• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynanamın Büyü Yapıyor Olabilir mi

seymaka

Herkesin hayatına kimse karışamaz!
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2017
2.515
3.788
53
Arkadaşlar son zamanlarda içimi kurt gibi kemiren bir durum var sizinle de paylaşmak istedim.

Eşimin annesiyle 1,5 aydır görüşmüyorum. Yaşanan bir muhabbetten ötürü ben aramıyorum ama o da aramıyor. Birde kv min ayağı şu anda kırık yürüyemediği içinde gelemiyor.

Neyse aramız bukadar mesafeliyken eşime sürekli paket veriyor. Fındık, fıstık, çikolata, vs sürekli yiyecek şeyler. Yürüyemediği için bunları nasıl aldığı da muamma. Teyzesi falan gidiyor bazen yardıma ona aldırdığını düşünüyorum ama neden istemediğimiz şeyleri alıp gönderiyor anlam veremiyorum

Aramız soğukken ilgilenmesi biraz garibime gidiyor açıkçası. Belkide ben kuruntu yapıyorum ama daha önceki hal ve hareketlerinden dolayı güvenemiyorum işte :(

İşte tam bu sebepten bende yaptığını yolladığını yiyip içmeyi bıraktım kısa zaman sonra olmayacak şeyden şüphe etmez ki insan aklına bile gelmez

Senle arası kötü diye oğlunu kazanmaya çalışıyor. Herşeyi bi yere çekmeyin

Senle arası kötü diye oğlunu kazanmaya çalışıyor. Herşeyi bi yere çekmeyin
Olabilir doğru sölüyosun aslında gerçi çekmesi için bi hareket yapmasına gerek yok eşim annesinden zaten korkar bağlıdırda

Hergün bakara okunan eve şeytan yaklaşmazmış ve de mutlaka felak nas. Konu kapanacaksa da mantıklı iki fikir vereyim boş gitme.

Sağol canım çok teşekkür ederim. Dua eksik etmem zaten dediklerini de okurum

Ay inanmayin büyüye müyüye yahuuu yok öyle seyler. En modern din Islam ama bizim millet su hurafelerden ne zaman kurtulacak acaba?!?!?

İşte tam bu sebepten bende yaptığını yolladığını yiyip içmeyi bıraktım kısa zaman sonra olmayacak şeyden şüphe etmez ki insan aklına bile gelmez

Aynen ben normalde aklıma getirmezdim ama aramız soğuk olunca bir anda işkillendim niyese

Yahu bunun yılla ne alakası var. Yıl 2030 olsa ne fark eder? Büyü var mı var. Bitti yani.. ikibinlerdeyiz diye yapılınca etkisini göstermez diye bişey Yok ki... karşıdakinin niyeti kötü ise, Zamana bakmaz bu iş...

Back
X