Kaynanamı Aramalı mıyım?

labfaresi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2014
2.671
5.301
158
Hikaye çok uzun ama kısa kesmeye çalışacağım. Kişisel meselelerimi tamamen bu işin dışında tutacağım.

Evliliğimin ilk aylarından itibaren yaklaşık iki yıldır eşim annesi ile görüşmüyor. Karşı taraf sonuna kadar haksız ve şimdiye kadar da bir kaç zayıf girişim dışında çabaları olmadı. Bugün annesi eşime ulaşıp neredeyse yalvaran bir mesaj atmış telefonunu açmadığı için. Eşim çok katı ve kesinlikle görüşmek istemiyor. Çok yakında yurt dışına yerleşeceğiz ve bir daha görüşme şansımız olmayacak. Ben son bir kez de olsa görüşmeleri gerektiğini düşünüyorum.

O yüzden arayıp eve davet edip tatlıya bağlayalım demek istiyorum. Sizce bu hareketi yapmalı mıyım? Yoksa geri planda kalıp anne oğul çözmelerini mi bekleyeyim?

Akıl verin hanımlar.

GÜNCEL DURUM Sayfa 3:

Arkadaşlar merhaba. Yazdığım mesajı yanlış anlayanlar olmuş. Emri vaki yapmak gibi değil de eşimi ikna etmek için aslında sormuştum.

O gün ikna ettim kendisi aradı çağırdı. Annesi geleceğim dedi ama gelmedi.

Son düzenleme:
siz teklifinizi sunun ama anladığım kadarıyla eşiniz olumlu bakmayacak

yine de içinizde kalmasın

hiç bir evlat anneye durduk yere sırt çevirmez

illa ki haklı sebepleri vardır

Siz yurt dışındayken başına birşey gelse kayınvalidenizin eşiniz vicdan azabından kötü olabilir. Bence güzel düşünmüşsünüz yapabilirsiniz. İyi ya da kötü anne annedir.

bence esini ikna etmeye calis . tabi ne gecmus aralarinda bilmiyorum ama bu kadar kin tutmamak gerek .

affedilemeyecek birşey geçmiş demekki aralarında yoksa bu kadar uzamazdı bu küslük .
Düşünceniz çok güzel ama eşiniz nasıl karşılar ve buna nasıl tepki verir bilemiyorum belkide sizinde kalbinizi kırar.

Esinize ölümü hatırlatın. Aralarında ne geçti bilmiyoruz tabi ki, ama hepimiz bir gün öleceğiz ve iyi kötü annelerimiz ve babalarımız var. Ben babami 15 sene önce toprağa verdim. Öldüğü güne kadar hic ölebilecegini düşünmedim. Esinizde şimdi katı ama ilerelde çok pişman olur

Yurtdışına çıkıp çıkmamak değil de ne olursa olsun yine de anne oğul görüşmeli sonuçta 1 dk mizin garantisi yok ki kaç sene olmuş bence on ayak olun insanlarla kus olmak iyi değil benm de konusmadigm kişiler var ama bir araya gelinir yada gördüğümüzde baş felan sallarim en azından

Bence eşini yumuşat
Ne olursa olsun hanımlar ben sanırım kuslukten yana değilim :KK67:

Eşinize sormadan kalkışmayın böyle şeylere.
Dünyanın bin türlü hali var, gidiyoruz zaten, küs kalmak olmaz, en azından helalleşir öyle gideriz de tamam derse ne ala. Demezse de kendi bilir.

Ben olsam karışmazdım çünkü eşiniz katı bir tavır içerisinde.
İllaki bir şeyler yapacağım diyorsanız bence eşinize emrivaki yapmayın.
Teklif edin hayır derse uzatmayın.

Öğrendiğim şey iki kişi arasındaki tartışmaya küslüğü dahil olma.
Fikrin görüşmelerinden yanaysa "Ben olsam görüşürdüm şundan bundan ötürü" deyip eşine başka da baskı yapma.

Önce küslük nedenleri ne ondan bahseden bize ona göre karışın veya bulaşmayın diyelim.
Onun dışında ben bu kadar vicdansız evlat görmedim kendi evladım yapsa sütümü helal etmem herhalde o derece sinir oldum allahım kınamıyorum ama gösterme de

aralarında ne oldu?
siz yaşanılan olayın içinde taraf olmayı seçiyorsanız annenin yanında olun.
evinize davet edin eşiniz başta bagırır çagırır belki ama anneye hangi kalp taş kesilir ki.
baktınız eşiniz net dönüş yapmıyor yine de annesi kovulmuş olmaması adına evden gitmesine izin vermeyin.

Eşinize bunun onlar için değil, kendi iyiliği için olduğunu söyleyin. Görüşürse en azından gönlü rahat olur. Ben elimden geleni yaptım der. İstemiyorsa da emrivaki yapmayın, çocuk değil ki.

Eşine danışmadan sakın hareket etme canım sakın.

Annesine 2yıl küsebilen eş, istemediği bir duruma sebep olan karısını 2 dakika da boşar ona göre! Dikkat edin.

Eşinize teklif edin düşüncenizi ama hayır derse çok da üstelemeyin.kocaman adam ne karar verdiğinin farkındadır muhtemelen.

Back
X