- 20 Ocak 2017
- 13
- 3
- 1
- Konu Sahibi Sekerportakalimmmmm
1 yillik evliyim esimle birbirimizi severek evlendik oncelikle esim yeni okulu bitirdi istemeye geldiler beni oncesinde kaynanam annemi ardi dedi oglum ogrencydi yardimci olun cocuklari evlendrlm maddi durumumuz cok ii degil falan birlik goturelim ailemde benle konustu ben ddm kabul ediyorum sonra esime mobilya dukkani actlr kaynbabamla beraber neyse 5kaynm var diye dediler ki boyle olmaz evi ayiralim ama hergun gelsin aksmdn aksma eve gtsnler kabul ettim ailem tek bir altin bile istemdi dedi seviyorsnz mutlu olun hic bisey istemediler evlendik bi yildr her zmn kaynanm gile gdyrm bide kaynanam hamileydi smdi cocugu oldu bi yil gittim bi ay oncsne kadar bi ay once kaynanamn teyzsi kizi dogum ypms iki tyzsi kizda biri bnm cok yakn arkdsm oldu dgri dugunume bile gelmems diyor ki ikisnde elbse takim gotrcz bnde ddm arkdsmdr bn para takcm dgr tyznn kizina gotrlm senmisn soyleyn bana ddi ben bokum omu degrli bn ddm o senn dusuncn bana diyr bzm parmz bir bnde ddm harclgmdn verrm dedi baban evndnmi getryrsn bnde esim gldi eve geldk kac gun gtmdm kaynbabm gldi ona dmski bn ddm gel kaynna bak glmms esmde ayni sekl bnde ddm hbrm yok bnm bana demms kaynbabama dms bn dmsm ben bokum dms nasl anlyrsn anla bi hafta gtmdm allahaa havale ettm bi kac gun sonra kaynm su doklms yanms gttm sormaya barstk iki gun yne gttm sonra gtmmdm kaynbabm ardi niye glmyrsnz iki gundr nerdsnz esmde ddu glcz smdi kaptti bn dedm nye oyle ddn hani evde otrcktk tartstk annmi ardm ddm boyle boyle o da kaynanmi arms dms niye tartsyrl evnde otrsn annme first vrmdn dms bni karstrmsnlar bn evmde mutlym umrum dgl falan dun kaynbabam gldi bana dyr gel bars ozur dile elini op ama bana bi suru laf soyldr bu kisaltlms napacm bn yardim lutfen