• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanamın amacı ne?

nur0993

Türkiye Cumhuriyeti <3
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2011
2.496
31
158
Çok sinirliyim şuan.. Bugün işten geç çıktığım için annemlere geldim. Burdada kimse yok. Yemek yapcaktım. Kaynanam kayınpederim 50 kere aradılar gelin mantı var onu alın diye. 1 saat önce bile aradılar. Eşim yeni gidebildi. Aradım hadi geliyomusun diye. Yok dedi hastaneye gidiyorum. Hayırdır dedim. Annesi hastaymış (!) Eşim gidince kadın ne yapcağını mı şaşırıyor ne oluyor anlamıyorum. Hastaysan bu saate kadar niye bekliyosun kocanla git. Yada çağır diğer oğullarını götürsünler. ( oğlanlar üst katta ) Eşim gidince hemen bir hastalık çıkıyor. Artık inandırıcı da gelmiyor hastalığı felan. Hani oğlum benle ilgileniyor bakın hastaneye götürüyor düşüncesine sahip olduğundan %100 eminim ve bu çok kötü sinir bozucu birşey. Haftada 3 4 kere acile gidiliyor. Sebebi tıkanıyormuuş. Tabiki tıkanırsın. doktor diyet veriyo perhiz veriyo. O aksine yedikçe yiyor. Sonra hasta.. bütün sinirlerim tepeme çıktı yine ya..

kızlar ablalar hanımlar evde otuduğunuz yerden para kazanmak ister misiniz ev hanımımısın çalışıyor musun ne iş yaparsan yap hiç fark etmez günde sadece sadece 2 saat çalışarak ek gelir kazanmak istermisiniz üstelik saatleri siz belirleyin istediğiniz saatler arasında istediğiniz işi seçip hemen başlayabilirsiniz işe başlamak için gerekli olan tek şey internet kullanmasını biliyor olabilmek hergün internette face de msn de saatlerce vakit geçiriyoruz sadece 2 saatimizi istediğimiz saatte 2 saatimizi değerlendirerek mükemmek rakamlar elde edebiliriz kızlar düşünen ve yapmak isteyen olursa bana özelden yazabilirsiniz arkadaşlar

Burda kayınvalidelerin yaptıklarını okuyunca korkuyorum yahu benimki de mi böyle olacak diye.

Belki gerçekten o an rahatsızlanmıştır dicem ama siz daha iyi tanırsınız tabi ki.Eğer bilerek yapıyorsa gerçekten sinir bozucu bir durum. Kime neyi ispatlıyor ki yani.

Burda kayınvalidelerin yaptıklarını okuyunca korkuyorum yahu benimki de mi böyle olacak diye.

Belki gerçekten o an rahatsızlanmıştır dicem ama siz daha iyi tanırsınız tabi ki.Eğer bilerek yapıyorsa gerçekten sinir bozucu bir durum. Kime neyi ispatlıyor ki yani.

kesinlikle eminim gerçekten rahatsız değil. Yani eşim eve gitmemiş olsaydı hastaneye felan gitmezdi eşimi gördüğü için hemen hasta olmuştur. Bilerek yapıyor eminim. Bana oğlum beni seviyor'u ıspatlamaya çalışıyor kendince sanırım.

İyi de oğlu zaten onu seviyor yani bunu siz de biliyorsunuz. Kıskandırmaya çalışıyo galiba

Kayınvalidenizle diğer sıkıntılarınızı bilemem tabii ama eşinin annesini hastaneye götürmesi bu kadar takılacak bişey değil bana göre...Numara yapmış olsun yada olmasın annesini hastaneye götürmüş, hem annesi niye numara yapsın ki ya...hadi size numara yapıyor acildeki doktorlar o kadar safmı sizce? Kronik rahatsızlığı varsa en fazla evhamlanıyordur, yani size göre numaradan kast edilen bu olsa gerek.

bence kayınvalıden kıskançlık krızı yaşıyor :1::1: ammaaan boşver yaa gül geç senın aldırmadığını görünce yavaş yavaş bıkar yapmaz ama sen eşine bence kızdığını söyleme aksıne canım ne olmuş annem ıyı mı çok merak ettim falan de kayınvalıdenı de ara anne geçmiş olsun nasılsın iyi misin de ama o kadar sakın kızdığını çaktırma açık verme üstüne gelir...istediği kadar gitsin hastaneye sonuçta yaşlıhastanede sıra kuyruk beklemekten helak olur olan yıne ona olur :1::1: ha bu arada evıne gelmesıne musade etme hasta ya şimdi bakıma muhtaçtır yazık üst katta ki oğluşu baksın birazda sen nasıl olsa çalışıyorsun onu bahane et bence tabi böyle bır durum olursa dıye söyluyorum

bence kayınvalıden kıskançlık krızı yaşıyor :1::1: ammaaan boşver yaa gül geç senın aldırmadığını görünce yavaş yavaş bıkar yapmaz ama sen eşine bence kızdığını söyleme aksıne canım ne olmuş annem ıyı mı çok merak ettim falan de kayınvalıdenı de ara anne geçmiş olsun nasılsın iyi misin de ama o kadar sakın kızdığını çaktırma açık verme üstüne gelir...istediği kadar gitsin hastaneye sonuçta yaşlıhastanede sıra kuyruk beklemekten helak olur olan yıne ona olur :1::1: ha bu arada evıne gelmesıne musade etme hasta ya şimdi bakıma muhtaçtır yazık üst katta ki oğluşu baksın birazda sen nasıl olsa çalışıyorsun onu bahane et bence tabi böyle bır durum olursa dıye söyluyorum

yok kız niye bakılsın ki hasta felan değil .:))

eee yemiş mantıları dokunmuştur tabi

Aynenn öyle çok doğru tespit :))

Ahlaksızın huyu gençliktete,yaşlılıktata aynı değişmiyor

Benimkide öyle kayın peder para vermesin ,,Bir iki gün kafası rahat olsun ,evde yapılcak iş olsun başlar ayılıp bayılmaya kayınpeder bile inanmıyo artık yanımda adam sövdü en sonunda hiç hastalık mastalık kalmadı kayınvalidenin kayınpedere çemkirirken :D hasta insan birden düzelip bağırıp çağırabilirmi ..Numara oldumu anlaşılıyo doktorlarda sinirsel bişi yok deyip çeviriyolar..Doktorlarda anlıyo yani nörolojimi kalmadı çıkmadığı dahiiliye kardiyoloji aklınıza ne geliyosa.Tuhaf ve komik oluyo artık gülüyorum ben içten içe.. soruyorum tabi önce neyi varmış diye eğer bahsettiğim şeyse tamam diyorum.Arkadaşın dediği gibi bir iki telefon tamam durmuyorum üstünde hiç..Sende öle yap eşine vah vah bilmemne geç yoluna :D numaraysa tabi öyle gidiyo o.

Yalnız deilsiniz kızlar:)) Belki gercekten hasta olabilirler amaa bunu nedenn hergüüünnn dile getirirsin be kadın :( bi kerede dua etmeyi denesen :S

Bizimde bir komşumuz var böyle hastalık hastası.Haftanın 3 günü hastanede.Drlar artık teyze senin birşeyin yok psikolojik deyip geri gönderiyorlar.O diyorki yok onlar bilmiyor kitabı yutmamaış daha ben başka dr. agideyim en iyisi diyor.:1:Onun oğlu evli ve yanında oturuyor.Gecenin bir yarısı oğlunu uynadırıp ben ölüyorum deyip kendini hastaneye götürtüyor ama hiç birşeyi yok.

Demek ki senin kayınvaliden de bu türden.Ben inanırım numara yaptığına.Bazen yaşlılar ilgi çekmek için böyle yapabiliyor.Eşinin bunda bir suçu yok ona tepki gösterip annen numara yapıyor deyip üzme bence.Boş yere huzurunuz kaçmasın.Sen birşey deme zaten o zamanla kendisi durumun farkına varacaktır.Numara olduğunuda bilse anne işte ne yapsın

ilgi bekliyor demekki .. bence sen hiç canını sıkma buna.. çünkü boş yere yıpratırsın kafanda ve kendi kendini doldurdukça doldurursun gitgide daha çok gıcık alırsın kaynanandan.. her hareketi batar.. kendımden biliyorum.. insanların amaçsız tutarsız davranışlarını görmezden gel.. her insan yaşının olgunluğunu maalesef taşıyamıyor..

Son düzenleme:
arkadaşlar çalışan biriyim vede 16 aylık bir bebeğim var,hergün çok yoruluyorum kaynanam ve kayınbabam devamlı bize geliyorlar.örneğin pazertesi gelirse, salı gelmiyor ama çarşamba yine geliyorlar birgün zor dayanıyorlar.gittikleri saat geç oluyor onlar gider gitmez kızımı yatırıp bende uyuyorum.eşimle özel hayatımız yok.artık herşeyden soğudum zaten.Ne yaptıysam olmadı.Eşim gelene gelme diyemem diyor.Evliliğimiz için kılını bile kıpırdatmıyor.mutsuzum.

Çok sinirliyim şuan.. Bugün işten geç çıktığım için annemlere geldim. Burdada kimse yok. Yemek yapcaktım. Kaynanam kayınpederim 50 kere aradılar gelin mantı var onu alın diye. 1 saat önce bile aradılar. Eşim yeni gidebildi. Aradım hadi geliyomusun diye. Yok dedi hastaneye gidiyorum. Hayırdır dedim. Annesi hastaymış (!) Eşim gidince kadın ne yapcağını mı şaşırıyor ne oluyor anlamıyorum. Hastaysan bu saate kadar niye bekliyosun kocanla git. Yada çağır diğer oğullarını götürsünler. ( oğlanlar üst katta ) Eşim gidince hemen bir hastalık çıkıyor. Artık inandırıcı da gelmiyor hastalığı felan. Hani oğlum benle ilgileniyor bakın hastaneye götürüyor düşüncesine sahip olduğundan %100 eminim ve bu çok kötü sinir bozucu birşey. Haftada 3 4 kere acile gidiliyor. Sebebi tıkanıyormuuş. Tabiki tıkanırsın. doktor diyet veriyo perhiz veriyo. O aksine yedikçe yiyor. Sonra hasta.. bütün sinirlerim tepeme çıktı yine ya..

eşin, kayınvalidenin yanında seninle çok ilgileniyorsa, bir kıskançlık krizine girip dikkati üzerine çekmek istemiş olabilir..
bunu alışkanlık haline getirip sürekli hastanelerde, ve üstelik yanı başında eşi ve diğer evladı olmasına rağmen yapıyorsa..
bunun adına ben kıskançlık derim..

aynı babannem...ben 11 yaşındayken kalp ameliyatı oldu o gün bugün hasta, doktoru o ameliyattan sonra şu an kalbi benden sağlam diyo, şu an 26 yaşındayım yani aradan 15 sene geçti hala hasta hep hasta kronik hasta...hele ki bi yanılıpta ay bacağım ağrıyo diyin anında ve dakikasında başlar benimde ağrıyo demeye, artık kıskançlığa döktü işi annemin diyabeti var kesin bende de vardır diyo, gelininde varda onda olmasa olurmu aaaa mutlaka vardır, tahlillerde çıkmıyosa mutlaka hata yapmışlardır, ne yaşıyolar ne yaşatıyolar bu ne yaaa

benim kaynanamda çok numaracı. sürekli hastalık numarası yapıyor, yıllardır hasta olmadıgı halde çocuklarını bu şekilde etkilemeyi başarmış..halende aynı şeyleri yapıyor, ama eşimde artık bunun farkında.eşime küçükken yaramazlık yaparken bile bak böyle yapıyorsunuz ben yakında ölürüm, bu kadar ömrüm kaldı diyip kokutuyormuş,
birgün telefonda eşime yine ayyy çok hastayım böyleyim şöyleyim demiş, eşimde pek üstüne düşmemeiş, ertesi günü de kadın bi fırça çekmiş eşime , ben hastayım diyorum senin umrumda değil diye,eşimde ama anne sen sürekli hastayım diyosun zaten alıştık artık, kadın bi bozulmuş, sonrada tamam ben öleyimde kurtulun demiş, yani lafı saptırıp duygusömürüsüne çekiyor uyanığa bak hele...
eşime diyorumki ya kadın sürekli hastayım hastayım diyor,ben bıktım 1,5 yıldır,siz nasıl dayanıyosunuz.yani hale hiç mi şükür edilmez yaaa
benim annem perde asarken düşmüş, az daha beli kırılıyormuş, sırtında yumruk kadar morartı olmuş ta 1 ay sonra ağzında kaçırdı bana,sırf ben üzülmeyeyim diyee, ama naparsın bizim kaynanalarda bu şekilde yaparak dikkati sürekli üzerlerinde toplamaya çalışıyorlarr

Benimkide öyle kayın peder para vermesin ,,Bir iki gün kafası rahat olsun ,evde yapılcak iş olsun başlar ayılıp bayılmaya kayınpeder bile inanmıyo artık yanımda adam sövdü en sonunda hiç hastalık mastalık kalmadı kayınvalidenin kayınpedere çemkirirken :D hasta insan birden düzelip bağırıp çağırabilirmi ..Numara oldumu anlaşılıyo doktorlarda sinirsel bişi yok deyip çeviriyolar..Doktorlarda anlıyo yani nörolojimi kalmadı çıkmadığı dahiiliye kardiyoloji aklınıza ne geliyosa.Tuhaf ve komik oluyo artık gülüyorum ben içten içe.. soruyorum tabi önce neyi varmış diye eğer bahsettiğim şeyse tamam diyorum.Arkadaşın dediği gibi bir iki telefon tamam durmuyorum üstünde hiç..Sende öle yap eşine vah vah bilmemne geç yoluna :D numaraysa tabi öyle gidiyo o.

Evet benim kayınpederimde inanmadığı için götürmüyor zaten artık her zaman gidilir mi.. Kaldı ki acile gidiyorlar gece oluyor hep. Millet kalp krizi geçiriyo, kaza oluyor felan. Acillik şeyler var olmayanlar var. Doktorlar da hiçbişey demiyo ki. İlaç bile yazmıyor :D

eşin, kayınvalidenin yanında seninle çok ilgileniyorsa, bir kıskançlık krizine girip dikkati üzerine çekmek istemiş olabilir..
bunu alışkanlık haline getirip sürekli hastanelerde, ve üstelik yanı başında eşi ve diğer evladı olmasına rağmen yapıyorsa..
bunun adına ben kıskançlık derim..

Dünden önceki akşam ordaydık. Yıldönümümzdü bizim. Uğramıştık bi eve gelirken. çiçek felan aldı eşim. Gördü onları çiçeklerinde çok güzelmiş dedi :) Kesin bundan hasta olmuştur :)

kıskançlık krizidir o kıskançlık :27::27::27::27::27::27: allah yardımcın olsun sallama mesafeni korumaya devam :10::10::10:

Benim mesafem çok iyi :) bayağı bi 100 200 km var :))

benim kaynanamda çok numaracı. sürekli hastalık numarası yapıyor, yıllardır hasta olmadıgı halde çocuklarını bu şekilde etkilemeyi başarmış..halende aynı şeyleri yapıyor, ama eşimde artık bunun farkında.eşime küçükken yaramazlık yaparken bile bak böyle yapıyorsunuz ben yakında ölürüm, bu kadar ömrüm kaldı diyip kokutuyormuş,
birgün telefonda eşime yine ayyy çok hastayım böyleyim şöyleyim demiş, eşimde pek üstüne düşmemeiş, ertesi günü de kadın bi fırça çekmiş eşime , ben hastayım diyorum senin umrumda değil diye,eşimde ama anne sen sürekli hastayım diyosun zaten alıştık artık, kadın bi bozulmuş, sonrada tamam ben öleyimde kurtulun demiş, yani lafı saptırıp duygusömürüsüne çekiyor uyanığa bak hele...
eşime diyorumki ya kadın sürekli hastayım hastayım diyor,ben bıktım 1,5 yıldır,siz nasıl dayanıyosunuz.yani hale hiç mi şükür edilmez yaaa
benim annem perde asarken düşmüş, az daha beli kırılıyormuş, sırtında yumruk kadar morartı olmuş ta 1 ay sonra ağzında kaçırdı bana,sırf ben üzülmeyeyim diyee, ama naparsın bizim kaynanalarda bu şekilde yaparak dikkati sürekli üzerlerinde toplamaya çalışıyorlarr

EVet benimkide çocuklarını etkilemiş o şekilde ama artık inanmıyor çoğu :)

Back
X