Kaynanam

srkygldndry

Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2018
17
8
6
37
Iki yillik evliyim ve esimle hergun kavga ediyoruz.aile binasinda oturuyoruz.surekli bize geliyor.birde 6 aylik kizim var kaynanama gun dogdu gece 2 de bile torunumu ozledim diye ariyo geliyo.gelemesede her gun ariyo kapi sesini duyar duymaz cama cikiyo nereye diye soruyo.esimde annemin kotu niyeti yok diyip benle tartisiyo.anlamiyo cok yalnizim iyi degilim.psikolojim cok bozuk.ole akil oyunlari yapiyoki anlatamam.kapimda baska ayakkabi gorunce kapiyi kiricak gibi caliyo acmazsam zile basip ismimle cagiriyo ac diye.ama esime sorarsan ne varki bunda diyo.apartmanda yemek kokusu almasin zaten butun kapilari calip kimin pisirdigini bulup bi tabak istiyo.cok arsiz gicik bi tip.sabah kahvaltisini bende aksam yemegjni baskasinda idare ediyo.esimle aramiz kotu duzelmiyo surekli konuyu aciuorum huylariyla alakali esimde tartisiyo benle napcam bilmiyorum

Evi eşinizle kaynananıza bırakıp Allah birbirinize mübarek etsin diyerek gitmek vardı ama yapmayın tabi.
Eşinizle güzelce konuşsaydınız tartışma çıkarmadan. Anlayabileceği dilden bir nebzede olsa faydası olurdu belki.
Ama sanmıyorum ya genelde anneci olan erkekler biraz kalas beyinli oluyor.
Çekilecek dert değil ama çekiliyor işte. Allah yardım etsin..

Mune Mune Abla konuyu yanlış yere açmış. BDVye taşımalısın belki beyin fırtınası yaratarak yardım edecek arkadaşlar çıkar.

apartmanda yemek kokusu almasin zaten butun kapilari calip kimin pisirdigini bulup bi tabak istiyo.
Töbe töbee 😳 yani eşinizin,annesinin yaptıklarını görmeye anlamaya pek niyeti yok sanırım ya burdaki kayınvalideleri görünce acaba ilerde bizde mi böyle yapacağız gelinlerimize diye düşünmüyo değilim 🙄 umursamamayı deneyin diyeceğim ama biliyorum çok saçma kalacak sizin için yaşamayan çekmeyen bilemez.Allah yardımcınız olsun 😐

aile binasinda oturuyoruz.
Böyle bir cümle okuduktan sonra şikayet etme hakkı olmadıklarını düşünüyorum konu açanların.
Bu yaşa kadar gelip de aynı binayı geç, yakın muhitte bile oturmanın sakıncalarını hiç mi duymadınız birilerinden?
Yeteri kadar güçlü ve dik değilseniz yapmayın şunu.
Bundan tamamen kurtulmanın tek yolu var, uzakta yaşamak.

Ya kaynananıza resti çekip rahatsız olduklarınızı söyleyeceksiniz tabi bu durumda kopacak fırtınaya hazırlıklı olmalısınız. Örneğin gece 2de mi geldi müsait değilim diyip göndericeksiniz kapıdan eve almayacaksınız yani yumuşak yüzlü olmayın kayınvalideniz sınırlarınızı bilsin ya da eşinizi ikna edip taşınacaksınız. Aksi halde ne huzurunuz olur ne de düzgün bir evliliğiniz. 3.bir yol daha var eğer hiçbirini yapamam derseniz mecbur kabullenip bu şekilde yaşamaya devam edeceksiniz

Gece 2 de neden gelmiş

Aklıma esti geldim mi dedi eşin de bunu normal mi kabul etti yoksa Bebek çok ağladı da bakmaya mı geldi

Olağan şartlarda gece gidilmez 2 de hiç gidilmez

Kapıyı yabancı ayakkabı varsa daha hızlı çalması vs Kv lik yapma çabasını gösterir birlikte oturunca çözüm yok bu konulara

Gelini bi adam yerine koymama, izin almaya deger gormeme, oglumun evi bilmem ne durumlari.
Esinle aran zaten limoniymis, gecir bi cinnet kaynanadan kurtul. Esin en fazla 1 hafta trip atar sonra unutur.

Gece 2 de gelmesinin tek nedeni bebeği özlemek olamaz dimi? Elle tutulur Bi sebep lazım bana yoksa kadının zeka düzeyinden şüphe ederim çünkü

Iki yillik evliyim ve esimle hergun kavga ediyoruz.aile binasinda oturuyoruz.surekli bize geliyor.birde 6 aylik kizim var kaynanama gun dogdu gece 2 de bile torunumu ozledim diye ariyo geliyo.gelemesede her gun ariyo kapi sesini duyar duymaz cama cikiyo nereye diye soruyo.esimde annemin kotu niyeti yok diyip benle tartisiyo.anlamiyo cok yalnizim iyi degilim.psikolojim cok bozuk.ole akil oyunlari yapiyoki anlatamam.kapimda baska ayakkabi gorunce kapiyi kiricak gibi caliyo acmazsam zile basip ismimle cagiriyo ac diye.ama esime sorarsan ne varki bunda diyo.apartmanda yemek kokusu almasin zaten butun kapilari calip kimin pisirdigini bulup bi tabak istiyo.cok arsiz gicik bi tip.sabah kahvaltisini bende aksam yemegjni baskasinda idare ediyo.esimle aramiz kotu duzelmiyo surekli konuyu aciuorum huylariyla alakali esimde tartisiyo benle napcam bilmiyorum
Bunun bı çözümü yok tek yol oradan taşınmak başka türlü evinizin huzuru olmaz eşiniz ne dicek annesine anne az gel çok geliyosun mu ??? Hayatta demez denmez de zaten kv nin azıcık düşünse yeter ama o da düşünmez

Bence başlık eşim olmalıymış. Sonuçta izin veren ve görmezden gelen eşiniz.
Kendi aileniz de yakında oturuyorsa aynı şekilde bikaç gün eşinize de yaşatın aynı olayı. Görsün bakalım gece yarısı kv gelince ne oluyormuş.

Gece 2 de neden gelmiş

Aklıma esti geldim mi dedi eşin de bunu normal mi kabul etti yoksa Bebek çok ağladı da bakmaya mı geldi

Olağan şartlarda gece gidilmez 2 de hiç gidilmez

Kapıyı yabancı ayakkabı varsa daha hızlı çalması vs Kv lik yapma çabasını gösterir birlikte oturunca çözüm yok bu konulara
Cocuk bagirmadi kaynanam benim sabah 8 e kadar uyumaz gece apartmanda cirit atar.sevesi gelmis 2 de cocugu guya.esimde saat kac olursa olsun acar kapiyi tele bile cevp verir.hatta bi kere cocuk sabah 6 da uyudu dedik aaa beni niye aramadiniz dedi niyeki dedim gelirdim canim skiliyodu girgir şenlik olurdu dedi bole bi manyak ha bide asiri alingan ona bi laf diyemiyosun hemen kuser.

Bence başlık eşim olmalıymış. Sonuçta izin veren ve görmezden gelen eşiniz.
Kendi aileniz de yakında oturuyorsa aynı şekilde bikaç gün eşinize de yaşatın aynı olayı. Görsün bakalım gece yarısı kv gelince ne oluyormuş.
Suan ailemin yanina geldim bi haftadir annemlerdeyim esim ici hava hos o burda gonul rahatligi ile kaliyo ailem skmazki anlayisli onun ailesi gibi degil

Suan ailemin yanina geldim bi haftadir annemlerdeyim esim ici hava hos o burda gonul rahatligi ile kaliyo ailem skmazki anlayisli onun ailesi gibi degil
Ailenizin evi uzak mı? Kendi evinize yakın oturan yakın akrabanız var mı?

Canım ne yaparsan yap eşini annesinin kötü niyetli olduğuna asla inandıramazsın, bu yuzden kavga etmeyı bırak bence. Kayınvaliden kapıyı kıracak gibi çaldığında da kapıyı gec aç ne oldu bir sorun mu var müsait değilim duş alabilirim lavaboda olabilirim özel ihtiyaclarım olabilir neden kıracak gibi çalıyorsun de. Alttan alttan birkaç laf sokup tersle ama eşin durumu çakmasın . Geldiğinde surat yap ilgilenme, eşine şikayet ederse de yok öyle birşey yapmadım dersin. Onlar herseyı yapıp sonra ınkar ediyor çünkü . Aslında en mantıklısıgörüşmeyı kesmen ama bu kocayla da çok zor olur bu . Allah yardımcın olsun.

Evi eşinizle kaynananıza bırakıp Allah birbirinize mübarek etsin diyerek gitmek vardı ama yapmayın tabi.
Eşinizle güzelce konuşsaydınız tartışma çıkarmadan. Anlayabileceği dilden bir nebzede olsa faydası olurdu belki.
Iann onud
Onuda dedim esime al anneni kurdugum duzene getir yasayin birlikte dedim.kuduruyo saldirganlasiyo ozaman.esime karsi ole masum savunmasiz duruyoki magduru oynuyo o nedenle esim annesine uzuluyo aciyo benim abarttigimi dusunuyo .dediginiz gibi Allah yardimcim ols
un insallah

Back
X