eşim in gece çalıştığı bi günde kaynanama gittik yemek hazırladık falan derken bi komşusu geldi eşimde bana akşam kardeşim işden gelince seni bırakır dedi çünkü takıldığı arkadaşları bzim evin oralarda bende tmm dedim bu komşu gelince ben samimi değilim kadınla biraz boşboğaz hareketleride bana tuhaf geliyor gece yarısı elalemin evlerinde gezer kaynanam kaynıma bırakırsın dedi benden için bırakamam dedi ozman biz komşuyla bırakırız dedi otorup bana sorma yok oğluda belki oturmak istemiodur sizle dedi bende yok öle değilde benim de planlarım vardı dedim bana kaynım döndü bazen planlar istediğin gibi olmaz buraya zorlamı geldin dedi bana dönüp kendi 2 yaşküçük benden yenge bile demez ama benden saygı bekler bende sofradan kalkıp içeri gitim içeri geldi dedimki sen beni elalemin yaınında ezemezssin bağırmaya başladı kes lan die bana üstüme yürüo annesi tutuoko lundan falan ben çok sinirlendim nasıl bana böle davranır die kocammsın dedim kes lan benim dedğim olcak dedi bana sonra evden çıktı kaynanam eşime benden için kardeşine kocammısın dedi demiş bizi apartmana rezil etti diye eşime boşanın istemi,orum onu die hergün telefon ediyor daha 3 aylık evliyiz ne yapıcağımı bilmiorum ailem den 6 saat uzak bi yerde oturuyorum aileme sölesemmi yoksa napsam bana bi akıl verin ne olur