slm kızlar bu sefer konu kaynanam.kaynanamın yalanları diyeyim.kadının bir söylediği diğgerini tutmuyor.inanın bende neye inanacağımı şaşırmış durumdayım.geçen kayınpederimin hakkında konusyorduk.kaynanamla.ben kayınpederimi çok severim.onada bahsetmiştim çokiyi biri falan diyorum.oda olayı görümceme getirdi.görümcem ameliyat oldu.bunu kaynanam bana ilk anlatırken aynen yazıyorum.selda amlıyat olacacaktı.babasına anlattık.babası dedi ne gerek var.ameliyata.ben onun niye ameliyat oldugunu biliyorum deyip ağzına geleni saymış.kaynanama.
ikinci anlatışı farklı bir gün görümcen bugün burnunda estetik oluyor..
üçüncü anlatışı.okadar dedim estetik olma yine oldu.basında dogru durust baba yokki bunu frenlesin.guya kayınpedr dermiş hemen yaptırsın pskolojısı bozulacak yoksa kızın ..
hangisine inanacağım anlamadım.herneyse sormadım da.ben eltimi çok seviyorum.hep onu kötüler bana şöyle biri böyle biri diye.bide bana der onu evine çagırma etme der.kendi de onun evinden çıkmaz.şimdi kızlar.evet tabiki kaynanam yalan söylüyor.bunu biliyorumda.ben sonucta onunla bir ömür geçirecem.korkuyorum.ya benide böyle anlatıyorsa .atıp tutyorsa.şizofreni galiba yardımlarınıza ihtiyacım var.ne yapabilirim ona nasıl davranmalıyım.ohaoldumsmile
ikinci anlatışı farklı bir gün görümcen bugün burnunda estetik oluyor..
üçüncü anlatışı.okadar dedim estetik olma yine oldu.basında dogru durust baba yokki bunu frenlesin.guya kayınpedr dermiş hemen yaptırsın pskolojısı bozulacak yoksa kızın ..
hangisine inanacağım anlamadım.herneyse sormadım da.ben eltimi çok seviyorum.hep onu kötüler bana şöyle biri böyle biri diye.bide bana der onu evine çagırma etme der.kendi de onun evinden çıkmaz.şimdi kızlar.evet tabiki kaynanam yalan söylüyor.bunu biliyorumda.ben sonucta onunla bir ömür geçirecem.korkuyorum.ya benide böyle anlatıyorsa .atıp tutyorsa.şizofreni galiba yardımlarınıza ihtiyacım var.ne yapabilirim ona nasıl davranmalıyım.ohaoldumsmile