- 12 Mart 2011
- 2.837
- 1.182
- 373
- Konu Sahibi akillikiz1789
kötülüğünden değil,çocuğa ve size düşkünlüğünden.ilk torunmuş hemde yazık.sevilmeyecek kadar kötü biri gibi gelmedi bana.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir insan herseye karisir mi Allah askina... 4 aylik bebegim var onlarin da ilk torunu. Surekli ayni laf "niye gelmiyosunuz, kahvaltiya niye gelmediniz, aksam niye gelmediniz, haftasonu koye niye gelmediniz" ve cocugu gun asiri gorurler. Sakindigim falan da yok. Cocugumda ufak bi bobrek problemi vardi cok sukur gecti ama kaynanam "biz bunu ankaraya hastaneye goturucez"diyo baskalarina. Bende cahil degilim ogretmenim ve herseyi arastiririm. Az once de israr kiyamet cagirdi ozledik gelin diye. Temizlik yapicam ev cok kirli dedim. Aman olsun yarin yaparsin falan dedi. Geldik. 2 dk sevdi simdi kendi evini temizlige giristi... Sabir Allahim...
bu lafada hastayım ha sevme ama saygı duy
senin icin demiyorum yazıyı görünce söyliyim dedim valla eger bana saygı duyulmuyosa ben neden o kadına saygı duyuyım ki ın
herseyden önce herkez bi birey anne oldugu icin ekstra beklemesen sen zaten onu annen gibi görsen o saygının bın kat fazlasını verirsin ama öyle olmuyor kaynanalar sürekli gelin kavga cıkarsın oglumla anlasamasın gözünde oldugu sürece saygıyı hakedemez bence
Bir insan herseye karisir mi Allah askina... 4 aylik bebegim var onlarin da ilk torunu. Surekli ayni laf "niye gelmiyosunuz, kahvaltiya niye gelmediniz, aksam niye gelmediniz, haftasonu koye niye gelmediniz" ve cocugu gun asiri gorurler. Sakindigim falan da yok. Cocugumda ufak bi bobrek problemi vardi cok sukur gecti ama kaynanam "biz bunu ankaraya hastaneye goturucez"diyo baskalarina. Bende cahil degilim ogretmenim ve herseyi arastiririm. Az once de israr kiyamet cagirdi ozledik gelin diye. Temizlik yapicam ev cok kirli dedim. Aman olsun yarin yaparsin falan dedi. Geldik. 2 dk sevdi simdi kendi evini temizlige giristi... Sabir Allahim...
kuran meali iman hakikatleri okuyun kitap hediye etmek isterim kurana uy amız önemlisiBir insan herseye karisir mi Allah askina... 4 aylik bebegim var onlarin da ilk torunu. Surekli ayni laf "niye gelmiyosunuz, kahvaltiya niye gelmediniz, aksam niye gelmediniz, haftasonu koye niye gelmediniz" ve cocugu gun asiri gorurler. Sakindigim falan da yok. Cocugumda ufak bi bobrek problemi vardi cok sukur gecti ama kaynanam "biz bunu ankaraya hastaneye goturucez"diyo baskalarina. Bende cahil degilim ogretmenim ve herseyi arastiririm. Az once de israr kiyamet cagirdi ozledik gelin diye. Temizlik yapicam ev cok kirli dedim. Aman olsun yarin yaparsin falan dedi. Geldik. 2 dk sevdi simdi kendi evini temizlige giristi... Sabir Allahim...
Kayınvalideniz de sizi sevmiyordur büyük ihtimalle. Sevgi karşılıklı oluyor. Oğlu ve torunu için mecburen çağırıyordur sizi.
Önemli olan saygıyı koruyabilmek.
Dikkatimi çekti. Dua edin ilerde sizin arkanızdan "Allahtan kocam annesine yüz vermiyor" diye bahsetmesin gelininiz. Cidden çok çirkin. Kadın kocanızın annesi. Yüz vermek nedir ya, sokaktaki dilenciden mi bahsediyorsunuz... Neyse, bence siz mesafeli olun, ama kendi oğlu ve torununu istediği gibi görsün.
çok mantıklıSen bize gel de
Ver torunu eline, kendi temizliğini hallet madem
bu tabırı aslında herkes kullanıyor neden boyle algılandıEşim annesine yüz vermiyor kısmı hoş olmamış. Çok problemli bir ilişki gibi görünmüyor. Zaman içinde siz aranzdaki ilişki ve düzen oturacaktır. Karşılıklı iyi niyet varsa biraz sen onun açısından göreceksin, biraz kayınvaliden senin açından görecek. Bu kadar sık gidip gelmeler gerçekten yorucu. Ama bunlar gittikçe seyrekleşecek. Eğer laf sokup, sizi kullanmaya çalışan bir hali tavrı yoksa çok canınızı sıkmayın.
Torun da bir hevestir. Biz şimdi çoluk çocuk koşuşturmacasıyla yoğun ve devaml hayatın içindeyiz. gidip gelmeler fazla geliyor kimi zaman gözümüze ama çocuklar yuvadan uçtuktan sonra anne babalar, çocukların, gelin, damatların, torunların yolun gözlüyor. Çok da insafsız olmamak lazım. Yavaş yavaş dengeyi tutturursunuz inşallah.
Ben severdim ama 5 ay once vefat etti. Tabi ki bazen biraz sürtüsmelerimiz oluyordu ama onlara bile cok pisman oldum keske yapmasaydim diye. 3 günlük dünya vallahi gerek yok boyle yoktan sebepler icin sorun cikarmaya. Keske nefsime uymasaydim diyorum simdiseven el kaldirsin:)
ilk öncelikle başınız sağolsun.demekki canınızı yakacak şekilde davranmamis 3 günlük dünya evet ama maalesef onlar bunu düşünmüyorBen severdim ama 5 ay once vefat etti. Tabi ki bazen biraz sürtüsmelerimiz oluyordu ama onlara bile cok pisman oldum keske yapmasaydim diye. 3 günlük dünya vallahi gerek yok boyle yoktan sebepler icin sorun cikarmaya. Keske nefsime uymasaydim diyorum simdi