Konuya nerden nasil baslicam bilmiyorum ama kisaca anlatmaya calisayim,esimle 15 senelik evliyiz,4cocugum var,(hepside isteyerek oldu,gerci 3cocuktan fazlasini istemiyordum ama 3&4 numara ikiz)esim cok yalan konusan bir insan.ve haliyle artik esim konusunca acaba dogru konusuyormu diye dusunuyorum hep,bise anlatsa yalanmi konusuyo dogrumu konusuyo diye dusunuyorum hep,birbirimizi severek evlendik,ama cok fazla kavga etmeye basladik,cunku artik yalanlara tahammulum kalmadi,en son kavgamizfa benden habersiz bankadan 5000 euro para cekmis,borcu varmis,daha once bu borc meselesi acilinca bankadan para cekeceginden bahsetmisti bende yemin ettim bankadan oara cektigin anda bu eve birdaha girmiyeceksin diye,parayi cektigini ogrendigimde bu ne diye sordum hemen yalan uydurdu yine,almadim onu eve,annemlere hic bise anlatmadim,yada herhangi birine,esimi sorduklarinda hep calisior dedim,en son annem aradi beni kaynanan aradi beni diye.kaynim anlatmis kaynanama ,kaynanamda annemi aramis,bende anlattim anneme tek tek,borc meselesini ,yalan meselesini felan,dedim anneme ya adam olacak yalani dolani birakacak yada bu eve girmiyecek dedim.bu esnada kaynanam beni bikere bile aramadi,olayi bilen kaynimi cok severdim,o bile bikere gelip bana derdiniz ne niye bi durumdasiniz diye bikere gelip benimle konusmadi,haftaya kaynanamlar turkiyeden geliyoar,kesin kaynimda orda olacak,siz olsaniz nasil davranirdiniz,konuyuz sizmi acardiniz yoksa onlarin acmasinimi beklerdiniz.? Nasil bir tavir takinirdiniz.kaynanamlarla aram samimi degildir.ama kotude degildir,bana oglunu evden attim diye laf derse ben altta kalmam.simdi bana kaynanani birak esinle
Problemlerini coz diceksiniz ,babamlarim turkiyeden gelmesini bekliyorum,onlar gelsin ondan sonra bakacamo meseleye artik,su anki derdim kaynanamlar gelince nasil davranmam gerektigi