Kaynanam yüzünden taşınmak istiyorum kızlar yardımcı olun nolur:(((

Evet okudum o yüzden de gözüm bayağı korktu :KK43: İnşallah bi şekilde ikna ederim yapar yapmaz değil biliyorum zaten kabul de etmişti ama çok zorlanır maddi yönden
Canm hayatta tek bişeyi öğrendim kararlı olucaksın. Ah şimdiki alklım olsa yakın kesinlikle olmaz derdim. Ama tabi herkes bir değil belkide rahat olucaksın çok etkilemek istemiorum:( ama ben şahsen çok çektim ve çekiyorum. Nefret ettim artık

Canm hayatta tek bişeyi öğrendim kararlı olucaksın. Ah şimdiki alklım olsa yakın kesinlikle olmaz derdim. Ama tabi herkes bir değil belkide rahat olucaksın çok etkilemek istemiorum:KK43: ama ben şahsen çok çektim ve çekiyorum. Nefret ettim artık

Bizim iş bozulacak gibi zaten hayırlısı olsun artık...

yakın oturmucaksın arkadasım benimle kayınvalidem arasında 4 sokak filan var ama altlı üstül olsak daha iyiydi yani.
Her gün ona gtmemi ister zaten 3 elti aynı apartmanda oturuyolar eltisinin bitanesi geliniyle bir oturuyo o gelin gibi benimde onun etrafında pır dönmemi istiyo. Kayınvalidemin sülalesi sık sık gelir kalırlar geldiklerinde merasim varmıs gibi yanında olmamı ister. Bir yere gidecekse merasimle göndermemi döndüğündede ayaktak karsılamamı ister surat yapar aramsan olmaz arada gitsen yarında senin adına plan yapar pat diye gelir. Valla kızım olunca büyük konuşmiyim en basta bu konuda uyaracam onu. 1.5 yıllık evliyim bezdim vallahi ya. İnsan herseye karısır mı herseye burun büker mi ya !!!

Ben evlenmeden önce kesinlikle herkese uzak yaşayacağız diye bir şart koştum.Kabul edildi. 3 saat uzakta etrafımızda bir tane tanıdık olmadan 1 yıl yaşadık herşey çok güzeldi.Sonra ne oldu, bebek oldu adam bizi annesigilin alt katına çekti getirdi .İsine gelirse dedi.Annesigille çok çok iyiyidim bu olayla hepsinden soğudum.Baktım zırt pırt bana gelmeye çalışıyorlar, açmadığımda anahtarıyla giriyor.Çekiyorum kapının arkasındaki sürgüyü hah şimdi girsin bakalım. Birkaç kere daha eve girmek istedi baktı önünde engel artık kapıyı çalmaya başladı.Eve geldiğinde bendeki eski gülen yüzü görmeyince artık gelmez oldu.Mecbur değilim oğlunu aldıysam onlarla sıkı fıkı olmaya,ben onda o bende kanka oluruz sandılarda çektiler beni diplerine.Çok beklerler. Şimdi rahatım valla bebeğimle ohh akşama kadar eskisi gibi keyfimize göre takılıyoruz.Başalarda bana nereye gidiyorsun nerden geliyorsun muhabbeti yapıyorlardı,1kere daha sorsunlar paylıycam dedim.Yanımda babam vardı patlayamadım ama cevapta vermedim arkamı döndüm yüzlerine bakmadım dahada kimse soramadı.O ne be kaç koca aldık.Bebeğimide sadece ben istediğimde görebilirler oda eşim onlara götürür biraz severler getirir, her götürmesinde de el kadar bebeğin ağzına birşeyler tıkarlar beni deli ederler. Vıç vıç olmayın tepenize çıkarmayın

Ben evlenmeden önce kesinlikle herkese uzak yaşayacağız diye bir şart koştum.Kabul edildi. 3 saat uzakta etrafımızda bir tane tanıdık olmadan 1 yıl yaşadık herşey çok güzeldi.Sonra ne oldu, bebek oldu adam bizi annesigilin alt katına çekti getirdi .İsine gelirse dedi.Annesigille çok çok iyiyidim bu olayla hepsinden soğudum.Baktım zırt pırt bana gelmeye çalışıyorlar, açmadığımda anahtarıyla giriyor.Çekiyorum kapının arkasındaki sürgüyü hah şimdi girsin bakalım. Birkaç kere daha eve girmek istedi baktı önünde engel artık kapıyı çalmaya başladı.Eve geldiğinde bendeki eski gülen yüzü görmeyince artık gelmez oldu.Mecbur değilim oğlunu aldıysam onlarla sıkı fıkı olmaya,ben onda o bende kanka oluruz sandılarda çektiler beni diplerine.Çok beklerler. Şimdi rahatım valla bebeğimle ohh akşama kadar eskisi gibi keyfimize göre takılıyoruz.Başalarda bana nereye gidiyorsun nerden geliyorsun muhabbeti yapıyorlardı,1kere daha sorsunlar paylıycam dedim.Yanımda babam vardı patlayamadım ama cevapta vermedim arkamı döndüm yüzlerine bakmadım dahada kimse soramadı.O ne be kaç koca aldık.Bebeğimide sadece ben istediğimde görebilirler oda eşim onlara götürür biraz severler getirir, her götürmesinde de el kadar bebeğin ağzına birşeyler tıkarlar beni deli ederler. Vıç vıç olmayın tepenize çıkarmayın
Canım en iyisini yapmışsın kurtuldun en azından. Bizdede ne tartışmalar çıkıyo. Surat yapsamda her çağırdıgında gelemem kus bakma desemde beni takan yok. Çok kötüyüm inan. Hergün gerilirmş bi insan.. Tüm gün birlikte olsakta sabah arıyo gel kahvaltıya diye. Ben hergün onu görmek zorundamıyım nasıl anlatıcam nasıl anlayacaklar nasıl gidecek bu iş bilmiyorum

yakın oturmucaksın arkadasım benimle kayınvalidem arasında 4 sokak filan var ama altlı üstül olsak daha iyiydi yani.
Her gün ona gtmemi ister zaten 3 elti aynı apartmanda oturuyolar eltisinin bitanesi geliniyle bir oturuyo o gelin gibi benimde onun etrafında pır dönmemi istiyo. Kayınvalidemin sülalesi sık sık gelir kalırlar geldiklerinde merasim varmıs gibi yanında olmamı ister. Bir yere gidecekse merasimle göndermemi döndüğündede ayaktak karsılamamı ister surat yapar aramsan olmaz arada gitsen yarında senin adına plan yapar pat diye gelir. Valla kızım olunca büyük konuşmiyim en basta bu konuda uyaracam onu. 1.5 yıllık evliyim bezdim vallahi ya. İnsan herseye karısır mı herseye burun büker mi ya !!!
Yazdıklarının aynısını yaşıyorum. Herşeye karışıyo ve hergün arayıp gelmemi istiyor. Gelmiyorsamda surat beş karış. Bende öyle bezdimki,,,

Yazdıklarının aynısını yaşıyorum. Herşeye karışıyo ve hergün arayıp gelmemi istiyor. Gelmiyorsamda surat beş karış. Bende öyle bezdimki,,,
olsun suratı 5 karış olsun,bir mecburiyetinmi var ona canım? hani bende çok zorluk çekiyorum alışverişe bankaya çarşıya pazara bakkala vs heryere bebeğimle gidiyorum hernekadar zor olsada, ona bırakıp gitsem yarın çocuğuna ben baktım diye orda burda söyler diye.hiç uyumadığım günler oluyor evimi haftalarca temizleyemediğim ama yinede 5dk bile çıkarıp vermiyorum.Kimseye gebe kalmaktan hoşlanmıyorum.Ha arada bir kek pasta yapar yolarım kocamla , ılımlı bir hava estirmek adına ama hepsi bu :KK49:
Boşver assın suratını umrunda olmasın,benim mutluluğum onun mutluluğundan önemli şahsen.Eskiden olsa beni nereye çekse oraya gider hiç gıkımı çıkarmazdım etlime sütlüme karışır evimin halılarına kadar çocuğumun beşiğine kadar seçer emrivaki yapardı..Ama neoldu sonuç koca bir ''0''

Canım en iyisini yapmışsın kurtuldun en azından. Bizdede ne tartışmalar çıkıyo. Surat yapsamda her çağırdıgında gelemem kus bakma desemde beni takan yok. Çok kötüyüm inan. Hergün gerilirmş bi insan.. Tüm gün birlikte olsakta sabah arıyo gel kahvaltıya diye. Ben hergün onu görmek zorundamıyım nasıl anlatıcam nasıl anlayacaklar nasıl gidecek bu iş bilmiyorum
Bunu benim gibi sakin ve herşeye tamam diyen biri bile yapabildiyse sende yap ,benim verdiğim tavizler sadece beni üzdü.
Şuan kapıyı bile çalarken oğlunun adıyla seslenir kapıyı o açsın ister ve ona kapıdan söyleyeceğini söyler gider :cool:

Bunu benim gibi sakin ve herşeye tamam diyen biri bile yapabildiyse sende yap ,benim verdiğim tavizler sadece beni üzdü.
Şuan kapıyı bile çalarken oğlunun adıyla seslenir kapıyı o açsın ister ve ona kapıdan söyleyeceğini söyler gider :cool:
Canım bende susup kalıyorum bi kaç kere terlsler şekilde konuştum kızarak çok daha üstüme çıktı. Dioyrum ya rahat bırakın birax dedim hayır olmaz istediğimzde geliriz dio. Kaçkere söylesemde inada bindi arıyo gelio çağırıo

O da bişey mi biz aynı binada oturuyoruz. En altta eşimin babaannesi orta katta annesi babasi en üst katta da biz oturuyoruz. Annesi çalışıyo sürekli görüşme firsatimiz yok ancak babaannesi gündüz uyanir uyanmaz kapida bitiyor. Eşim evdeyken gelmiyor sagolsun ama esim en ufak işi için disari ciktiginda babaannesi direk yanımda oluyor. Artık sinir oluyorum kendime göre işim gùcüm oluyor bakım yapıyorum maske yapiyorum ya da başka kadınsal işim oluyor .. çok düşüncesiz... kayinvalideden değil de kayinvalidenin kayinvalidesinden bikan bi ben varım heralde. .
o da bişe mi :) ben yeni gelin geldiğimde tüm bina akrabalarla doluydu. teyzeler, yengeler, dayılar, kuzenle ... bence bu durumu kafaya takma. biraz daha az samimi ol. arada geldiğinde kapıyı açma. duştaydım :63:dersin. zamanla onunda ayağı soğur.

o da bişe mi :) ben yeni gelin geldiğimde tüm bina akrabalarla doluydu. teyzeler, yengeler, dayılar, kuzenle ... bence bu durumu kafaya takma. biraz daha az samimi ol. arada geldiğinde kapıyı açma. duştaydım :63:dersin. zamanla onunda ayağı soğur.
Ah soğumuyolar canm bitürlü... Ben suratına dedim aaaa ben hergün gelemem diye. Hiç umursamadı. Nasıl bir gamsızlıksa artık sen düşün kendi arıyo gelio çat diye

Ah soğumuyolar canm bitürlü... Ben suratına dedim aaaa ben hergün gelemem diye. Hiç umursamadı. Nasıl bir gamsızlıksa artık sen düşün kendi arıyo gelio çat diye
kapıyı açma. anahtarı yoksa nasıl girsin. :D

Tebril ederim seni maşşalahhh sana :)) kız ben kapıyı açar açmaz pat diye damlıyor içeri. Bide bebeğim var uyutunca bende uyuyorum pat boluyo uykumu sonras aaaaas tuh uyuyomuydun dio. E arasana be kadın ara!!!!
anası benim gibi davranıyor gerçekten lise tercihleri olucaktı kv eşinin yanında çalışıyor dükkanları var 1 saat çıkıpta kızıının tercihiyle ilgilenmek yerine yengenle gidin ben anlamam dedi,kabul ettim ,gittik orda hep oturduğumuz yere uzak ilçelerde liseleri yazdırdı hocasına bende karışmadım sadece yazdığı liselerle ilgili yorum yaptım bende sanıyorum ki bunlar akşam evde konuşmuşlar tmm bu kız sağlık meslek istiyor ilçelerede anası babası izin verdi sanıyorum bişey demedim velisi olarak imza attım tabi belli oldu ilçeye çıktı okulu kp de kızına pek düşkün asla gönderemez öyle yurtlara flan çok tutucular ,kızmış baya ilçeleri yazdın diye oda yengem yazdırdı demiş , o akşam oraya gittik eşim tabiki patladı artık herşeyi demete niye yaptırıyosunuz kendi öz kardeşi gibi ilgileniyo bide yalan söyleniyo fln diye baya haşladı kardeşini bidaha dedim karışmıycam aslaaaa ,ben üniv. mezunuyum etrafında üniv. okuyan bile yok eşim bile ilkokul mezunu bana soruyor herşeyi bende yardımcı oldum ama iftira atarak kendi k..nı kurtarmaya çalıştı sinir oldummmm,konuşmuyorumm artık rahatım,yani daha yaptıklarını bi anlatsam ağlarsınız sinirden ama :) o kadar sakarrki o kadar gereksiz bi insan ki yani allahım yaratmış kınamıyorum ama çok sinirleniyorum... canım sen mi bakıyosn kv ne ,
evin köyün ayrı değilmi baksınlar kardeşi fln yokmu kv.nin ,canım hasta bakmak çok zor gerçekten tamam bakılırda sonuçta kendi annen olsa neyse ama çok zor olmalı, canım cinsellik evliliğin temel kuralı onu kaybetme elinden kimsenin almasına izin verme kendine bile izin verme bilmiyorum ilişkinizde sadakat varmı gerçek anlamda ama cinsellik çok önemli ,sana bir tavsiye veriyim özelden yazarım canım ...
benim görümceyi anlatmışsın sanki.oda 15 yaşında :)

Kızlar merhaba... Kayınvalidemle karşılıklı binada oturuyoruz. Her an bizi takip ediyor. Işığımıza bakıyorsun yoktunuz nerdeydiniz gece ışık yandı ne oldu? Bebeğimde doğduktan sonra benden çıkmadılar devamlı bendeydi inanın çıldırmak üzereydim. Kocama kalsa gayet normailmiş ne olurmuş her gün annesi gelse.. Böyle bi mantık nasıl olur ya? Pat diye geliyo özelim fakan kalmadı. Birde rahat rahat gelemiyormuş buraya öyle demiş eşime.. Banada söyledi gel evde napıosn byrda otur diyo. Kızlar nefret ediyorum artık evimden. Eşime taşınalım diyorum asla burda oturucaz yakın olmakta zarar yok diyor. Benim ailemde bayağı uzakta oturuyor napıcam bilmiorum. Hergün içli dışlı olmak istiyorlar okadar bıktımki.. Bi akıl verin nolur:(
Tabiki esin hakli..kadinin torunu olmus senin hic yegenin falan olmadi mi onu gorme istegi gelmiyormuydu..Sahsen ben hergun gormek istiyordum..Annen olsa cat kapi geliyo ozelim kalmadi demezsin kayincalide olunca boyle oluyo iste..Yapmayin Allah rizasi icin biraz tahammullerinizi zorlayin..Kadin hakli demiyorum ama evlilik acisindan bakildiginda siz suclusunuz...VE ADAMA İSRARLİ BİR SEKİLDE SİKAYETLENİRSENİZ KOTU SEYLER OLABİLİ EVLİLİGİNİZ YİPRANİR..SAKİN ONA YANSİTMAYİN KAYİNVALİDENİZLE HALLEDİN..ki tavirlariniz cok asikar galiba kadin farketmis..boyle davranmak yerine konudun..o da insan..

Ne var yani anne gelmeden ara ben bazen uygun olmuyorum senin yaninda yapamayacagim islerim oluyor desen... Hep dedikodu hep dedikodu..yorum yapan arkadaslarda hic hayra konusmuyo hemen bi gaz...Hayr konusun hayr konusmayacaksaniz susun.. ! diye bosa denmiyor.

Tabiki esin hakli..kadinin torunu olmus senin hic yegenin falan olmadi mi onu gorme istegi gelmiyormuydu..Sahsen ben hergun gormek istiyordum..Annen olsa cat kapi geliyo ozelim kalmadi demezsin kayincalide olunca boyle oluyo iste..Yapmayin Allah rizasi icin biraz tahammullerinizi zorlayin..Kadin hakli demiyorum ama evlilik acisindan bakildiginda siz suclusunuz...VE ADAMA İSRARLİ BİR SEKİLDE SİKAYETLENİRSENİZ KOTU SEYLER OLABİLİ EVLİLİGİNİZ YİPRANİR..SAKİN ONA YANSİTMAYİN KAYİNVALİDENİZLE HALLEDİN..ki tavirlariniz cok asikar galiba kadin farketmis..boyle davranmak yerine konudun..o da insan..
Benimde yiğenim var. Herkes torununu yiğenini görmek ister özler buna itirazımız yok. Ama insanların hayatına bu kadar mudehale etmek karışmak uygun olup olmadığını düşünmeden. Özel bırakmadan gelip gitmek hiçbir insan için doğrı degil. Annem olsada aynı şekilde söylerim

zaten lohusalık başlı başına zor dönem,bide böyle olunca ooo..

Back
X