• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kaynanamın aklı dengesi yerinde değil

leda06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2010
218
0
66
Ankara
eşim in gece çalıştığı bi günde kaynanama gittik yemek hazırladık falan derken bi komşusu geldi eşimde bana akşam kardeşim işden gelince seni bırakır dedi çünkü takıldığı arkadaşları bzim evin oralarda bende tmm dedim bu komşu gelince ben samimi değilim kadınla biraz boşboğaz hareketleride bana tuhaf geliyor gece yarısı elalemin evlerinde gezer kaynanam kaynıma bırakırsın dedi benden için bırakamam dedi ozman biz komşuyla bırakırız dedi otorup bana sorma yok oğluda belki oturmak istemiodur sizle dedi bende yok öle değilde benim de planlarım vardı dedim bana kaynım döndü bazen planlar istediğin gibi olmaz buraya zorlamı geldin dedi bana dönüp kendi 2 yaşküçük benden yenge bile demez ama benden saygı bekler bende sofradan kalkıp içeri gitim içeri geldi dedimki sen beni elalemin yaınında ezemezssin bağırmaya başladı kes lan die bana üstüme yürüo annesi tutuoko lundan falan ben çok sinirlendim nasıl bana böle davranır die kocammsın dedim kes lan benim dedğim olcak dedi bana sonra evden çıktı kaynanam eşime benden için kardeşine kocammısın dedi demiş bizi apartmana rezil etti diye eşime boşanın istemi,orum onu die hergün telefon ediyor daha 3 aylık evliyiz ne yapıcağımı bilmiorum ailem den 6 saat uzak bi yerde oturuyorum aileme sölesemmi yoksa napsam bana bi akıl verin ne olur:5::5:

Kayınvalidenizin yaptığından çok kayınbiraderinizle aranızda geçen konuşmaya takıldım. Daha 3 aylık evlisiniz ve bu şekilde bir diyalog kurabiliyorsunuz. İlişki iyice laçkalaşmış çok yazık. Bence öncelikle eşinizin ailesiyle aranızdaki saygıyı onarmanız gerek.

Bence çok gereksiz bir diyalog olmuş.
Kaynının tarzını,üslubunu bilen biri olarak hiç ikili diyaloğa girmemeliydin.
Üstüne ''kocam mısın''demen,malesef bu zihniyette insanlar tarafından farklı algılanabilir.
Zaten o da gereksiz bir çıkış olmuş.
O an yapman gereken şey,yan odaya geçmek değil de,
direkt o evden çıkıp kendi evine gitmek olmalıydı.
Evliliğin de başka bir sorun yoksa,bu insanlarla görüşmelerini sınırlandırarak huzurunu koruyabilirsin.
Arama,gitme,gerekirse görüşme.
Madem anlaşamıyorsunuz,böyle seviyesiz diyaloglara maruz kalıyorsun en güzeli uzak dur.

Kayınvalidenizin yaptığından çok kayınbiraderinizle aranızda geçen konuşmaya takıldım. Daha 3 aylık evlisiniz ve bu şekilde bir diyalog kurabiliyorsunuz. İlişki iyice laçkalaşmış çok yazık. Bence öncelikle eşinizin ailesiyle aranızdaki saygıyı onarmanız gerek.

nasılbi konuşma geçmesi gerekirdi bana yenge demeyen bir insanla bana hakimiyet kurmaya çalışarak üzerime yürüyerek benim dediğim olcak die bağırınca kocammsın sen ne karışıosun dedim bende

Canım daha yeni evliyse ilkten nasılsa öyle gider kaynının sana o şekilde bağırmaya hakkı yok aslada böyle davranmasına izin verme.
Ailene mutlaka söyle kendini ezdirme ailenin arkanda olduğunu bilsinlerki seni ezmesinler
eşinide anlayamadım kardeşi sana hakaret ediyor oda bişe demiyor çok ilginç

Bence çok gereksiz bir diyalog olmuş.
Kaynının tarzını,üslubunu bilen biri olarak hiç ikili diyaloğa girmemeliydin.
Üstüne ''kocam mısın''demen,malesef bu zihniyette insanlar tarafından farklı algılanabilir.
Zaten o da gereksiz bir çıkış olmuş.
O an yapman gereken şey,yan odaya geçmek değil de,
direkt o evden çıkıp kendi evine gitmek olmalıydı.
Evliliğin de başka bir sorun yoksa,bu insanlarla görüşmelerini sınırlandırarak huzurunu koruyabilirsin.
Arama,gitme,gerekirse görüşme.
Madem anlaşamıyorsunuz,böyle seviyesiz diyaloglara maruz kalıyorsun en güzeli uzak dur.

evet düşünmedim değil ama geç bir saat olduğu için olayı benim aleyhime çevirebilirlerdi evi terketti die çünkü her hareketim izleniyor şuan görüşmüorum da ama eşimi arayıp boşancaksın ondan deyip rahatsız ediolar neden gelmedin aramadın die telefon açılıor bilmiorum nereye kadar sürecek bu durum

eşim in gece çalıştığı bi günde kaynanama gittik yemek hazırladık falan derken bi komşusu geldi eşimde bana akşam kardeşim işden gelince seni bırakır dedi çünkü takıldığı arkadaşları bzim evin oralarda bende tmm dedim bu komşu gelince ben samimi değilim kadınla biraz boşboğaz hareketleride bana tuhaf geliyor gece yarısı elalemin evlerinde gezer kaynanam kaynıma bırakırsın dedi benden için bırakamam dedi ozman biz komşuyla bırakırız dedi otorup bana sorma yok oğluda belki oturmak istemiodur sizle dedi bende yok öle değilde benim de planlarım vardı dedim bana kaynım döndü bazen planlar istediğin gibi olmaz buraya zorlamı geldin dedi bana dönüp kendi 2 yaşküçük benden yenge bile demez ama benden saygı bekler bende sofradan kalkıp içeri gitim içeri geldi dedimki sen beni elalemin yaınında ezemezssin bağırmaya başladı kes lan die bana üstüme yürüo annesi tutuoko lundan falan ben çok sinirlendim nasıl bana böle davranır die kocammsın dedim kes lan benim dedğim olcak dedi bana sonra evden çıktı kaynanam eşime benden için kardeşine kocammısın dedi demiş bizi apartmana rezil etti diye eşime boşanın istemi,orum onu die hergün telefon ediyor daha 3 aylık evliyiz ne yapıcağımı bilmiorum ailem den 6 saat uzak bi yerde oturuyorum aileme sölesemmi yoksa napsam bana bi akıl verin ne olur:5::5:

tatlım çok şaşırdım. nasıl insanlar var dengesizler eşin ne diyor peki bu konuda

tatlım çok şaşırdım. nasıl insanlar var dengesizler eşin ne diyor peki bu konuda

gidip kardeşimi dövüyüm dior aradığındada sana ne olmuş böle ne boşanması dior çok fazla istediğim tepki verilmedi açıkçası aileme haber vericem

gidip kardeşimi dövüyüm dior aradığındada sana ne olmuş böle ne boşanması dior çok fazla istediğim tepki verilmedi açıkçası aileme haber vericem

bence hemen ailene söyleme bende bir sorun olmuştu aileme söylemiştim sonra aramız düzelince eşime bir daha ısınamadılar. ama gitsin konuşsun ailesiyle sende bir daha muhattap olma. bayramdan bayrama

saygı karşılıklı olur benden hep cevap verme o senin kaynın ben senin kaynanaım diyen biri asla çocuklarında hata aranmaz hep bana hep bana

daha önce başka bir konu geçmişti bunlarla eşim gece çalıştığı dönemde kaynanam ve kaynım benim evimde kaldı benden izinsiz banyo yaptı bende çok sinirlendim onun kıllarını görmek zorundamıyım midem bulanıyor die bir daha bende kalmdılar başka konularda geçti ailem kaynın eşin olmadan senin evinde kalmsın dediler bende bunlara söledim yine bir tepki anlıycağınız bunlar benle yatıp kalkıp içli dışlı olmak isitorlar benden yüz bulamadıkları ,için her haraketim batıyor ben evimi ayırmışım bekar bir kayın var nerde görülmüş böle bir durum kaynanam arayı idare ediceğine onu istemiorum o bizi istemiyor dior eşime kulağımla duydum

onca yaşa gelmiş kadınlar gelin aldıklarında çocuk gibi oluyorlar kıskanma tavırları hemen. gerçi kişilik meselesi biraz da.. ama büyük olduklarını unutmayıp biraz da olgun davranabilseler ahh...
(ben de kaynanamdan muzdaribim ama ben ondan büyüklük bekleyemiyorum ne yazık ki ............hanımm seni normal insan kategorisine bile koyamıyorum duy:31:)

Son düzenleme:
Eşinin de ailesi netice de,olaya senin gibi bakması imkansız.
kaynanamın akli dengesi yerinde değil demişsin,
bunu sana düşündürten eşini her gün arayıp ''boşan ''demesi mi?
Sadece bu başlı başına bir neden değildir ve akıl hastası olduğunu göstermez.
Anlattıklarına bakılırsa,cahil ve acımasız diyebiliriz.
Yaşın küçük gibi geldi,bu sorunlarla mücadele edebilmek için yeterli gücü kendinde bulamıyorsan tabi ki ailene anlat.
Ama'' ben ben bu insanlarla baş edebilirim,beni yıldıramazlar,eşimi etkileyemezler,evliliğimin bitme nedeni olamazlar''diyorsan;
hiç ailene anlatıp olayları dallandırıp budaklandırma.
Çünkü yukarıda da bir arkadaş bahsetmiş,sen unutursun,eşin unutur ama ailen unutmaz.
Sular durulup,her şey düzeldiğinde ailenin gözünde eşin''karısını koruyamayan adam''olur.
Araya soğukluk girer bu defa da ailenle eşin arasında kalırsın.
Ama yaşadıklarını en iyi bilen ve doğru kararı verecek olan sensin.

28 yaşındayım kadının hareketleri çocukgibi davranması olaylara müdahele edemeyişi oğluna yaptığı tripler ağlamalara falan bana öle bir his uyandırdı ve kendi eşi ondan boşanmak istior boşanmak öle kolaymı o boşansın sonra ben boşanıyım

onca yaşa gelmiş kadınlar gelin aldıklarında çocuk gibi oluyorlar kıskanma tavırları hemen. gerçi kişilik meselesi biraz da.. ama büyük olduklarını unutmayıp biraz da olgun davranabilseler ahh...
(ben de kaynanamdan muzdaribim ama ben ondan büyüklük bekleyemiyorum ne yazık ki gülay hanımm seni normal insan kategorisine bile koyamıyorum duy:31:)

aynen öle gelin değil hizmetçi robot ağzı var dili yok bişi istiyorlar kendileri kaynanalarından çekmişler ben ona da bağlıorum az çok

Eşinin de ailesi netice de,olaya senin gibi bakması imkansız.
kaynanamın akli dengesi yerinde değil demişsin,
bunu sana düşündürten eşini her gün arayıp ''boşan ''demesi mi?
Sadece bu başlı başına bir neden değildir ve akıl hastası olduğunu göstermez.
Anlattıklarına bakılırsa,cahil ve acımasız diyebiliriz.
Yaşın küçük gibi geldi,bu sorunlarla mücadele edebilmek için yeterli gücü kendinde bulamıyorsan tabi ki ailene anlat.
Ama'' ben ben bu insanlarla baş edebilirim,beni yıldıramazlar,eşimi etkileyemezler,evliliğimin bitme nedeni olamazlar''diyorsan;
hiç ailene anlatıp olayları dallandırıp budaklandırma.
Çünkü yukarıda da bir arkadaş bahsetmiş,sen unutursun,eşin unutur ama ailen unutmaz.
Sular durulup,her şey düzeldiğinde ailenin gözünde eşin''karısını koruyamayan adam''olur.
Araya soğukluk girer bu defa da ailenle eşin arasında kalırsın.
Ama yaşadıklarını en iyi bilen ve doğru kararı verecek olan sensin.

bu seferde hergün telefon edip o gelmesin sen gel falan gibi çağırmayan kadın çağırır oldu telefonda konuşuolar niye gelmedin dior hesap soruyo arıyıp ailem bilsin isitorum çünkü kadın çok cahil ben her şeyi beklerim ailem görsün isitorum sonradan neden sölemedin demesinler

artık öle duruma geldimki ben haksızmıyım yaa çokmu cvp veriorum kendi kendimi sorgular oldum ödün vere vere

nasılbi konuşma geçmesi gerekirdi bana yenge demeyen bir insanla bana hakimiyet kurmaya çalışarak üzerime yürüyerek benim dediğim olcak die bağırınca kocammsın sen ne karışıosun dedim bende

Mesajımı dikkatli okursanız ben sadece size kabahat bulmadım. Onun uslübu da çok yanlış, bu aşikar. Saygı olmadan hiçbir şey olmaz arkadaşım.

sadece kaynananız değil kaynınızda dengesiz eşiniz ağızlarının payını veremiyormu buarada ben 8 aylık ewliyim ve her gece yanlız kalıyorum alıştım artık bu durumu sewiyorum bile diyebilirim sessizlik kafa dinleme falan...size tavsiyem tek kalmaya alıştırın kendinizi ilk zamanlar zor olsada alışıyor insan aranıza mesefa koyun muhattap olmayın böle insanlarla...

Back
X