Kaynanam yznden yaamaktan bktm

hakılsın iş kocada bitiyorda.annesini susuturmak orta yolu bulmak için neler yapmadı ki.artık o da bıktı bende bıktım.

tatlım madem eşinde çözüm getiremedi...Ozaman tınnnnnnn de geççç ipleme hiç.....bırak o kudursun sinirinden sen kafana taktıkca o dahada zevk alıyordur huzurunu kaçırdım diye...Hiç kaile alma boşverrrrr....demesi kolay belki ama deneeea.s

bir adam karısıyla anasını dengede tutmayı bilecek. elti 5 görümce 1 kaynana allah yardım etsin.

naptın bayramda gitmek zorunda kaldınmı kaynana?

yok canım gitmedim hani bir söz var ya körün istediği bir göz allah verdi iki göz.benim ki aynen öyle oldu.bayramdan önce annesi ve elebaşı ablası ile tartıştılar.ablası eşime gıcıklık olsun diye aldı evine götürdü bayramda orda kaldı eşimde küstü kendide gitmedi beide götürmedi ve halada orda gelmedi evine.o kadar rahat güzel bir bayram geçirdik ki eşim bile halinden çok memnundu.inşallah hiç bir zamanda gelmez orda kalır bende suratını görmem bi daha.

konu sahibi arkadasım,
yaşadıkların bana tanıdık geldi.. aynı şeyleri yaşayan bir aile biliyorum. artık 30 kusur senelik evli olmalılar. zavallı gelin erkenden çöktü, hiç hayatını yaşayamadı. kocası hala daha idare et diyormuş çocukları var yetişkin,onların da psikolojisi bozuk. öyle es geçilecek bir konu değil. kocan aklını başına toplamalı..
tüm kılıçlarını kuşan çık kocanın karşısına ve o evden kurtul..

Back
X