- Konu Sahibi beyazzzambak
Arkadaşlar 2 yıllık evliyim ve eşim yakın tarihte askere gidecek ve bizde daha dolu dolu vakit geçirmek için tatile gitmeye karar verdik ve rezervasyon yaptırdık. bunu da eşimin ailesine haber verdik. bir gün sonra ne olsa beğenirsiniz kaynanam biletini almış ben size gelecem demez mi? eşim de annesine tatile gideceğimizi dönüşte gelmesini söyledi o da yok illa gelecem deyince o zaman gel biz tatile giderken dönersin dedik. o da tamam dedi. ama şimdi tutturmuş ben de sizle gelecem diye. hani sessiz sakin biri olsa tammam neyse ama uyanık kaldığı her dakika vır vır vır konuşan dedikodu yapan biri. ve de oğlunu benden kısakanıyo. 10 aylık bir kızım var ve her fırsatta kızıma saçma sapan şeyler yedirmeye çalışıyo. bir keresinde de ağzında çiğnediği şeyi verdiğini gördük
klava: kafayı yemek üzereyim eşimin defalarca git demesine rağmen gönderemedik. ya tatile gitmeyecez ya da beraber gitmek zorunda kalacaz eşimde avde la sen dedi ona tamam dedi ama benim de içime sinmiyo her dakka arayacak çünkü bi de etrafı karıştırmaya bayılır napsam bilmiyom :çok üzgünüm:

Son düzenleyen: Moderatör: