaynanamin verdiği yün yastikti..hemen açtım korkarak elimi uzattım baktım ki muska.korkudan çığlık atmışım eşim geldi. Bir süre kendime gelemedim şoka girdim annemi arayıp söyledim. Bir hoca tanıdığına fotoğraf çekip yolladık mutluluk içim yapılan muskaymis. Kendisine sordum iyilik için dedi madem iyilik için yaptırdın neden benden gizli saklı koydun? Bir daha evime gelme büyünün iyisi olmaz dedim ve telefonumdan numarasını engelledim.iki gün sonra otobüse binip gelmiş. Ekmeğe el basıyor kendini akliyor falan.şimdi seviye koydum eskisi gibi saf sözünü dinleyen gelini yok artık. Hoş onu da muskayla yapmıştır ztn ağzımı dilimi bağlamış..Demem o ki eşimin işi nedeniyle tekrar onların yaşadığı yere taşınmamiz gerekiyor çok bunalimlardayim ne yapicam bilmiyorum akıl verin lutfen. Bir de Felak nas süreleri dışında büyü ve muskayi engelleyen başka cozumleriniz varsa da lütfen benimle paylaşın. Şimdiden teşekkürler🙇

Bu fake yeni üyelerin ilk konusu ya büyü yada cinsellik üzerine bir kerede düz konu açın saşiralim bee

Nereden tutsam elimde kaldı bir kaç tavsiye
1. Böyle şeylere inanmayın
2. Azıcık temiz titiz olun ya biri yastığıma bir şey koysa bir haftaya kalmaz bulurum yastık yorgan yıkayın uyuduğunuz yer en önemli yerdir.
3. Madem şiddete sustunuz kendinize bahane bulmayın o elin bir daha kalkacağını unutmayın ve lütfen ikincide darp raporu falan alın

Vallaha sorun esinin kötü aliskanligi ve siddeti yerine kayinvalidenin mutluluk muskasi yaptirmasi ise, (hic inanmiyorum böyle seylere o ayri) o zaman en büyük sorun sizde. Esinize döndügünüz icin bahaneler aramayin. Kötü aliskanliklarindan ve siddetden vazgecti mi bari?

Lütfen biraz daha yaratıcı olun.
Mesele eşinizin işi için taşınmanız gerekmesin de, kvniz geri oraya taşının diye şimdiki evinize büyü yapmış olsun gece garip sesler duyun kapılar kendiliğinden çarpılsın falan.
İşi içinmiş, terfi mi aldı🥴

ağzını dilini büyü bağlamaz büyü insana hiç bir şey yapamaz bu kadar büyü büyü büyü diye büyülenirse insan ancak o zaman hokus pokus olur kısaca kafaya takmayın

Ay canim ne kadar iyi niyetli bir kv. Keske oglunun elini ayagini dilini baglatacak bir sacmalik yaptiraymis,belki dovmezdi (!)
Ya bunlara inaniyor musunuz?
Yastiginizin icindeki muskayi nasil fark etmediniz yahu,agziniza yuzunuze de mi batmadi?
Kafamda deli sorular
Mune gelse de cin cikarma buyusu yapiverse ortaliga bi saglam temizleniriz

Kv muskası yapıp evdeki yastığa koydu

Siz baba evinde iken sizi etkiledi hemencecik eve döndünüz

Kv bir muska da kendine yaptırır o şehirde sorun yaşamazsınız

Şu yazdıklarınızın bir mantığı var mı

Mutluluk muskası yaptıran kv yi öpün başınıza koyun
Wi-fi vardi belki muskada. Kablosuz,uzun mesafelere etki etmis
Allah kabul etsin 😁

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back