Kaynanam

Oncelikle basiniz sagolsun, Allah sabir versin.
Ayni seyleri yasadim hemen hemen ama umursamiyorum.
Allah beni unuttursun diyorum baska birsey demiyorum.
Keserde donuyor sapta donuyor merak etmeyin , kimsenin yaptigi yanina kalmiyor.

cincikk in yazdığını çık beğendim , gercekten cok doğru.
Bence cok fazla düşünmemeye çalışın sıkmayın canınızı resmiyetimizi koruyarak hayatınıza devam edin, onemli olan esinizle olan iliskiniz.
Bir de ben Suna cok inanıyorum eğer nişanlılik tanışma döneminde ne kdr mütevazı olursanız o kdr gecsek davranıyorlar. Benden ziyade ailem hic bı sey istemiyoruz, siz ne isterseniz oyle olsun deyip durdular kv kere. Nen dedim hyr isteyin altini, eşyayı. Senin ihtiyacın yok sakın tek kelime etme diyip beni de susturdular. Sonuçta bana Nisan'da sdc bir yüzük ve kolye taktılar. Düğünde cok cok ince 6 bilezik, ve cok cok demode aska takmayacağım bir set taktılar bunları ben hic görmedim kendi memleketlerinden getirdiler. Annem dediki sizi sıkıntıya sokmayalım istediğiniz yerden alın
Sonra gecen sene kaybıma Nisan yapcaklar daha isteme aşamasında 10 bin liralık altın aldılar, neden? Çünkü kızın ailesi oyle istemiş.is sonradan dondü oh olsun da.
Simdi de annem hala konuşuyor senin kv sana doğru düzgün bı sey takmadı falan ben de diyorumki senin yüzünden.
Gercekten yumuşak yüzlü olunca böyle oluyor.
Simdi ben kendimi hazırladım kaynim evlendiğinde milyarlarca altın yapcaklar şimdiden kendimi hazırladım, üzülmemeli icin.
Sallayın gitsin siz kovanıza bakın :)
haklısın canım bizimkilerde bisey istemediler kaynanam bir yorgan dahi yapamıyacagını soyleyınce bizimkiler artık bişey istemediler zaten bide bunun evliliği var kendi paraları diledikleri gibi harcamakta serbestler ama benim bildiğim evlat arasında ayrım yapılmaz

Öncelikle başın sağolsun canım.

Eşin ameliyatında annesinin gelmediğini görüp annesinin nasıl bir kişilik olduğunu anlamıştır zaten. O yüzden sen kayınvalideni de eltini de boşver ne yaparlarsa yapsınlar sen evine, kocana bak. Nasıl olsa gün olup devran dönüyor. Bu kadın da gün gelir elden ayaktan düşerse git kime değer verip el üstünde tuttuysan o baksın sana de sav gitsin başından.

Oncelikle basiniz sagolsun, Allah sabir versin.
Ayni seyleri yasadim hemen hemen ama umursamiyorum.
Allah beni unuttursun diyorum baska birsey demiyorum.
Keserde donuyor sapta donuyor merak etmeyin , kimsenin yaptigi yanina kalmiyor.

sağol canım Allah sanada kolaylık versın onların içinede merhamat versın

Öncelikle başın sağolsun canım.

Eşin ameliyatında annesinin gelmediğini görüp annesinin nasıl bir kişilik olduğunu anlamıştır zaten. O yüzden sen kayınvalideni de eltini de boşver ne yaparlarsa yapsınlar sen evine, kocana bak. Nasıl olsa gün olup devran dönüyor. Bu kadın da gün gelir elden ayaktan düşerse git kime değer verip el üstünde tuttuysan o baksın sana de sav gitsin başından.

insan annesini tanımazmı benım annem dahı babam yakın zamanda vefat etmiş olmasına dahı ıstersen geleyım kızım yardımcı olayım demıştı

insan annesini tanımazmı benım annem dahı babam yakın zamanda vefat etmiş olmasına dahı ıstersen geleyım kızım yardımcı olayım demıştı

Artık eşiniz de annem diye kendi annesini değil sizin annenizi benimser. Kendi kendini ateşlere atıyor kayınvalideniz.

Oncelikle basiniz sagolsun, Allah sabir versin....eger onlar birsey yapmadiysa istemeye de yuzu olmaz bosver,,,allah size kat kat fazlasini versin insallah....sadece zamana birak,sonradan pisman olacagin sey yapma.soz soyleme,seviyeni bozma,gun ola devran done....

Oncelikle basiniz sagolsun, Allah sabir versin....eger onlar birsey yapmadiysa istemeye de yuzu olmaz bosver,,,allah size kat kat fazlasini versin insallah....sadece zamana birak,sonradan pisman olacagin sey yapma.soz soyleme,seviyeni bozma,gun ola devran done....

sağol. nişan torenınde uzuldum ama kesinlikle suratımı asmadım ne gerekıyorsa onu yaptım çünkü o kızın herhangi bir sucu yokki neden onun o guzel gununu berbat edeyım suc esımın ailesının sonra arabada gelırken cok konuşmadım yorum yapmadım uykum vardı uyudum

yaşadıklarınızın benzerini yaşadım sayılır..hani tavrınız ne olurdu demişsiniz ya benim bir tavrım yok,olmayacak da..çünkü herjhngi bir tavrı bile hak etmiyorlar..eşimin ailesi,saygım sonsuz ama sevgim ve ilgim bitti..

yaşadıklarınızın benzerini yaşadım sayılır..hani tavrınız ne olurdu demişsiniz ya benim bir tavrım yok,olmayacak da..çünkü herjhngi bir tavrı bile hak etmiyorlar..eşimin ailesi,saygım sonsuz ama sevgim ve ilgim bitti..

tavrımı bende belirledim ama onlara haksızlık yapmak istemediğim için tarafsız olarak size sormak istedim. beni çok kırdılar bunlar sadece anlatıklarımın kücük bir kısmı zorla güzelik olmaz allah bizi sevenleri basımızdan ayırmasın,

Yaşadıklarına çok benzer şeyler yaşadım bende. Düğün nişan zamanında telefon bile etmediler napıyorsunuz diye.
Benim eşim işsiz kaldı 1 sene'ye yakın çalışamadı kv ve kp tatile gittiler. Bekar kaynım biz borç içinde kıvranırken
(zıkkımın kökünü yesin) ikide bir abisini arayıp para istedi bu yüzden defalarca kavga ettik. Kaynım şuan bekar daha
aday bile yok. Evini aldılar, altınlarını almışlar, geçen en son gittiğimizde ona araba alacaklarını söylediler.
Acayip sinirlendim ama herhangi bir yorum yapmadım. Artık takatim kalmadı saçmasapan hareketlerine, konuşmalarına.
Eşimin tavrı; yapmazlarsa yapmasınlar canları sağolsun diyor. Benim kocam öküz kime ne diyim. Benim kide şehir dışında
kesinlikle aramam telefon numaralarını bile bilmem o kadar yani. Bayramda ziyaretlerine gidiyorum sadece bu ayram yolda
oğlum sıkıntı çıkarıyor diye bahane edip gitmiycem ne demişler ne kadar ekmek o kadar köfte. Benden uzak cehenneme direk olsunlar inşallah.

Yaşadıklarına çok benzer şeyler yaşadım bende. Düğün nişan zamanında telefon bile etmediler napıyorsunuz diye.
Benim eşim işsiz kaldı 1 sene'ye yakın çalışamadı kv ve kp tatile gittiler. Bekar kaynım biz borç içinde kıvranırken
(zıkkımın kökünü yesin) ikide bir abisini arayıp para istedi bu yüzden defalarca kavga ettik. Kaynım şuan bekar daha
aday bile yok. Evini aldılar, altınlarını almışlar, geçen en son gittiğimizde ona araba alacaklarını söylediler.
Acayip sinirlendim ama herhangi bir yorum yapmadım. Artık takatim kalmadı saçmasapan hareketlerine, konuşmalarına.
Eşimin tavrı; yapmazlarsa yapmasınlar canları sağolsun diyor. Benim kocam öküz kime ne diyim. Benim kide şehir dışında
kesinlikle aramam telefon numaralarını bile bilmem o kadar yani. Bayramda ziyaretlerine gidiyorum sadece bu ayram yolda
oğlum sıkıntı çıkarıyor diye bahane edip gitmiycem ne demişler ne kadar ekmek o kadar köfte. Benden uzak cehenneme direk olsunlar inşallah.

Bunlarda hiç arayıp sormazlar sadece isleri düştügünde ararlar, bugüne kadar bizim için küçük bir fedakarlık yaptıklarını hatırlamam benim keyfim bozulmasın kime ne oluyorsa olsun misali, Allah büyüktür sadece. Ona guveniyorum

aman canım allaha havale et allah en büyük adaleti veriyor benimde eşim ben severek evlendik bize kaynanam hiç yarım etmedi destek olmadı ama köstek çok oldu kardeşine kız aldılar onu kaynanam severek aldı kendi sevmişti uzaktan akrabası okadar çok destek oldularki inanamazsın ben yumuşak yüzlüyüm eltimde saolsunsun serttir lafını esirgemez bu zmanda öyle olmak gerekiyormuş demekki ayrımcılık oluyor yani canım ...

sadece su kadarini yazayim canim. gerektigi yerde gerektigi kadar gorusurdum o kadar. tamamen formaliteden yani.

dugunde yapmadiklarindan degil, yapmasalar yapmasinlar bosver. istedikleri kadar evlat ayrimi yapsinlar, eltime, degil 20 milyarlik altin, isterlerse ev alip versinler inan umursamazdim. Ben esime, evliligime bakardim.

amaaaa diger iki konuda isler degisir bende. iste o zaman sadece bayramdan bayrama ararim. onda da sadece bayramlarini kutlar hicbir ayrintiya girmden iyi gunler dileyip kapatirim. tipki bu bayramda yaptigim ve diger bayramlarda yapacagim gibi...

saygim da sevgim de ilgim alakam da hakedene hakettigi kadar.

öncelikle başınız sağolsun,eşinizede geçmiş olsun..
yapılanlar insanın içinde kırgınlık olarak kalıyor.bırakın o kırgınlık oluştuğu yerde kalsın.ne düşünerek kırığını çoğaltın nede kırığın tamir olunması için çaba sarfedilmesini bekleyin.hiçbirşey yapmayın..herzaman nasılsanız o şekilde devam edin.
en iyi gören,bilen Allah olduktan sonra sizlerin bizlerin birşey yapmasına gerek yok..sadece tavırlar ne olursa olsun üzülmeyin.en önemli olan şey evdeki huzurdur.huzurunuzun, sizi huzursuz edecek durumlara takılarak, bozulmasına izin vermeyin..

Back
X