Kaynanami se-ve-mi-yo-rum

Bir insan herseye karisir mi Allah askina... 4 aylik bebegim var onlarin da ilk torunu. Surekli ayni laf "niye gelmiyosunuz, kahvaltiya niye gelmediniz, aksam niye gelmediniz, haftasonu koye niye gelmediniz" ve cocugu gun asiri gorurler. Sakindigim falan da yok. Cocugumda ufak bi bobrek problemi vardi cok sukur gecti ama kaynanam "biz bunu ankaraya hastaneye goturucez"diyo baskalarina. Bende cahil degilim ogretmenim ve herseyi arastiririm. Az once de israr kiyamet cagirdi ozledik gelin diye. Temizlik yapicam ev cok kirli dedim. Aman olsun yarin yaparsin falan dedi. Geldik. 2 dk sevdi simdi kendi evini temizlige giristi... Sabir Allahim...

oyle yapinca siz gelin hem cocukla oynarsiniz hem de ben isimi yaparim de sen de.
en son boyle cagirdin bir hafta pislik icinde yuzduk, iki dakika sevdin kendi isini yaptin de.

bu lafada hastayım ha sevme ama saygı duy

senin icin demiyorum yazıyı görünce söyliyim dedim valla eger bana saygı duyulmuyosa ben neden o kadına saygı duyuyım ki ın

herseyden önce herkez bi birey anne oldugu icin ekstra beklemesen sen zaten onu annen gibi görsen o saygının bın kat fazlasını verirsin ama öyle olmuyor kaynanalar sürekli gelin kavga cıkarsın oglumla anlasamasın gözünde oldugu sürece saygıyı hakedemez bence

cok haklisin.

Bir insan herseye karisir mi Allah askina... 4 aylik bebegim var onlarin da ilk torunu. Surekli ayni laf "niye gelmiyosunuz, kahvaltiya niye gelmediniz, aksam niye gelmediniz, haftasonu koye niye gelmediniz" ve cocugu gun asiri gorurler. Sakindigim falan da yok. Cocugumda ufak bi bobrek problemi vardi cok sukur gecti ama kaynanam "biz bunu ankaraya hastaneye goturucez"diyo baskalarina. Bende cahil degilim ogretmenim ve herseyi arastiririm. Az once de israr kiyamet cagirdi ozledik gelin diye. Temizlik yapicam ev cok kirli dedim. Aman olsun yarin yaparsin falan dedi. Geldik. 2 dk sevdi simdi kendi evini temizlige giristi... Sabir Allahim...
:KK70::KK70::KK70:Temizliğe çağırmış seni canım yada hep dizinin dibinde oturmanı istiyor seni eline almak istiyor oda seni sevmiyordur merak etme

Ayni bizimkiler, iyi ki uzagiz, yoksa her gun gelirlerdi cok eminim simdi bile yurtdisinda olmamiza ragmen surekli geleyim diyor, neyse ki bilet cok pahali. Gelmesi sorun degil, yani anlayisli kaynanalik yapmayan ilgili bir babanne olsa, gelsin, ama surekli her seyi elestiriyor, beni kiskaniyor, surekli kendi kizinin marifetlerini anlatiyor, torunuyla da oyle aman aman ilgilenmiyor, sorsan torunum da torunum, gelin mi onu salla gitsin. Seni cok iyi anliyorum ben de hic sevemiyorum kendisini.

Kim seviyorki ? 1000 de 1 bitane cikar ben diyeO:KK48: o senin evine gelsin canım :D sende isine gucune bak kadının torunu demek ozluyo en kötü sorun böyle olsun:21:

kuran meali iman hakikatleri okuyun kitap hediye etmek isterim kurana uy amız önemlisi

Kayınvalideniz de sizi sevmiyordur büyük ihtimalle. Sevgi karşılıklı oluyor. Oğlu ve torunu için mecburen çağırıyordur sizi.
Önemli olan saygıyı koruyabilmek.
Dikkatimi çekti. Dua edin ilerde sizin arkanızdan "Allahtan kocam annesine yüz vermiyor" diye bahsetmesin gelininiz. Cidden çok çirkin. Kadın kocanızın annesi. Yüz vermek nedir ya, sokaktaki dilenciden mi bahsediyorsunuz... Neyse, bence siz mesafeli olun, ama kendi oğlu ve torununu istediği gibi görsün.

Kayınvalideniz de sizi sevmiyordur büyük ihtimalle. Sevgi karşılıklı oluyor. Oğlu ve torunu için mecburen çağırıyordur sizi.
Önemli olan saygıyı koruyabilmek.
Dikkatimi çekti. Dua edin ilerde sizin arkanızdan "Allahtan kocam annesine yüz vermiyor" diye bahsetmesin gelininiz. Cidden çok çirkin. Kadın kocanızın annesi. Yüz vermek nedir ya, sokaktaki dilenciden mi bahsediyorsunuz... Neyse, bence siz mesafeli olun, ama kendi oğlu ve torununu istediği gibi görsün.

Annesine tahammul edemedigim bir insanla nasil evlenirim veya arkasindan bu sekil konusurum aklim almiyor.

... ama bi dakika , ben evli degilim . Yanlis alarm.:KK53:

Eşim annesine yüz vermiyor kısmı hoş olmamış. Çok problemli bir ilişki gibi görünmüyor. Zaman içinde siz aranzdaki ilişki ve düzen oturacaktır. Karşılıklı iyi niyet varsa biraz sen onun açısından göreceksin, biraz kayınvaliden senin açından görecek. Bu kadar sık gidip gelmeler gerçekten yorucu. Ama bunlar gittikçe seyrekleşecek. Eğer laf sokup, sizi kullanmaya çalışan bir hali tavrı yoksa çok canınızı sıkmayın.

Torun da bir hevestir. Biz şimdi çoluk çocuk koşuşturmacasıyla yoğun ve devaml hayatın içindeyiz. gidip gelmeler fazla geliyor kimi zaman gözümüze ama çocuklar yuvadan uçtuktan sonra anne babalar, çocukların, gelin, damatların, torunların yolun gözlüyor. Çok da insafsız olmamak lazım. Yavaş yavaş dengeyi tutturursunuz inşallah.

"Allahtan esim yuz vermez" yani siz de bir annenin evladisiniz ve her seyden ote bir bebeginiz var o evlat da buyuyecek.

Ben inanmiyorum hepiniz mukemmel insanlarsiniz ama kaynanalar hep kotu. Gelecegin kaynanalari burada boyle kendilerini belli ediyor iste.

Anne yahu o tamam bunalin insansiniz neticede ama yuz vermez oh falan da cirkin geliyor bana.

Bende sevemiyorum sürekli onlardayız dediğiniz gibi niye gelmiyon niye gelmiyonuz dün bana bağrıp duruyordu bi anne hasta mısın geberdin mi diye aramıyon etmiyon diye tabi bunu söyleyen kadın martta beyin kanaması geçirdi bi ay hastanede sabahlara kadar bekledim hergün basında.
Ağrısı oldu hastaneye götürdük gece ikilere kadar bekledim basında...
Sürekli gelip gidiyoruz eşim ailesine düşkündür biraz dün akşam da ayağını kırmış eve dün akşa m girmiştim zaten iki gün kalmıştım yanlarında bu sabah tekrar geldim sinir krizi geçirme seviyesine geldim... Gözlri doymuyo ne istiyorlar anlamıyorum ben kimsenin anladığını da zannetmiyorum.

Eşim annesine yüz vermiyor kısmı hoş olmamış. Çok problemli bir ilişki gibi görünmüyor. Zaman içinde siz aranzdaki ilişki ve düzen oturacaktır. Karşılıklı iyi niyet varsa biraz sen onun açısından göreceksin, biraz kayınvaliden senin açından görecek. Bu kadar sık gidip gelmeler gerçekten yorucu. Ama bunlar gittikçe seyrekleşecek. Eğer laf sokup, sizi kullanmaya çalışan bir hali tavrı yoksa çok canınızı sıkmayın.

Torun da bir hevestir. Biz şimdi çoluk çocuk koşuşturmacasıyla yoğun ve devaml hayatın içindeyiz. gidip gelmeler fazla geliyor kimi zaman gözümüze ama çocuklar yuvadan uçtuktan sonra anne babalar, çocukların, gelin, damatların, torunların yolun gözlüyor. Çok da insafsız olmamak lazım. Yavaş yavaş dengeyi tutturursunuz inşallah.
bu tabırı aslında herkes kullanıyor neden boyle algılandı
annesıne yuz vermıyor derken annesının yerlı yersız ısteklerını yapmıyor her dedıgıne evet demıyor anlamında demıstır heralde

mesela oyle konular oluyor kadın sureklı ya cagırıyor ya kendı gelmenın derdınde sureklı karsıma halınde
kocası da annesının her ıstedıgını yapmayan bırıyse bu sekılde dıyorlar kocam annesıne yuz vermıyor dıye
bunda bırsey goremedım ben

Ben severdim ama 5 ay once vefat etti. Tabi ki bazen biraz sürtüsmelerimiz oluyordu ama onlara bile cok pisman oldum keske yapmasaydim diye. 3 günlük dünya vallahi gerek yok boyle yoktan sebepler icin sorun cikarmaya. Keske nefsime uymasaydim diyorum simdi
ilk öncelikle başınız sağolsun.demekki canınızı yakacak şekilde davranmamis 3 günlük dünya evet ama maalesef onlar bunu düşünmüyor

Back
X