• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanamgil yatiliya geliyor, nasil davranmaliyim?

cok sagolun yorumlariniz icin,
simdi söyle bu olan olay gecen yaz oldu geldiklerinde kavga oldu cok büyük ve esimde onlarla birlikte gitti yani beni terk etti. bikac ay sonra (arada baya olaylar oldu) esim benimle geri barismak istedi bende baristim. Ondan beri yavas yavas ailesiylede barisma oldu yani mecburen ben gittim onlarda gelince gelmeyin diyemedim (cünkü dedigimde kavga cikiyordu evde). ya sonucta ailesi tabiki gelir ama hani yine kavga koparsa gecen yil gibi diye korkuyorum yine esim onlara inanip giderse. Ama olaydan sonra onlar bikere martta bize geldiler ve bana normal davrandilar, bende onlara gayet normal davrandim. Ama ben icimden yasadiklarimi unutamiyorum, ve hep icimde korku oluyor ya yine bisey olursa ya söyle böyle diye... beni zaten bastan istemediler, ama ben saygili davrandigim sürece bisey yok (bundan kastim onlari idare ettigim sürece, ama nebilim yani benimde fikirlerim var, ben hep kaynanami idare edemem ki, ya bide sevmiyorum yani, napim icimden gelmiyo onunla zorla konusuyorum zorla gülüyorum, ne bilim karisik biraz) aile yasantisi olarak zaten biraz bana tersler, düsüncesizler bazen...
mesela evim cok kücük ya 2 oda yinede geliyorlar, mesela bu düsüncesizlik, degistiremiyorum onlari, busefer bende stress oluyor hep gergin oluyorum...

ya yapmayınn nolurr yaa

tamam ne yaşanmışsa yaşanmış olmuşş yanii ama senede oğlunun evine 2 3 günlüğüne gelmesinmi bu kadın

nereye gidiyoruz toplum olarak inanın anlamıyorum ben. 2 3 günlüğüne gelen bir anneyi düşüncesizlikle suçluyorsunuz,siin anneniz gelince ne yapıyorsunuz çokk merak ettim

ya yapmayınn nolurr yaa

tamam ne yaşanmışsa yaşanmış olmuşş yanii ama senede oğlunun evine 2 3 günlüğüne gelmesinmi bu kadın

nereye gidiyoruz toplum olarak inanın anlamıyorum ben. 2 3 günlüğüne gelen bir anneyi düşüncesizlikle suçluyorsunuz,siin anneniz gelince ne yapıyorsunuz çokk merak ettim

sorun iki üç gün gelmesi değilki,geçmişte yaşamış olduğu olayı tekrar yaşama korkusu.kocanın annesiyle karşında durup senin anlattıklarını kız edasıyla ona anlatması nekadar onur kırıcı,bununkisi evden gitmiş düşünsene ya,insan kafayı yiyor.iyi gelmiş gitmişler,sorun çıkmamış.ben her gidişimde yada bana gelişlerinde hep aglıyorum.kaynatamın yanında bülbül,tek kaldığımızda yokmuşum gibi davranıyor al burdan yak.yani gelip kalmaları değil,sorun sorun çıkarmaları.:gitme:

Back