• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanamdan nefret ediyorum

beyazzzambak

Guru
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2008
2.253
140
323
Diğer
Arkadaşlar 2 yıllık evliyim ve eşim yakın tarihte askere gidecek ve bizde daha dolu dolu vakit geçirmek için tatile gitmeye karar verdik ve rezervasyon yaptırdık. bunu da eşimin ailesine haber verdik. bir gün sonra ne olsa beğenirsiniz kaynanam biletini almış ben size gelecem demez mi? eşim de annesine tatile gideceğimizi dönüşte gelmesini söyledi o da yok illa gelecem deyince o zaman gel biz tatile giderken dönersin dedik. o da tamam dedi. ama şimdi tutturmuş ben de sizle gelecem diye. hani sessiz sakin biri olsa tammam neyse ama uyanık kaldığı her dakika vır vır vır konuşan dedikodu yapan biri. ve de oğlunu benden kısakanıyo. 10 aylık bir kızım var ve her fırsatta kızıma saçma sapan şeyler yedirmeye çalışıyo. bir keresinde de ağzında çiğnediği şeyi verdiğini gördük :oklava: kafayı yemek üzereyim eşimin defalarca git demesine rağmen gönderemedik. ya tatile gitmeyecez ya da beraber gitmek zorunda kalacaz eşimde avde la sen dedi ona tamam dedi ama benim de içime sinmiyo her dakka arayacak çünkü bi de etrafı karıştırmaya bayılır napsam bilmiyom :çok üzgünüm:

Son düzenleyen: Moderatör:
bu ne ?

eğer onunla basa cıkamıyorsanız illa gelcem dıyorsa bence sizde gitmeyin..
o gittikten sonra haber vermeden ıkı üç günlüğüne bir yerlere kacamak yaparsınız..

eşim askere gidene kadar gitmeyecekmiş malesef -tatlicadiarzu- zaten benim kesin kararım ben gitmem yine de onu götürmem tek isteği gezme biraz genç bir kaynanna

çüşşş...siz yatakları ayrın şimdıden yakında ben oğlumla yatcam da diyebilir. bu ne aaaa...çok kınadım. tatlınıze gıdın, eşin onu evıne yollasın. bu böyle olmaz. eşin diş geçirecek bu kadar da değil yani. üç gün küser beşinci gün barışır. bu riskı göze alsın, azıcık haddını bıldırsın annesıne. kendı annem bile yapsa gereken cevabı verırım, kaynanam yapsa parçalarım onu... :olmaz: şımarmış sizin kaynanız.

YUHHHH :delphin:
kesinlikle ruh hastası
ayy ben heerhalde sinirlerime hakim olamayıp yolardım sacını

ya ne patavatsız insanlar var yaa.
gelecekmişde bilmem ne. ya oğlunun mutluluğu için kapayacan ağzını oturacan aşa yaaaa.:delphin:
nasıl bir zihniyettttttir bu yaa :oklava:

yuh ki ne yuh.bence sen bir konuş kaynananla.böyle şey mi olur ya.bu ikinci insanlar neden hep araya girer ki anlamam.bırak oğlun gelinin torunun tatil yapsın mutlu mutlu ne güzel.saçmalık başka bir şey değil

Yahu bu kaynanalar hiç genç olmamış mı ya.Onlarda gelin oldular neden bu kadar anlayışsızlar.:umursamaz:
Walla eşiniz söylesin annenize madem eşim ben ve çocuğumuz gidecez diye
Hem siz evde yokken kayınvalidenizin sizin evinizde durmasıda yanlış.
İnsanda biraz utanma olur yaa:delphin:

cnm bence dırek soylemen lazım
benım kayınvaldem de ben işdeyken evıme gırıyodu aslında amacı ıyıydı utumu yapıyodu yemek bırakıyordu ama ben yınede evden ıse acele cıkıyorum bazen ev uygunsuz olabılır ozellıkle yatak odamdakı esyalarım anne bıdaha gırmeyın her sabah ıse gıderken acaba bugun kayınvaldem gelırmı iç camasırlarımı kaldırsammı dıye dusunuyorum evden rahat cıkamıyorum dedım ogun bugundur ben davet etmeden evıme gelmıyor
soylemeseydım ucu kacabılırdı dımı ama en fazla eşimle 3 gun kus kaldık barıstık bunuda göz onune aldım zatenn

kırmadan bence sende kendı fıkrını soylemelısın ne ısı var tatıldeyanınızda cnm ne sacma yanı

daha da kötüsü var evlenir evlenmez 2 . gün bize geldi kalmaya ve yatak odamdan çıkmazdı zaten

Canım çok yüz vermişsin sen söyle eşine rahatsız oluyorum diye.O annesine gereken uyarıyı yapsın sen yüzgöz olma bence siz yokken sizin evinizde kalmakda ne alaka ya gitsin evinde kalsın paçoz

diycek bişe bulamıyorum
sonra burdan hep kaynanalar mı kötu gelınlerin hiç suçu yokmu derler
sinirim zıplıyo bunları okuyunca
nekadar terbiyesizlık yaptıkları olacak şymi
siz bız tatile gidicez dediğiniz halde geldi ısrarla
amacı zaten sizle tatile gelmekmiş hayatım onun baştan belliymiş gelme sebebi yani

valla kocan dıcek anne bız gidiyorız sende evıne git tatıl dönüşü istersen yıne gelirsin :dilcikar:
sana sabır diliyorum bu arada

muhatap olma cnm görümcen varsa onla halletmeye çalış, gelirse konuşma, göz teması bile kurma hoşgeldin de bidaha sus:)

ya bu kaynanalar niye böyle anlayışsız oluyolar bilmemki bırak kocasıyla başbaşa vakit geçirsinn
yok illa herşeye burunlarını sokacaklar sinirler

Back
X