Kaynanam

Töbe töbee 😳 yani eşinizin,annesinin yaptıklarını görmeye anlamaya pek niyeti yok sanırım ya burdaki kayınvalideleri görünce acaba ilerde bizde mi böyle yapacağız gelinlerimize diye düşünmüyo değilim 🙄 umursamamayı deneyin diyeceğim ama biliyorum çok saçma kalacak sizin için yaşamayan çekmeyen bilemez.Allah yardımcınız olsun 😐
Aslinda esimde farkindada bana karsi kabul etmek istemiyo.alismisim ben huylarina bana normal geliyo diyo

Kayınvalideniz geleceği zamanı anladığınızda eşinizle yakınlaşın kayınvalideniz zile bastığında eşinizin konsantrasyonu bozulacağı için sinirlenip annesine o şekilde tepki gösterebilir sizde yanında gecelikle kapıya çıkabilirsiniz. Belki o şekilde utanırda bidaha gece gelmez. Eşinizle kötü olarak değilde işve cilve yaparak onu kandırıp ancak ordan taşınabilirsiniz. Diğer türlü siz kötü olursunuz
Buda cok iyiymis.biz inanin okadar cok tartisiyoruzki ona bile vakit yok birbirimizden cok uzaklasmisiz.ama bunuda denicem mutlaka cok tesekkur ederim 👍

Böyle bir cümle okuduktan sonra şikayet etme hakkı olmadıklarını düşünüyorum konu açanların.
Bu yaşa kadar gelip de aynı binayı geç, yakın muhitte bile oturmanın sakıncalarını hiç mi duymadınız birilerinden?
Yeteri kadar güçlü ve dik değilseniz yapmayın şunu.
Bundan tamamen kurtulmanın tek yolu var, uzakta yaşamak.
Gercekten neyle karsilasacagimi bilmiyodum kimse beni uyarmadi okadar iyi niyetli yaklastimki ben bu sekilde olacahini tahmin bile etmedim.evlilik nedir kaynana nedir hic bilgim yoktu.kimsedende dinlemedim kotu bisey bj konuda

Iki yillik evliyim ve esimle hergun kavga ediyoruz.aile binasinda oturuyoruz.surekli bize geliyor.birde 6 aylik kizim var kaynanama gun dogdu gece 2 de bile torunumu ozledim diye ariyo geliyo.gelemesede her gun ariyo kapi sesini duyar duymaz cama cikiyo nereye diye soruyo.esimde annemin kotu niyeti yok diyip benle tartisiyo.anlamiyo cok yalnizim iyi degilim.psikolojim cok bozuk.ole akil oyunlari yapiyoki anlatamam.kapimda baska ayakkabi gorunce kapiyi kiricak gibi caliyo acmazsam zile basip ismimle cagiriyo ac diye.ama esime sorarsan ne varki bunda diyo.apartmanda yemek kokusu almasin zaten butun kapilari calip kimin pisirdigini bulup bi tabak istiyo.cok arsiz gicik bi tip.sabah kahvaltisini bende aksam yemegjni baskasinda idare ediyo.esimle aramiz kotu duzelmiyo surekli konuyu aciuorum huylariyla alakali esimde tartisiyo benle napcam bilmiyorum
Oha dicem,kapıları tekmelemek?
Yemek istemek?
Normal miymis bunlar?Esiniz sacmalıyr.
Ben kucucuk bebeğimle kimseyi dandinleyemem kusura bakmasın,
arada bir gelsin tmm,zaten aynı apartmandaymıssınz.
Sabah aksam neymis böyle.
Nufusumuza da alalım bari derim.

Cidden cözüm isteseydin, hemen o curcuna icinde hamile kalmazdin.
Bunun tek cözümü bosanmak. Tasinsaniz bile bu kv'de her iki ayda, 1 ay sizde kalir ve oglu hicbirsey demez.
Gece 2'de gelen kaynanaya birsey demeyen, 1 ay evinde kalsa yine birsey demez.

Yani derdin bence cözüm degil. Burda kv'de hakkinda konusup stress atmak. Zira, bosanmazsin sen.

Aslinda esimde farkindada bana karsi kabul etmek istemiyo.alismisim ben huylarina bana normal geliyo diyo
Benim annemde bu yüzden babamla çok kavga ederdi.Hani babamda farkındaydı kendi annesinin ablasının neler neler yaptığını şahit olurdu bire bir ama annem yüzüne vurunca hiç kellik vermezdi onlarla ilgili.Ailelerine laf söyletmezler haksızda olsalar :olamaz:

Cocuk bagirmadi kaynanam benim sabah 8 e kadar uyumaz gece apartmanda cirit atar.sevesi gelmis 2 de cocugu guya.esimde saat kac olursa olsun acar kapiyi tele bile cevp verir.hatta bi kere cocuk sabah 6 da uyudu dedik aaa beni niye aramadiniz dedi niyeki dedim gelirdim canim skiliyodu girgir şenlik olurdu dedi bole bi manyak ha bide asiri alingan ona bi laf diyemiyosun hemen kuser.
O zaman ne olur küstürün şu kadını 😂
Sabah 6 ya kadar uyumayan bebekle siz çıldırmışken sizinle gırgır şamata mı yapacakmış?
Şaka bir yana taşınmaktan Başka çözüm Yok.

Yaa Allah herzaman yardimcin olsun insallah.senin adina cok sevindim.benim istedigim sonda bu iste.bende gecen sene patladim ne var ne yok saydim yuzune karsi ama esim beni degil onu hakli buldu.bu olay esimin olmadigi bi anda oldu.bana inanmadi esim bosanalim dedi.kabul etmedim.bana ozur diliceksin anca ozaman bosanmam senden dedi.ozur diledim kaynanam kabul etmedi ozaman cocukta yoktu bosanin en iyisi bu dedi .sonra bi sekilde baristik kaynanamla.sonra hep onun istedigi gibi yasadim.psikolojim o gunden beri dahada bozuldu kirilcakmi uzulcekmi diye korkuyla yasadim bu yuzden cok taviz verdim.sonra gecen gun yine patladim buna suan kustuk kaynanamla yine .ama esim yine onu hakli buldu bu defa ozur dilemicem dedim kaynanamda ozur dilemesin dedi bende gorusmek istemiyorum annenle dedim istersen bosa dedim.bu defa cocuk oldugundan esim yanasmadi.tamam dileme gorusme dedi.suan kusuz barismak istemiyorum.ama esim biraz zaman gecsin diyo barisirsiniz diyo

Madem sansini yakaladin artik mesafeyi koy.Sakim bir daha civik lacka iliskiniz olmasina izin verme .

Kocani da Allah islah etsin.

Benin evimde kaynamayla karşılıklı aynısını 2 katını yasıyorum ve yaşadığımı anlatamıyorum esim annesinin nasil biri olduğunu biliyor ve herşeye rağmen susuyor hergün hergün tartışıyorum eşimle

Bunun tek cözümü bosanmak. Tasinsaniz bile bu kv'de her iki ayda, 1 ay sizde kalir ve oglu hicbirsey demez.

Yani derdin bence cözüm degil. Burda kv'de hakkinda konusup stress atmak. Zira, bosanmazsin sen.
Curcuna icinde hamile kalmadim .kaynanam bize gelmemeye basladi hersey duzelir gibi oldu ama cocuk dogunca bize gelmek icin ona gun dogdu.eskiden cekinerek gelirdi az da olsa.ama cocuk oldu sorgu sual yok saat zaman farketmiyo cat kapi geliyo.tasinmak istemiyorum uzak olursak gelir bu hafta bi ay kalir.en azindan diger turlu oturur oturur gider diyorum.tasinsak bok tasinmasak bok

Cocuk bagirmadi kaynanam benim sabah 8 e kadar uyumaz gece apartmanda cirit atar.sevesi gelmis 2 de cocugu guya.esimde saat kac olursa olsun acar kapiyi tele bile cevp verir.hatta bi kere cocuk sabah 6 da uyudu dedik aaa beni niye aramadiniz dedi niyeki dedim gelirdim canim skiliyodu girgir şenlik olurdu dedi bole bi manyak ha bide asiri alingan ona bi laf diyemiyosun hemen kuser.
sana cinnet geçiren kaynanaya küs derim gelmesin:)

başka semte taşınsn:) oğlu bişey diyememezmiş ee evde oturan gelin hizmet eden gelin. yok öle 2 ay felan.. böle kaynanaya düşman başına gerçekten çok zor.
ben kaynanamla slt üstlüyüm baştan beri hiç samimi kurmadim soğuk davrandim hep. yinede iyi gelini oldum yararamiyor ki ne yapsak.. çocuga bakiyo ya bişey diyemiyorum.
ne yapayim eşime annen söle böle dediğim fazla demedim demişliğim vardi işe yaramiyo.

Back
X