Kaynanam yüzünden delirecem artik..

yarimc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2016
145
108
53
Evet bu kadin beni delirecek sonunda bunu anladim.. Geçen gün temizlik konusunda kavga ettik kadin akillanmis hayret dedim bugün yine ben işteyken yukari cikta heryerimin güzel tozunu al dolap masa sandalyelerimi sil dedi.. Ya ben zaten 2 cocukla kendime zor yetiyorum biri 11 aylik biri 3 yasinda tam hareketli dönemi evin icinde 1 dakika oturmuyorum pskolojik olarak alt üst olms durumdayim kadinin hayatima müdahale etmelerinden kendi cocuklarimla ilgilenemiyorum ya eltimde var mesela hep ayy onun iki cocuğu var ne yapsin diyor eee benmde 2 cocugum var ben napiyim eltim küser trip atar ya bisey olunca bende salak gibi alttan alirim ahhhj ahhh bu dünya iyilik dünyasi değil diyorum kendi kendime.. Birde yetmiyormus gibi ayyy mutfak dolaplarimida silermisin demez mi ee biliyorum cocuklar seni cok yoruyor ama onlarida yapi ver.. Şimdi diyeceksiniz ki yapsan ne olcak degecek bir kadin olsa ayaklarini yikarim ama degecek biri degil ki lanet bir kadinin teki ben biktim yanii biktim......

demişsin ya siliver diyeceksiniz diye.asla öyle bir şey demiyeceğim.gelin kv evinin işini yapar tabii.yalnız bu bence sayılı olmalı.hatta sizin şartlarınızda olmamalı.ben evli değiim.ama düşüncesi bile beni sinir etti.bence çokta işini yapmayın.kavga çıkarın demiyorum ama sessiz kalmayın.

Sen de eltinin yaptiginin aynisini yap.
ya gecen gün sert cikistim yapamiyorum kendime zor yetiyorum dedm trip attim ama yok bugün yine ayni muhabbet bide dip köse istiyor ki zaten yapsan bile burun kivirir o cinsten tek ayagini tavana as yine yaranamassin :(

Eşiniz bu konu da size bir şey demiyorsa eger. Kaynananiza bu sekilde olmayacagini gecinmek istiyorsa sizi anlamasi gerektigini anlatsaniz ya da eltinizle sirayla temizlik yspacaginizi soyleseniz olmaz mi acaba

Yapmayın iş falan
Kendinizi bu kadar yıpratmayın
İlerde 2 çocuğunuzun size ihtiyacı olacak babaannelerine değil!!
Kötü olmayı göze alın gerekirse

Vallahi icin şişti... Eşim yapma diyor ama yapmassam kadin 50 bin tane laf arka arkaya diziyor ben bu adami bosiyim en iyisi ya yani yanlis anlamayin temizlik icin degil kadin herseyden biktirdi beni hayatimin icine sicmis bir durumda dayanamiyorum... En iyisi bu evden yol alip gitmek

Yapmayın ellemeyin evine kız evladı var gitsin o yapsın kendi anası.
Kizi yok İşte zaten genç kizlara bakinca iyikide kizim yok der o kadar hayin fessat pislik gecen yeğenim bende kaldi kaynanam sordu ne yapiyor asagida dedim uyuyor ahhh iyikide kizim yok iyikide dedi sacini basini yolasim geldi de iste bilmiyorum ne yapacagmi.

Kizi yok İşte zaten genç kizlara bakinca iyikide kizim yok der o kadar hayin fessat pislik gecen yeğenim bende kaldi kaynanam sordu ne yapiyor asagida dedim uyuyor ahhh iyikide kizim yok iyikide dedi sacini basini yolasim geldi de iste bilmiyorum ne yapacagmi.
Ne derse desin ne yaparsa yapsın,eşin sendenn yanaysa problem yok gitsin evine hizmetçi tutsun siz,gündeliğe gitmek için evlenmediniz susmayım yahu,gerekirse cırlayın edın ne derse desin bir dur diyin artık.

Eşinizle konuşup aynı binada oturmak istemediğinizi söyleyin mesela ?

Yanlis mi anladim yoksa kayinvaliden kendi evini size mi temizlettirmek istiyor?
Yanlis anliyayim ne olur. Ayy beterin beteri var diye bosuna dememisler. Ben benim evimde temizligime karismasindan biktim.
Ya ne olur su kayinvalideler haddini asmasa.

ya gecen gün sert cikistim yapamiyorum kendime zor yetiyorum dedm trip attim ama yok bugün yine ayni muhabbet bide dip köse istiyor ki zaten yapsan bile burun kivirir o cinsten tek ayagini tavana as yine yaranamassin :KK43:
valla gülüm sen kendi kiymetini bilmeyince kimse bilmez. karsidan anlayis bekleme . bu devirde ne yazikki böyle olmuyor. tepkini koy . sen de insansin . yapma . yapma sakin . alttan alma diye bir sey yok..

Vallahi icin şişti... Eşim yapma diyor ama yapmassam kadin 50 bin tane laf arka arkaya diziyor ben bu adami bosiyim en iyisi ya yani yanlis anlamayin temizlik icin degil kadin herseyden biktirdi beni hayatimin icine sicmis bir durumda dayanamiyorum... En iyisi bu evden yol alip gitmek
taşının adamin ne sucu var.
hem cocuklar var...
bu kadin isterse100tane cümle kursun . isterse 1000. bu cumle kurma isi onun sorunu, onun yanlisi o yanlis yapmasin diye temizlik mi yaoacaksiniz.

kv evi temizlenebilir tabii ki, ama hem 2cocuk hem is çok zorr. ben suan calismiyorum 2cocukla cok zorlaniyorum calisinca daha da zorlasacak eminim.

Back
X