• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanam...

• Konu Sahibi Konu Sahibi bayansu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
B

bayansu

Ziyaretçi
beni görünce hep hasta olur ya başı ağrır ya tansiyonu yükselir :kızgın: sırf yatmak için 96 kilo yiyoo içio yatıo ben ii niyetli bi insanım ona diyorumki anncim böyle yemeye devam edersen harekette etmezsen hasta olucaksın...:1rolleyes:
amaa sanki küfrediomuşum gibi sanki yediğini istemiomusum gibi davranıo bana:oklava:
hiç iş yapmıo bari çocuğuma baksıngamyoncuiremsu
çocuğa da bakmıo bari kendi oğlunun(kaynımın) yemeğini ütüsünü fln yapsın:1no2:
onuda yapmasın tamam ama bi Allah razı olsun kızım eline koluna sağlık desin:bbo:
onuda yapmasın işime karışmasın bari şunu yap bunu yap demesin...Çok üzgünüm çoook

ama ahdım olsun eşim askerden gelince bu çileyi sonlandırmazsam banada bayansu demesinlerkaydirigubbakcemile

anladığım kadarıyla kayınvalideyle oturuyorsun Allah sabır versin....

ah canım ya,kayınvalidenizin yaşlılığına verin bence,
hiç karşılıklı tartışmaya girmeyin...
sizin gibi gelini bulmuş,bence içten içe
şükrediyordur inanın...
yaptığı nazlarda size,başkasına değil,
yazınızı okuyunca içinde artniyet olmayan
yaşlılık nazı gibi geldi bana...
eşiniz askerden gelince,kendi düzeninize devam edersiniz,
en azından kayınvalidenizin evinden ayrılırken içiniz rahat ayrılır diye düşünüyorum...
sevgiler...

anladığım kadarıyla kayınvalideyle oturuyorsun Allah sabır versin....

saol arkadaşım yaaa sabır taşı olsa çatlar yerimde ben normalde derdimi kimseye anlatmam ama artık patladım yaa kadın 44 yaşında herkesin kaynanası yardım edio gelinine kıyamıo benimkide köle gibi şunu yap bunu yap tepem attı artık deliriorumkafamçokkarıştı

ah canım ya,kayınvalidenizin yaşlılığına verin bence,
hiç karşılıklı tartışmaya girmeyin...
sizin gibi gelini bulmuş,bence içten içe
şükrediyordur inanın...
yaptığı nazlarda size,başkasına değil,
yazınızı okuyunca içinde artniyet olmayan
yaşlılık nazı gibi geldi bana...
eşiniz askerden gelince,kendi düzeninize devam edersiniz,
en azından kayınvalidenizin evinden ayrılırken içiniz rahat ayrılır diye düşünüyorum...
sevgiler...

benim annemle aynı yaşta 44 annem dünyayı feth eder tek başına o ise oturduğu yerden kalkmaz banada yapacaksın tabi bu evin gelini benmiyim flnder...annem bana kıyamaz bize gelince yardım etmeye çalışır o da anneme bırakın efendim gençler varken bize güşmez der...annemde onlar genç biz iş yapacağız onlar gençliğini yaşayacak fln der o da bakar suratına anlamaz bişi:delphin:

pardon kayınvalideniz 44 yaşında mı...??
o zaman ondan birşeyler beklemekte haklısınız...
ben yaşlı zannettim...

ALLAH KURTARSIN kaydirigubbakcemile3

Son düzenleyen: Moderatör:
evet 44 yaşında bende 22 eşimde ailenin ilk çocuğu bende inanın ki o eğer önümde örnek bir k.valide olsaydı başıma tac ederdim onu ama beni bezdirdi artık yüzünü görmeye dayanamıyorum kafamçokkarıştı

valla bence kayınvalidenizin size bahane uydurmaya ihtiyacı yokki çatlayana kadar yemeye çalışsın.
yatmak istiyorsa gider yatar sizin anlattığınız gibi bir insan zaten.

sorununuzun tek çözümü ayrı eve çıkmak.
aileyle oturmak zaten başlı başına bir yanlış..

bencede hiç bişey yapmasın ölsünn :))) kaydirigubbakcemile3

ölsünde istemem sağ olsun bana bulaşmasın yeter ömrümü yedi ben saygılı biriydim onun yüzünden artık cevap verir oldum bazen bi bakıyorum kavga içerisindeyim şaşırıyorum kendime:1closedeyes:

valla bence kayınvalidenizin size bahane uydurmaya ihtiyacı yokki çatlayana kadar yemeye çalışsın.
yatmak istiyorsa gider yatar sizin anlattığınız gibi bir insan zaten.

sorununuzun tek çözümü ayrı eve çıkmak.
aileyle oturmak zaten başlı başına bir yanlış..

eşim askere gitmeden evlendik sanırım burda hata yaptık birbirimizi istiyorduk yanlış bişi yapmaktansa evlenelim dedik..3 ay var gelmesini kızlar alt daireye ineceğim gelince sizce arda beni rahat bırakırmı...bide ne yapmalıyım kendimden uzaklaştırmak için

ölsünde istemem sağ olsun bana bulaşmasın yeter ömrümü yedi ben saygılı biriydim onun yüzünden artık cevap verir oldum bazen bi bakıyorum kavga içerisindeyim şaşırıyorum kendime:1closedeyes:

yok gulum espri olsun dıye aqyzdım hanısen sunu yapmazsa bunu yapsım bunu yapmıyosa bunu yapsın yazmısnya bende anca öle bı durumda kurtulursun demk istedim.olmesın tabı nekadr kötude olsalr ceıklmez de olsalr onalrda bı anne ve onalrında yuregı var evlatalrı var onalra bısey olsa kımın içiyancak yıne bızım içimz yancak

yok gulum espri olsun dıye aqyzdım hanısen sunu yapmazsa bunu yapsım bunu yapmıyosa bunu yapsın yazmısnya bende anca öle bı durumda kurtulursun demk istedim.olmesın tabı nekadr kötude olsalr ceıklmez de olsalr onalrda bı anne ve onalrında yuregı var evlatalrı var onalra bısey olsa kımın içiyancak yıne bızım içimz yancak

ALLAH KURTARSIN DİYEBİLİRSİN MESELAkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile3

eşim askere gitmeden evlendik sanırım burda hata yaptık birbirimizi istiyorduk yanlış bişi yapmaktansa evlenelim dedik..3 ay var gelmesini kızlar alt daireye ineceğim gelince sizce arda beni rahat bırakırmı...bide ne yapmalıyım kendimden uzaklaştırmak için

eşin gelınce tepkınıkoymalısın.ah begulum askere gıtmedn onc evlendınde noldu kaynana nazı cekıyon hasretlık ceksen daha iyidğeilmiydi.
kendımden uzakalştırmkiçin ne yapmalıyım demişssinya.
eşin gelınce koy tepkını en baştan yanı.evıne ehristedıgınde girp çıkmasına musade tme bız bırbırmız ozledık yanlız kalmkistiyoruz de

Yooo ayrılıcam gelır gelmez ytr artık onun nazı bunun nazı Çekemem...ben kayserılıyım bızım oaralarda eŞı asker olan gelıne ıŞ bıle yaptırmazlar her dedıĞını yaparlar bu ne bÖleee bı yaŞıma daha gırdım

aynı sorunları kardeşim yaşıyor maalesef ne diyim Allah akıl versinnn o kadına hiç vicdan yokmu bunlarda gelin köle misali hizmet etsin diye bekliyorlar :kızgın:

allah sabır versin arkadaşım seni çok iyi anlıyorum... bende kayınvalidemlerde altlı üstlü oturuyorum yemeği beraber yiyiyoruz evimize sadece yatmaya çıkıyoruz... benimde kayınpederim aynı özellikte çok yer sağolsun ve kocaman göbeği var baba çok yeme sağlığın için daha yavaş ve az ye derim kızar çok yer bu sefer rahatsız olur çok kilo alıyorum diye hayıflanır yemeği tabağına çok koyarım sen beni şişmanlatcanmı der az koyarım bu yemekle nasıl doyayım öleyim mi der.... iş konusuna gelince beni öne sürer gelinle yaparsınız der ama kızı da evli yan evde oturuyor ev hanımı onla yapın demez.... bir laf söylerim alınır farkli bir şey çıkartır ortaya vs... saymakla bitmez çok kez burda konu açtım.... dediğin gibi güzel güzel konuşurken birden bir tartışma çıkıyor saçma sapan bir nedenden dolayı.....ama artık ne yapıyorum hiç karşılık vermiyorum ne derse desin ben yine bildiğimi yapıyorum..... geçenlerde bana ütü yüzünden laf söylemişti neymiş efendim buzluktakı erimiş suyu kullanacakmışım bende o kokar ben onu kullanmam normal dinlenmiş su kullanıyorum dedim bana demediğini bırakmadı yok ben çok zenginmişim yok öyleymişim yok böyleymişim arkadaşların yardımlarıyla akıllandım artık ona tamam öyle yaparım diyorum yinede bildiğimi yapıyorum sorun olmuyor ne ben üzülüyorum nede onlar zaman bir çok şeyi öğretiyor insana.... az daha sabır eşin askerden gelince herşey düzelir inşallah... rabbim yardımcın olsun.....

felaket tellalığı yapmış gibi olmayım ama hiçbir şey farketmez.
ne siz oradan çıkabilirsiniz ne de o sizden.
şu andakinden tek farkı uyurken evinizde yalnız kalırsınız bence..

allah sabır versin arkadaşım seni çok iyi anlıyorum... Bende kayınvalidemlerde altlı üstlü oturuyorum yemeği beraber yiyiyoruz evimize sadece yatmaya çıkıyoruz... Benimde kayınpederim aynı özellikte çok yer sağolsun ve kocaman göbeği var baba çok yeme sağlığın için daha yavaş ve az ye derim kızar çok yer bu sefer rahatsız olur çok kilo alıyorum diye hayıflanır yemeği tabağına çok koyarım sen beni şişmanlatcanmı der az koyarım bu yemekle nasıl doyayım öleyim mi der.... Iş konusuna gelince beni öne sürer gelinle yaparsınız der ama kızı da evli yan evde oturuyor ev hanımı onla yapın demez.... Bir laf söylerim alınır farkli bir şey çıkartır ortaya vs... Saymakla bitmez çok kez burda konu açtım.... Dediğin gibi güzel güzel konuşurken birden bir tartışma çıkıyor saçma sapan bir nedenden dolayı.....ama artık ne yapıyorum hiç karşılık vermiyorum ne derse desin ben yine bildiğimi yapıyorum..... Geçenlerde bana ütü yüzünden laf söylemişti neymiş efendim buzluktakı erimiş suyu kullanacakmışım bende o kokar ben onu kullanmam normal dinlenmiş su kullanıyorum dedim bana demediğini bırakmadı yok ben çok zenginmişim yok öyleymişim yok böyleymişim arkadaşların yardımlarıyla akıllandım artık ona tamam öyle yaparım diyorum yinede bildiğimi yapıyorum sorun olmuyor ne ben üzülüyorum nede onlar zaman bir çok şeyi öğretiyor insana.... Az daha sabır eşin askerden gelince herşey düzelir inşallah... Rabbim yardımcın olsun.....

[sıze="2"]canım sağol beni anladığın için ya bişey sorucam acaba öbür oğlu evlenince yakamı bırakırmı [/sıze]

felaket tellalığı yapmış gibi olmayım ama hiçbir şey farketmez.
ne siz oradan çıkabilirsiniz ne de o sizden.
şu andakinden tek farkı uyurken evinizde yalnız kalırsınız bence..

OFFF OF NE BİTMEZ ÇİLEM VARMIŞ YAAsenağlama

Back
X