kaynanam

ozge00gul

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2016
73
41
88
Kaynanami sevmiyorum.sürekli bunaltiyor beni.esimi kendi tarafına çekmeye çalışıyor sonra kavga ediyoruz eşimle.ikide bir telefon açıyor gelmicekmisiniz diye.gidiyoruz kaliverin.giderken boş gitmeyeyim diye kek fln goturuyorum çöpe dokuyor.bana ise gir kuran okuyacagina ders çalış diyor tepem atıyor sesimi çıkartmıyorum ama sabrım taşıyor.eşim askere gitti ben onun yanında kalmak istemedim kendi ailemle kalıyorum kaç ay geçmiş bana burda kalmiyon sorup duruyolar cvp vermek zorunda kaliyom diyor.arada gittim kaldım yanında ama hep kalmamin gerektiğini söylüyor.biz eşimleanlastik bu konuda o da tamam ddi kendi aailemle kalıyorum.birde bana faceden laf sokucu sözler paylaşıyor.bana insanların içinde bile laf sokuyo.daha neler neler.ben onu sevmiyorum. ne yapmalıyım haksız mıyım?

Kek götürme o zaman artık....
Belli ki o da seni sevmiyor,takma bence.

Sadece kek değil evde ne yaptıysam bir tabakta onlara goturuyoru. goturmeyince de bi biseyler yapageleydin ha diyor.

Yapacak hiç bir şey yok ya umursamayacaksın ya da görüşmeyeceksin bence ilkini uygula.

Kaynanami sevmiyorum.sürekli bunaltiyor beni.esimi kendi tarafına çekmeye çalışıyor sonra kavga ediyoruz eşimle.ikide bir telefon açıyor gelmicekmisiniz diye.gidiyoruz kaliverin.giderken boş gitmeyeyim diye kek fln goturuyorum çöpe dokuyor.bana ise gir kuran okuyacagina ders çalış diyor tepem atıyor sesimi çıkartmıyorum ama sabrım taşıyor.eşim askere gitti ben onun yanında kalmak istemedim kendi ailemle kalıyorum kaç ay geçmiş bana burda kalmiyon sorup duruyolar cvp vermek zorunda kaliyom diyor.arada gittim kaldım yanında ama hep kalmamin gerektiğini söylüyor.biz eşimleanlastik bu konuda o da tamam ddi kendi aailemle kalıyorum.birde bana faceden laf sokucu sözler paylaşıyor.bana insanların içinde bile laf sokuyo.daha neler neler.ben onu sevmiyorum. ne yapmalıyım haksız mıyım?

canım herkeste aynı sorunlarrr :) bak ben ınanır mısın bıraz once konustum bı baktım tuylerım dıken dıken olmus o kadar etkılenıyorum kadınla konusurken :D ama ıyı bır karar vermıssın kendı aılende kal esın gelene kadar... bırak sosyal ortmda laf soksun hıc tınlama... benım kaynana da laf sokuyordu sonra bende onun akrabalarının yanında bı kac laf soyledım kaynana hakknda sımdı braz daha temkınlı yaklasıyor bana :) sende laf sok ya da hıc takmıyomus gıbı davran...

Söylenecek çok şey var ama bisey demiyorum düğünumden sonra bilezik sözü verdilerama hanfendi kendine alıp taktı.

Söylenecek çok şey var ama bisey demiyorum düğünumden sonra bilezik sözü verdilerama hanfendi kendine alıp taktı.

dugunden sonra verılen sozlerın hepsı kıfayetsızdır cogu yerıne getırılmeyen sozlerdır yanı bunu yapan ve sozunu tutan cok az kaynana kayınpeder vardr... ne dıcen gecmıs olsun bu konuda... hıc bıleızık takmadılar mı da dugunden sonra takcaz dıye soz verdıler ?

Evine ugramadim son 1 aydır.şimdi çağırıyor ona soruyolarmis gelinin niye gelmiyor diye.laflariyla kendinden ssogutuyor.hiç kızım bile demez.kocama şikayet ediyo gelmiyor diye.bide eşimle tartişiyoruz o da annesini savunuyor.

Evine ugramadim son 1 aydır.şimdi çağırıyor ona soruyolarmis gelinin niye gelmiyor diye.laflariyla kendinden ssogutuyor.hiç kızım bile demez.kocama şikayet ediyo gelmiyor diye.bide eşimle tartişiyoruz o da annesini savunuyor.

sende arada gıt kaynanayla bıseyler yap foto cekıl esın sıkayet ederse esının gozunu boya bak suraya gttık bak bu da fotomuz yanı ananın dedıgı yalan lafına cevır ;) bu arada sen ve esın kac yasındasınız canım

Bilezik taktılar ama bida takacaz diye kaç kere söylediler almayacaksan söz verme.hadi verdin kendine alıp taktı sözler unutuldu.

Bilezik taktılar ama bida takacaz diye kaç kere söylediler almayacaksan söz verme.hadi verdin kendine alıp taktı sözler unutuldu.

kacarak falan mı evlendın ? yanı neden hepsını dugunde takmadılar da dugnden sonraya soz verdıler ?

Normal dugunumz oldu 1bucuk yillik evliyiz.eşim 15 gün sonra geliyor askerden kısa dönem asker

Kaynanamla gorusmeyince daha mutlu oluyorum. bi telefon bile açsa arkadaşın dediği gibi tüylerim diken diken oluyor

Aç agzini yum gözünü. Böyle insanlara taviz verip sustukca tepene çıkar. Onların anladığı dilden konusacaksin .
Bi dur demenin vakti gelmiş bence .:duduk:
Saygıdan anlayana saygı göstereceksin.
Anlamayana da tersini göstereceksin.

Gereken saygıyı göster ama o aynı saygıyı sevgiyi göstermiyorsa kendini ezdirme seviyeni bozmadan hakettiği cevabı ver. Fazla görüşme boşver kim ne derse desin. Yani yaşı büyük ve eşinin annesi diye herşeye boyun eğmek zorunda değilsin.

Ayni dert bendede var nisanliyim paralari bir evlenince ayrilcak ama simdiye kadar calistiklari i vermiyolar esyalrida taksitle alcakmis banada bussuru laf saydi nisanlimda evlenip ayrilmis biri yok esya kalsin yok nikahtan goturelim yok bisi takamam gibi bussuru bende soguk durdum bunada nisanlim razi gelmedi yani simdiden kaynanam ugrasmaya basladi benimle uzak durmakla olmuyo iki yuzlu olmak zorundasin bu isi yurutmek istiyosan

Back
X