anası benim gibi davranıyor gerçekten lise tercihleri olucaktı kv eşinin yanında çalışıyor dükkanları var 1 saat çıkıpta kızıının tercihiyle ilgilenmek yerine yengenle gidin ben anlamam dedi,kabul ettim ,gittik orda hep oturduğumuz yere uzak ilçelerde liseleri yazdırdı hocasına bende karışmadım sadece yazdığı liselerle ilgili yorum yaptım bende sanıyorum ki bunlar akşam evde konuşmuşlar tmm bu kız sağlık meslek istiyor ilçelerede anası babası izin verdi sanıyorum bişey demedim velisi olarak imza attım tabi belli oldu ilçeye çıktı okulu kp de kızına pek düşkün asla gönderemez öyle yurtlara flan çok tutucular ,kızmış baya ilçeleri yazdın diye oda yengem yazdırdı demiş , o akşam oraya gittik eşim tabiki patladı artık herşeyi demete niye yaptırıyosunuz kendi öz kardeşi gibi ilgileniyo bide yalan söyleniyo fln diye baya haşladı kardeşini bidaha dedim karışmıycam aslaaaa ,ben üniv. mezunuyum etrafında üniv. okuyan bile yok eşim bile ilkokul mezunu bana soruyor herşeyi bende yardımcı oldum ama iftira atarak kendi k..nı kurtarmaya çalıştı sinir oldummmm,konuşmuyorumm artık rahatım,yani daha yaptıklarını bi anlatsam ağlarsınız sinirden ama :) o kadar sakarrki o kadar gereksiz bi insan ki yani allahım yaratmış kınamıyorum ama çok sinirleniyorum... canım sen mi bakıyosn kv ne ,
evin köyün ayrı değilmi baksınlar kardeşi fln yokmu kv.nin ,canım hasta bakmak çok zor gerçekten tamam bakılırda sonuçta kendi annen olsa neyse ama çok zor olmalı, canım cinsellik evliliğin temel kuralı onu kaybetme elinden kimsenin almasına izin verme kendine bile izin verme bilmiyorum ilişkinizde sadakat varmı gerçek anlamda ama cinsellik çok önemli ,sana bir tavsiye veriyim özelden yazarım canım ...