- 16 Şubat 2015
- 559
- 312
- 103
- 31
- Konu Sahibi nicksiz123
Arkadaslar öncelikle merhaba...esimin evlenmeden önce bir sevgilisi varmış bana anlatmıştı..esim ondan ayrılınca kız gidip kaynanam ve gorumcem le diyalog kurmaya çalışmış..o zaman esime suan gorusuyorlar mi dedigim de Hayır demişti. .neyse geçen günlerde gorumcemin ınstagramdan takip ettiğini beğendiğini gördüm. .sonrasında esimle konuşunca oylesinedir falan dedik olayı pek uzatmadim...aslında hep gorumceme sorayım falan dedim ama kaldı oyle...iki gün önce gorumcem in resim eklediğin gördüm üçünün elinin oldugu kaynanamin evinde çekilmiş bir resim..tabi ben bunu görünce gorumceme sordum nerden tanıyorsunuz vesaire diye..biz önceden tanışıyoruz sanane der gibi cevaplar verdi..o kadar moralim bozuldu ki haliyle olay esime yansıdı bende böyle böyle dedim..hiç bir şekilde git konuş et demedim..esim baya kızdı sinirlendi..o gece yattık ertesi gün esim gidince kaynanami ve gorumcemi arayarak kızmış siz neden benim huzurumu bozuyorsunuz diye..bende esime neden ariosun ne gerek var buna dedim...neyse konu bu şekilde kapandı. .az evvel kaynanam geldi ve bana bir sürü bağırdı çağırdı benim dedikoducu olduğumu söyledi olayı anlattım ben ara demedim dedim neden kocana soyluosun diyor..paylaştım kocamla bunu ne var bunda dedim soylemiceksin herseyi kocana diyor..sonra da bir sürü hakaret ederek gitti..10 haftalik hamileyim suan karnima kramplar giriyor..o kadar bitik bir haldeyim ki...aralarını bozmakla suçlanıyorm...nereye yazacağımı kime anlatacağımi sasirdim baya uzun oldu ama ...