kaynanamın alıngan tavırları

nuterx

Hadi kizlar birseyler soyleyin
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2015
30
-30
86
29
merhabalar belki okuyanlar bu mu dert diyebilir ya da buna mı takılıyosun diyebilir ama insan işte takılıyor.
ben 1 yıldır nişanlıyım nişanlımın annesiyle 3-4yıldır taşınıyor ve samimiyiz. geçen hafta nişanlımın olduğu şehre gittim ev tutmak için fakat babam küçük bir kaza geçirdiği için dönmek zorunda kaldım evi tutmuştuk nişanlımın annesi ve kardeşi de gelmişlerdi ben dönünce onlar evi taşıdılar. nişanlımın annesi bana telefonda evi taşımadan konuşurken "kaçtın" dedi işlerden kaçtın anlamında bende böyle bi durum olmasaydı dönmicektim zaten dedim.bugünde bana "aklın burda kaldı demi" dedi ben bu lafını nispet yapar gibi anladım çünkü beni kıslandığını hissettipim birkaç durum yaşadık önceden nişanlım ise kaçtın lafının yanlış anlaşılabilecek olduğunu söylüyor ama diğerinde ise normal bir konuşma olduğunu benim abarttığımı söylüyor. ben mi abartıyorum sizce de?

Kadını siz bizden iyi tanıyorsunuz. Kaçtın demesi çok uygunsuz. Ama ikincide bende büyütecek birşey görmedim
aslında yaşadığımız başka küçük atışmalardan dolayı bana ne derse batıyor artık o dediğinde de nispet yapıyor hissi geldi

O zaman sorun orda daha cok. Normalde batmayacak şeyler batıyor şimdi. Daha eblenmeden fazla samimiyet iyi değil bence
çok pişmanım zaten çok samimi olduğuma.bu zamana kadar iki iyi arkadaş gibiydik şimdi bir şey söyleyincede şaşırıyor hemen alınıyor ağlayıp küsüyor

çok pişmanım zaten çok samimi olduğuma.bu zamana kadar iki iyi arkadaş gibiydik şimdi bir şey söyleyincede şaşırıyor hemen alınıyor ağlayıp küsüyor

Çünkü sen oğlunu ondan çalacak küçük canavarsin. Eminim nisanlina karşı da bu manipülasyon taktiği kullaniyordur. Ne kadar yüz versen dozu o kadar artar

.
Mesafe koyun. Nasıl başlarsa öyle gider

Bana çok abest gelmedi ama siz tanıyosunuz sonuçta. Bana şakalaşmış gibi geldi nedense ama tavrı, şekliyle değişir tabi. Siz yinede bazı şeyleri duymazdan gelin. Herşeye takacak olsak sonu gelmiyor. İnsan ağzını torba misali büzemiyoz. Başka türlü geçim olmaz der annem.O 5 söylese 4'ünü duyma der hep. Bende size söyleyeyim işe yarıyor.

bırakın alındığı yerde kalıp küssün. Kendinizi yormayın bunun için kendinizi tüketir sinir hastası olursunuz. Bu kaynana daha doğrusu kayın ailenin üstüne düşmemek en doğrusu.

Hatayı baştan yapmışsınız zaten, nikahtan sonra adınız evlenince değiştiye çıkacak..

bırakın alındığı yerde kalıp küssün. Kendinizi yormayın bunun için kendinizi tüketir sinir hastası olursunuz. Bu kaynana daha doğrusu kayın ailenin üstüne düşmemek en doğrusu.

Hatayı baştan yapmışsınız zaten, nikahtan sonra adınız evlenince değiştiye çıkacak..
onun yüzünden nilanlımla aramın bozulması üzüyor zaten beni. annen istediğini söylüyor ama ona bir şey söylenince alınıyor diyorum senin gibi diyor bana

Bana çok abest gelmedi ama siz tanıyosunuz sonuçta. Bana şakalaşmış gibi geldi nedense ama tavrı, şekliyle değişir tabi. Siz yinede bazı şeyleri duymazdan gelin. Herşeye takacak olsak sonu gelmiyor. İnsan ağzını torba misali büzemiyoz. Başka türlü geçim olmaz der annem.O 5 söylese 4'ünü duyma der hep. Bende size söyleyeyim işe yarıyor.
ah işte keşke takılmasam ama yapamıyor. önceden her dediğine cevap veriyordum baktım ki kendimi savunsamda suçlu duruma düşüyorum biraz duymamazlığa cevap vermemeye çalışıyorum ama arada tutamıyorum kendimi

onun yüzünden nilanlımla aramın bozulması üzüyor zaten beni. annen istediğini söylüyor ama ona bir şey söylenince alınıyor diyorum senin gibi diyor bana
siz bence ayrılma ihtimalini de düşünün, böyle bir kocayla evlilik çok yıpratıcı olur. Zaten zaman içinde sevginiz de kalmaz evlendiğinize pişman olursunuz. Eş adayınız iki tarafı idare edebilecek biri değil, olan size olur.

ah işte keşke takılmasam ama yapamıyor. önceden her dediğine cevap veriyordum baktım ki kendimi savunsamda suçlu duruma düşüyorum biraz duymamazlığa cevap vermemeye çalışıyorum ama arada tutamıyorum kendimi

O hepimizde var zaten arada tutamıyoz laf çarpı veriyoz ama anlamayacağı şekilde 🤣 Hem o kırılmıyo anlamıyo sonuçta hem biz içimizdekini atmış oluyoruz. Bendeki çözüm bu 🙋🏼‍♀️

Çok takılacak şeyler değil bence.
Birde annesinin her sözünü nisanlınıza dert yanmayın.
Birşeyden rahatsız oluyorsanız da siz cevabını verin usulünce.
Birinde annesini haksız bulur diğerinde haklı, siz kayinvalide olarak bakıyorsunuz ama nisanlınızın annesi, sizin baktığınız yerden bakamaz neticede.

Nişan evresi düşünmek , karşımızdaki insanları tanımak davranışlarını ölçüp tartmak için var iyi değerlendirin ve sorunlu insanlardan uzak durun bence geri dönüşü çok zor oluyor sonra

merhabalar belki okuyanlar bu mu dert diyebilir ya da buna mı takılıyosun diyebilir ama insan işte takılıyor.
ben 1 yıldır nişanlıyım nişanlımın annesiyle 3-4yıldır taşınıyor ve samimiyiz. geçen hafta nişanlımın olduğu şehre gittim ev tutmak için fakat babam küçük bir kaza geçirdiği için dönmek zorunda kaldım evi tutmuştuk nişanlımın annesi ve kardeşi de gelmişlerdi ben dönünce onlar evi taşıdılar. nişanlımın annesi bana telefonda evi taşımadan konuşurken "kaçtın" dedi işlerden kaçtın anlamında bende böyle bi durum olmasaydı dönmicektim zaten dedim.bugünde bana "aklın burda kaldı demi" dedi ben bu lafını nispet yapar gibi anladım çünkü beni kıslandığını hissettipim birkaç durum yaşadık önceden nişanlım ise kaçtın lafının yanlış anlaşılabilecek olduğunu söylüyor ama diğerinde ise normal bir konuşma olduğunu benim abarttığımı söylüyor. ben mi abartıyorum sizce de?
Abartmıyorsunuz
Abartmıyorsunuz tam da anladığınız amaçlı söylemiş. Alınganlık sürekli herşeye kırılmak tam bi kıskanç kaynana özelliği. Aynı tip bende de var iyi hoş sessiz sakin bişey demez ama ota boka kırılır tavır yapar ben bunu çekmeye gelmedim dünyaya yani o yüzden hiç umrumda değil😁😁😁Kendi taktiginizi denemelisiniz ama kendinizi asla ezdirmeyin o size laf söylücek siz söyleyemeyeceksiniz yok öyle dünya kırılırsa kırılsın. Aynı bu sorunu bende yaşıyorum canım yeni evli olmama rağmen takmıyorum o bana tavır yaparsa ben 2 katı yapıyorum kırılırsa kırılsın banane açıkcası ben bitek eşime bakarım. Hakeden benden sevgi saygı görür gerisi kendi kaybeder!! Öyle ufak küçük şeylere takılıyor ki bıktım yani alınganlıklarından. Samimi gelmiyor bana artık beni sevmediğinden eminim kendi bilir😉😉beni rakip olarak görüyor. Oğlunu elinden aldım çünkü iyi kaynana yoktur. Kendini iyi gösteren kaynana vardır ve biz de ooo kaynanam şöyle iyi böyle iyi hiçbiseyime karışmaz etmez diyoruz tek mevzu karışmak değil ki bu sekıldeki tavırları da oğlunun yuvasında sorun teşkil ediyor haberi yok ama Rabbim yavaş yavaş eşime gösteriyor gerçekleri mutluyum😁😁

O sana laf sokunca gelinimle arkadaş gibiyim olur sen ona cevap verince edepsiz gelin olur mesafe mesafe mesafe

Back
X