Kaynanami se-ve-mi-yo-rum

akillikiz1789

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2013
51
53
88
Bir insan herseye karisir mi Allah askina... 4 aylik bebegim var onlarin da ilk torunu. Surekli ayni laf "niye gelmiyosunuz, kahvaltiya niye gelmediniz, aksam niye gelmediniz, haftasonu koye niye gelmediniz" ve cocugu gun asiri gorurler. Sakindigim falan da yok. Cocugumda ufak bi bobrek problemi vardi cok sukur gecti ama kaynanam "biz bunu ankaraya hastaneye goturucez"diyo baskalarina. Bende cahil degilim ogretmenim ve herseyi arastiririm. Az once de israr kiyamet cagirdi ozledik gelin diye. Temizlik yapicam ev cok kirli dedim. Aman olsun yarin yaparsin falan dedi. Geldik. 2 dk sevdi simdi kendi evini temizlige giristi... Sabir Allahim...

belki yanında olmanız ona huzur veriyordur.İyi yönden bakalım tabiki oda bir babaanne olarak üzülüyor birşey olmasını istemiyr farklı şeyler geliştiriyor aklından işte .sizinde işiniz varsa anne yarın geliriz yok bugun gelemeyiz deseydin.Nasıl alıştırırsanız böyle gider çünkü....

belki yanında olmanız ona huzur veriyordur.İyi yönden bakalım tabiki oda bir babaanne olarak üzülüyor birşey olmasını istemiyr farklı şeyler geliştiriyor aklından işte .sizinde işiniz varsa anne yarın geliriz yok bugun gelemeyiz deseydin.Nasıl alıştırırsanız böyle gider çünkü....
Hic sanmiyorum huzur verdigimi. Cok konusmali degilimdir soguk duruyorum genelde. Bize de geliyo zaten sık sık ama istiyo ki hergun goruselim hep dip dibe olalim. Esime de fazla duskun Allahtan kocam cok yuz vermez

Hic sanmiyorum huzur verdigimi. Cok konusmali degilimdir soguk duruyorum genelde. Bize de geliyo zaten sık sık ama istiyo ki hergun goruselim hep dip dibe olalim. Esime de fazla duskun Allahtan kocam cok yuz vermez

bakın cevabını siz vermişsiniz zaten kendi geliyormuş madem sizde her çağırdığında dayatsada gitmeyin hele ki çalışan kadınların evin içinde doğal olarak çok işi olur hoş olmasada istirahate ihtiyacı olur...

Sevmesenizde saygı göstermek zorundasınız.
Şükredin ki kaynananızla tek sorununuz bu olsun.
Bebeği sevmek istiyorsa buyur et gelsin sevsin orda rahat edemiyorsanız.

Aaaa ne tesadüf bende kaynanami hiç hiç hiç sevvmiyoruum. Benim kv de gitsem 20 gün kalsam eve vardığımda tlf açar yarın gel diye. Yeter ki anneme gitmeyeyim etrafımda fir döner ama anneme gittiğimde aman Allah korusun tansiyon çıkar baş döner acillik olur hastayım gelmiyorsunuz diye oğlunu arar vs vs. Ama çocuk büyüdükçe öyle sık gel git olmuyor zaten kreş yada okulu oluyor kursları oluyor ikinci çocuk geliyor falan düzeliyor zamanla. Az biraz sabır

Çocuğum yok ama olsa sevsin diye yatalak olmayan dışında kimseye götürmem.

Sevmek isteyen gelir sever niye ayağına çağırsın.

Ne yalan söylim ben de sevmiyorum ama saygıda kusur etmem:KK51:
Uzakta olduğum içinde böyle problemler yaşamıyoruz.
Yakın olsak aynısı olurdu sanırım.
Neyse ki kış geldi artık havaların soğukluğunu bahane edebilirsin:KK53:

Senin kaynananda kendi annemi gördüm ya :KK70:
Ben anlayamiyorum eşimin annesi böle değil allahtan melek gibi kadin...
Benim annem... Nasil anlatsam bilemiyorum
Az önce aradi hic aramiuosun anneni
Bi fircaladi beni sora bende he dedim geçtim işde çok sikiyor gel bize dedim isim var diyor dedim ki senin isim hic bitmiyor dedim bi bittiği duymadim dedim valla benimde fircalamam lazimdi

Sevmeye gerek yok zorlama kendini

Çoğunluğu benzer özellîkte insanlar yaşlanınca öyle oluyor

Ama işim var dedikten sonra ölüm yoksa gitmem yani yarın yap deyince bugün yapacağım yarın sev diyebilmelisinîz

Ya da temizliğe başlayınca aaa olur mu ben işimi bırakıp geldim yanınızda otur yarın yaparsın deyin yani en fazla kötü gelin olursunuz

Bir de eşiniz olmadan gitmeye alıştırmasaydınız keşke kış geliyor onu bahane edin Kv ile altlı üstlü olanlar istisna olabilir ama eşim yokken götürmem bebeği Kv ye zaten eşim yokken Kv ye gitmem de

biraz sevip temizliğe başladığına göre, bende gideyim eve işlerim var çocuğun uyku saati geldi falande. yakınsınız heralde

Back
X