• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kaynanamdan biktim artik yeter.......

hatupek

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2013
85
9
16
Kocaeli
4 aylik hamileyim artik girtlagima geldi kaynanamdan biktim.aserdigim icin surekki kusuyorum doktorum ilac verdi ama kesin bir cozum yok bi muddet cekicegimi soyledi.kadin gunlerinde dolup dolup geliyor yok bu devirde boyle sey mi olurmus doktorum ise yaramiyormus herkez anlatiyormus ozel doktora gidin sanki ozel doktor mucizevi ilac veriyor.devlete gittgim icin kendini ezik zannediyor gelip bana satasip duruyor..bebegim°cinsiyetini gostermedi yok efendim bu ay olmus niye gostermemis milletin 2 aylikken belli oluyormus.yoksa ogrendikte soylemiyormusum millet soruyormus bisey diyemiyormus.bugunde benimle doktora gelcekmis doktora kizmaya allahim sen sabir ver banaaaaaa..

4 aylik hamileyim artik girtlagima geldi kaynanamdan biktim.aserdigim icin surekki kusuyorum doktorum ilac verdi ama kesin bir cozum yok bi muddet cekicegimi soyledi.kadin gunlerinde dolup dolup geliyor yok bu devirde boyle sey mi olurmus doktorum ise yaramiyormus herkez anlatiyormus ozel doktora gidin sanki ozel doktor mucizevi ilac veriyor.devlete gittgim icin kendini ezik zannediyor gelip bana satasip duruyor..bebegim°cinsiyetini gostermedi yok efendim bu ay olmus niye gostermemis milletin 2 aylikken belli oluyormus.yoksa ogrendikte soylemiyormusum millet soruyormus bisey diyemiyormus.bugunde benimle doktora gelcekmis doktora kizmaya allahim sen sabir ver banaaaaaa..

ben de çok büyük sorun zannettim.kadın ne güzel ilgili.:1:çoğu kaynana umursamıyor ve özele neden gidiyorsunuz diye sorun yaratıyorlar:34:

[COLOR="#FF0000"]hangi kaynana iyiki be canım ama senin ki baya abartılıymış.

cinsiyeti senmi koydun saklıcan doktorla ne alaka mide bulantısı bu kadın

hamilelik yaşamışmı çevrende görüp duymamış mı cahillik yani.

götürme canım doktoruna ben doktorumdan memnunum devam edicem de.

eşin biliomu bu durumu peki.saygılı olalım saygımızı yetirmeyelim

bizde kaynana olıcaz dioruz yok napsak yaranamıoruz yarabbim sen akıl

fikir ver böle insanlara ya.[/COLOR]

Canım takma kafana boşwer.
Belki korkuyodur,heyecan vardır elbete ondada.
Sen he de geç :)
Çok büyütülcek bişey degil gbi geldi bana.

kayınvaliden herşeye çok karışıyor olmayacak şeyleri sorun yapıyor..
bu kadar karışması hiç hoş bişey değil...
senin en güzel geçirmen gereken zamanları sana zehir ediyor...
rabbim yardımcın olsun...

ilk torunuysa ondan heyecanlıdır, he he de geç, canını sıkma, özele illa götürcem diyosa da git, parasını ödücekse :52::52:

Benim kv de ozel e gidiyorum diye kiziyordu ne gerek var diye.simdi devlete gectim pek memnun.daha bebegimin cinseyeti belli olmadan mavi gecelik almis bu seferki erkek olur belki diye pazarlik yapmadim yaradanla saglikli sihatli oldun yeter.buda kiz takmis msvi pijamayi giy bisey olmaz diye.dusunsene kolumda pembe yazi uzerimde mavi:)ah bide aserme diye bisey yoktur kadinlarin uydurmasi o diyor:)tansiyonum var ay her hamilelikte olur diyor daha da bir suru inci sayabilirim:)ben artik kulagimi tikadim ne derse desin dr degil ya.hic onemseme konussun dursun.

Bende fazla dert edilecek bir konu görmedim aslında kadıncagız heycanlı belli torun gelecek diye,1 kerelige mahsus bahsettigi doktora gidebilirsin.

Benim kv de ozel e gidiyorum diye kiziyordu ne gerek var diye.simdi devlete gectim pek memnun.daha bebegimin cinseyeti belli olmadan mavi gecelik almis bu seferki erkek olur belki diye pazarlik yapmadim yaradanla saglikli sihatli oldun yeter.buda kiz takmis msvi pijamayi giy bisey olmaz diye.dusunsene kolumda pembe yazi uzerimde mavi:)ah bide aserme diye bisey yoktur kadinlarin uydurmasi o diyor:)tansiyonum var ay her hamilelikte olur diyor daha da bir suru inci sayabilirim:)ben artik kulagimi tikadim ne derse desin dr degil ya.hic onemseme konussun dursun.

aman bış ver anacım böylede deme canım benim valla karnındaki benzer 3üncü elizabet olur valla 2. elizabet var zaten eldeki zaten kv anacım ben yeni bişey öğrendim diyorumki allahım nevsimden dolayı sana sığınırım diyorum allah bilir kalbini gönlünü erken yıbranıcaz valla tınnnnnnnn hatta fifi ve olmayan şeyimdeydi :9: hem onun nikahını sende :8:

Bu kayınvalidelerde ne yapsa yaranamıyor. Sorsa bir dert sormasa bir dert :ssz:

aman bış ver anacım böylede deme canım benim valla karnındaki benzer 3üncü elizabet olur valla 2. elizabet var zaten eldeki zaten kv anacım ben yeni bişey öğrendim diyorumki allahım nevsimden dolayı sana sığınırım diyorum allah bilir kalbini gönlünü erken yıbranıcaz valla tınnnnnnnn hatta fifi ve olmayan şeyimdeydi :9: hem onun nikahını sende :8:

Allah seni ne diyim kuzum benim.artik takmiyorum yiprandim yipranacagim kadar konussun dursun dedigin gibi rabbim kalbimi biliyor ya.pembe gecelik alcam ama:)bi kulaktan girip digerinden gule guleeeee.

kv haklı neden kızdın anlamadım
özeldeki dr daha ilgili
devlet gibi degil
belki bulantı ve kusmalarına özelde serum falan verirler:34:bence kv dinle bi kerede olsa özele gidin

ben de çok büyük sorun zannettim.kadın ne güzel ilgili.:1:çoğu kaynana umursamıyor ve özele neden gidiyorsunuz diye sorun yaratıyorlar:34:

sıkma canını
kaynana bilmişliği,babaanne olma heyecanı,torun sevgisi,merak,dırdır birleşmiş
ortaya senin kv çıkmış:))

Back
X