- 15 Kasım 2018
- 1.239
- 866
- 73
- Konu Sahibi papatyaa21
Hele siz bileziklerinizi alın da ev orda kalsın sizden borç alan birinden ev beklentinizin olması saçma bence ayrıca parayı kabul etmeyin ne verdiysem onu istiyorum deyin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben zaten ev alsın demiyorum önce zihniyetinizi değiştirin öyle okuyun. Anlama kapasiteniz düşükse de yanıt yazmayın bana. Bir insan evlenince bilezikleri borç olarak istenir mi hadi istendi 5 yıl mı beklenir. Ben 5 mi on mu bilmiyorum toplam 50 bin diyorsa ona göre hesap ettim. Kendisininden 50 bini varsa üstene kredi çekip çok rahat bir ev alınabilir. Hayatınızda hiç ev almamış olmanız nedeni ile belki bilmiyorsunuz kredi diye birşey var ev alırken.
Neden hakaret ediyorsunuz? Daha düzgün bir üslup kullansanız daha güzel olmaz mı?Ben zaten ev alsın demiyorum önce zihniyetinizi değiştirin öyle okuyun. Anlama kapasiteniz düşükse de yanıt yazmayın bana. Bir insan evlenince bilezikleri borç olarak istenir mi hadi istendi 5 yıl mı beklenir. Ben 5 mi on mu bilmiyorum toplam 50 bin diyorsa ona göre hesap ettim. Kendisininden 50 bini varsa üstene kredi çekip çok rahat bir ev alınabilir. Hayatınızda hiç ev almamış olmanız nedeni ile belki bilmiyorsunuz kredi diye birşey var ev alırken.
Hakaret eden hakaret bulur ve seni ilgilendirmez. İlk yazan o. Bende bayılmıyorum bu uslüba.Neden hakaret ediyorsunuz? Daha düzgün bir üslup kullansanız daha güzel olmaz mı?
Bayılmadığınız belli...Hakaret eden hakaret bulur ve seni ilgilendirmez. İlk yazan o. Bende bayılmıyorum bu uslüba.
Hanfendi 10 bine de bilezik var ben konu sahibinin çevresinin ne kadar bilezik taktığını bilemem. Bileziklerle ev almış demem zaten sadece bu para ile almış olduğu anlamına gelmez. Bu kestirme bir cümledir ama anlayana. Sizin için bu kadar ayrıntı yazacağımı bilsem zaten yanıt bile yazmazdım. Bu kadar ayrıntı konuşacak bir konu değil zaten. Ben haksızlık ettiğini söylüyorum. Ev almak için bilezikleri alıp 5 yıl geri vermemesi çok ayıp bir kayınvalidenin. Sen bana pardon mardonla yazıp düzgün okuyamıyorsun derken hakaret olmuyor mu.. neyse daha fazla soru sormak istemiyorum sana.Ne yazdığınızı önce siz bir daha okuyun. Diyorsunuz ki bileziklerle yazlık almış.. sizce 5 bilezik parasıyla yazlık alınabilir mi kadın borcu varmış kalan almış vermiş geri vericem demiş. Hakaret etmenize gerek yok. Ne okuduğumu biliyorum.. Hala daha hesabı yanlış yapıyorsunuz. Kaynanası gelinine 50 bin vericem size ister bilezik yapar ister ev parasına katarsın demiş yani konu sahibinden 50 bin almamış aldığı 5 tane bilezik o zamanlar 5 tane bilezik nerede 50 bin yapacak da 5 bilezik parasının üzerine koyup yazlık alacak ya. Benim ev almadığımı nereden biliyorsunuz pardon? benim evim var şekerimm. Konu sahibi kendisinin yazlığı var da oğlu kirada sürünüyor diyor sanki yazlığı o aldı kaynanasına o da çalışsın yapsın kaldı ki evlendirmiş düğününü yapmış eşyasını almış dimi borç istemiş demek ki ihtiyaçları yoktu o ara verdiler yanii vermeseydi en başta amaaa asla kaynanasının onlara ev alma zorunluluğu yok olay bu konu sahibi öyle bir konuşuyor ki ev almıyor haddini bildiricem diye buna hakkı yok evi bir zahmet kocasından istesin onunla evli çünkü
Sanal olmayan ortamda hiç tanımadığı birine pardon da diye başlayan cümle kuruyor mu acaba? Ya da sen bu soruyu soruyor musun? Önce bunların cevabını ver kendine sonra beni eleştir. Birini eleştirmeden önce kendine bakacaksın. Bir anne bir baba çocuklarına her zaman destek olmalıdır gücü yettiğince. Kayınvalidesinden kuruş görmediği için başkalarını alaya alarak konuşamaz burada. Ben şimdiden çocuklarımın yerini yurdunu düşünüyorum bu kötü birşey değil. Söz verip alamamış olabilir. Ama gelininden bilezik alıp beş yıl vermemek densizliktir. Bu fikrimi söyledim diye bana kimse pardonda iyi okumıyorsan diye cümle kurmamalı. Birinin saygısızlığını eleştirirken de saygısız olmadan eleştirebilirsin o halde..Bayılmadığınız belli...
Hakaret eden hakaret bulur ve seni ilgilendirmez. İlk yazan o. Bende bayılmıyorum bu uslüba.
Sanal olmayan ortamda hiç tanımadığı birine pardon da diye başlayan cümle kuruyor mu acaba? Ya da sen bu soruyu soruyor musun? Önce bunların cevabını ver kendine sonra beni eleştir. Birini eleştirmeden önce kendine bakacaksın. Bir anne bir baba çocuklarına her zaman destek olmalıdır gücü yettiğince. Kayınvalidesinden kuruş görmediği için başkalarını alaya alarak konuşamaz burada. Ben şimdiden çocuklarımın yerini yurdunu düşünüyorum bu kötü birşey değil. Söz verip alamamış olabilir. Ama gelininden bilezik alıp beş yıl vermemek densizliktir. Bu fikrimi söyledim diye bana kimse pardonda iyi okumıyorsan diye cümle kurmamalı. Birinin saygısızlığını eleştirirken de saygısız olmadan eleştirebilirsin o halde..
Ee tamam işte verecekmiş, sorun nerede? Ha para ha altın ne fark ediyor? Sizin 5 bileziginiz 50 bin etmez ki.Almıcak zaten para verip borcuna sayıcak ister ev alın ister bilezik demıs
50 bin de az para degil.Bilezik yerine 50bın kadar para vericek ev alalım diye sonra millete ogluma evv aldım dıcek
Konu sahibine yazdığım msj a durduk yere yazan sensin aslında ama beyin kiraya gitmişBen size hakaret etmedimm bu biiir, benimm konu sahibine yazdığım yorumu ne alakaysa alıntılayıp vayy sen konu sahibiyle nasıl böyle konuşuyorsun diyen sazan da sensin ne alakaysa bu da iki.. Benim yorumum düşüncem sizi alakadar etmez zaten açıklamalarınız saçma size kendimi kanıtlayacak değilim hakkımda fikriniz yok evin olmadığı için bilemezsin diyorsunuz lütfen daha beni alıntılamayın yaa..