Kaynanamdan daha evlenmeden bıktım!!!

carelercaresiz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2014
47
0
1
İstanbul
Merhabalar... Nişanlıyım haziran ayında nikahım var nişanlımı çok seviyorum ama bir problemim var nisanlım annesine cok düşkün bu da beni rahatsız ediyor sürekli bebek gibi anasını öpmeler kucagına yatmalar falan.. İşin daha da kötü kısmı aynı evde oturcaz ve ben her gün bunları görmek zorunda kalıcam. Nişanlıma ayrı ev istiyorum desem asla çıkmaz :( Bu düşünceler mutlulugumu gölgeliyor sizce ne yapmalıyım ?? :43:

merhabalar... Nişanlıyım haziran ayında nikahım var nişanlımı çok seviyorum ama bir problemim var nisanlım annesine cok düşkün bu da beni rahatsız ediyor sürekli bebek gibi anasını öpmeler kucagına yatmalar falan.. Işin daha da kötü kısmı aynı evde oturcaz ve ben her gün bunları görmek zorunda kalıcam. Nişanlıma ayrı ev istiyorum desem asla çıkmaz :( bu düşünceler mutlulugumu gölgeliyor sizce ne yapmalıyım ?? :43:

bence kesinlikle ve kesinlikle ayrı eve çıkın. Büyüklerin sözü ev üstüne ev olmaz. Sen bunları şimdiden takıyorsan ileride ne olur kim bilir. Evliliğin en başındaki yıllarda zedelenmesin bence. Hasta olursun yatamazsın özel işlerin olur yapamazsın.kocanla kahvaltı yapacan yapamazsın yapacağın tek şey hizmet hizmet hizmet. Bu demek değilki büyüklere hizmet etmeyelim ama evlilik 2 kişiliktir.gerektiği yerde tabi büyüklere hizmet edilir.allah gecinden versin büyüklerin hastalanır bakılamaz durumda olur o zaman tabikide bakıcak umarım demek istediklerimi anlamışsındır...

Merhabalar... Nişanlıyım haziran ayında nikahım var nişanlımı çok seviyorum ama bir problemim var nisanlım annesine cok düşkün bu da beni rahatsız ediyor sürekli bebek gibi anasını öpmeler kucagına yatmalar falan.. İşin daha da kötü kısmı aynı evde oturcaz ve ben her gün bunları görmek zorunda kalıcam. Nişanlıma ayrı ev istiyorum desem asla çıkmaz :( Bu düşünceler mutlulugumu gölgeliyor sizce ne yapmalıyım ?? :43:

Bu cok skntili bi durum.allah yardimcin olsun canim benim.yahu bu erkekler neden boyleler anlamiyorum
Sozum meclisten disari lutfen beni yanlis anlama ama madem analarini cok seviyor bu herifler evlenmesinler de analarinin dizlerinin dibinden ayrilmasinlar.milletin gencecik kizlarini da yakmasinlar !!
İmkaniniz varsa ayri eve cikma konusunu acmayi oneririm sana yoksa evliliginde ve yuvanda ne istedigin hayati yasayabilirsin nede hayalini kurdugun seyleri gercege donusturebilirsin

GT-I8150 cihazımdan gönderildi

Babası vefat etti. 2 abisi var evli biri ayrı oturuyor biri de mayıs ayında ayrı eve çıkacak sonra biz evlencez onların evinde kalcaz. Nişanlım tanıştığımızdan beri ayrı oturmam diyor ama babası ölmseydi biz çıkacaktk ayrı eve. Şmdi de annemi tek başına bırakmam benle kalacak diyor nefret ediyorum onun bu anacılıgından her seye karısıyor annesi :20: Babası olmadıgı için annesi tek kalmasın diye çıkamıyoruz ayrı eve :(

İnsan kendi kendini mutsuzluğa sürükler mi :ssz:neden çıkamazmış ayrı eve o sorumluluk altına girmeyi beceremeyen bir erkek neden evlenmek ister karşısındakine hayatı zindan etmek için sanırım:51:

Babası vefat etti. 2 abisi var evli biri ayrı oturuyor biri de mayıs ayında ayrı eve çıkacak sonra biz evlencez onların evinde kalcaz. Nişanlım tanıştığımızdan beri ayrı oturmam diyor ama babası ölmseydi biz çıkacaktk ayrı eve. Şmdi de annemi tek başına bırakmam benle kalacak diyor nefret ediyorum onun bu anacılıgından her seye karısıyor annesi :20: Babası olmadıgı için annesi tek kalmasın diye çıkamıyoruz ayrı eve :(

tamam annesini yalnız bırakmak istememesi iyi hoşta aynı evde olmaz :20: baştan nedne kabul ettiniz ki madem istemiyorsunuz aynı mahallede olsun ama aynı evde olmasın :50:

bir de çok anneciyse annesi de fettan bişeyse yandınız demektir annesinin ağzına bakan sözünden çıkmayacak kuzuya benziyor nişanlınız allah yardımcınız olsun :ssz::ssz:

Son düzenleyen: Moderatör:
Nasıl bir hayat beni bekliyor bilmiyorum gerçekten çok bunalıyorum nişanlımdan vazgeçemiyorum tek sorun o anası olacak kadın. Ölse de kurtulsam diyecek seviyeye geldim artıkk!! Evlendikten sonra nasıl bir tavır takınsam kestiremiyorum. İlk günden kendimi ezdirmemeliyim baska ne yapabilirim sizce? Evlenince değişir diyolar sana baglanır diyolar sonuçta tüm ihtiyaçlarını sen karsılayacaksın falan. Ama ya evlenince de değişmezse?:50:

Öncelilikle nisanlinin annesine duskun olmasi seni rahatsiz etmemeli. Sonucta onun annesi ve herkesin annesine olan bagliligi farklidir. Ama tabi ki ayri eve cikmaniz daha hayirli olur. Durumlari musait olamadigi icin mi ayri eve cikamiyorsunuz

tamam annesini yalnız bırakmak istememesi iyi hoşta aynı evde olmaz :20: baştan nedne kabul ettiniz ki madem istemiyorsunuz aynı mahallede olsun ama aynı evde olmasın :50:

bir de çok anneciyse annesi de fettan bişeyse yandınız demektir annesinin ağzına bakan sözünden çıkmayacak kuzuya benziyor nişanlınız allah yardımcınız olsun :ssz::ssz:[/

baştan böyle olacağını kestiremedim kabul ettim. Sonra da sözünden dönen olmamak için sesimi çıkaramıyorum :(

1. nişanlın mugtemelen ewin tek oğlu o yüzden annesine düşkündür.

2. benim nişanlımda annesini yanımda öper sewer ama abartmaz.. yani seninkide sewsin öpsün onu kıskanmana gerek yok çok normal =)

3. en vahimi senin kv.le aynı ewde yaşaman :50: sakın ha kabul etme birbirinize girersiniz... ayrı ew diye tuttur.

Ama öyle ben senin annenle yaşayamam falan değil.. ben ewimde rahat olmak istiyorum, rahat gi,ymeyi sewerim, duş alamam utanırım, cilve yapamam, uzanamam, istediğimizi yapamayız falan gibi şeyler söyle...

ayrı ewimiz olunca annenler bize gelir, biz onlara gideriz... daha tatlı olur özler bizi de...

yani benmkide yeri geldi birlkte oturalım dedi ama olacak gibi değildi yani... bende uzattım ewliliği 4 yıl bekledim.. ayrı ewe çıkıyoruz =)

ağzından gir burnundan çık nişanlının canımmm ipleri eline almaya bak ama kawga etmeden =)

eğer erteleme şansınız varsa düğünü biraz erteleyin çünkü şimdiden bunlar gözüne batıyor ilerde aynı evin içinde annesine ayıp olmasın diye senin yanına bile oturmayacak ama annesiyle bu şekilde devam edecek dışarı da çıkamayacaksın anası yalnız kalmasın diye o evde yapacağın şeyler çamaşır ütü bulaşık gelen gidene hizmet ... bu şekilde devam eder

1. nişanlın mugtemelen ewin tek oğlu o yüzden annesine düşkündür.

2. benim nişanlımda annesini yanımda öper sewer ama abartmaz.. yani seninkide sewsin öpsün onu kıskanmana gerek yok çok normal =)

3. en vahimi senin kv.le aynı ewde yaşaman :50: sakın ha kabul etme birbirinize girersiniz... ayrı ew diye tuttur.

Ama öyle ben senin annenle yaşayamam falan değil.. ben ewimde rahat olmak istiyorum, rahat gi,ymeyi sewerim, duş alamam utanırım, cilve yapamam, uzanamam, istediğimizi yapamayız falan gibi şeyler söyle...

ayrı ewimiz olunca annenler bize gelir, biz onlara gideriz... daha tatlı olur özler bizi de...

yani benmkide yeri geldi birlkte oturalım dedi ama olacak gibi değildi yani... bende uzattım ewliliği 4 yıl bekledim.. ayrı ewe çıkıyoruz =)

ağzından gir burnundan çık nişanlının canımmm ipleri eline almaya bak ama kawga etmeden =)

Babası vefat etti 1.5 yıl önce onun ölümü her seyi değiştirdi. bir kere babası yaşarken ayrı eve cıkalım dedim bana neler neler saydı şimdi de düğüne 2 ay var şimdi kalkıp da ayrı ev istiyorum desem neler olur tahmin bile edemiyorum.. İçim gidiyor yeni gelinlerin evlerini gördükçe kahroluyorum :43:

Çok şanslısın,daha evlenmeden Allah göstermiş olacakları..
Hayatına dair böyle net ve güzel ip uçları veriliyorken,evlilik işini çok çok çok iyi düşün derim.

Annesi yalnız kalmış olabilir ama eli ayağı tutuyorsa aynı evde yaşamak mantıksız. Bence kendinizi bile bile bu mutsuzluğa hapsetmeyin.

baştan böyle olacağını kestiremedim kabul ettim. Sonra da sözünden dönen olmamak için sesimi çıkaramıyorum :(

balık baştan kokar derler evlenince değişeceğini sanmıyorum :50::50:

öyle tabi ama önemli olan geleceğiniz huzurunuz tatlı dille konuşmayı denediniz mi bu mahalleden ev tutarız annen çok yalnız kalmamış olur vs diye :26: bir de diğer kardeşleri annesini bırakıp ayrı eve çıkabildiğine göre nişanlınız niye çıkamıyor :50::50:

sizi pek huzurlu günler beklemiyor gibi :18:

Back
X