Kaynanamın dediğine bakar mısınız?

• Konu Sahibi Konu Sahibi altF4
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

altF4

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2010
139
1
96
İstanbul
Kızlar kaynanam bir aylık tatilinden nihayet döndü.Oğluna yani eşime markalı bir gömlek, kendi kızına neler neler getirdi.Bana da isimsiz cisimsiz bir kazak getirmiş.Yine de sağolsun.Ama kazağı bana verirken aynen şöyle dedi: ''Dedim ki bu kazağı götüreyim beğendiyse beğendi.Beğenmezse ben de sütçünün kızına veririm.Ha ha haaaaa.'' Ben de çok teşekkür ederek aldım ama bozuldum açıkçası.Yani sütçünün kızını küçümsemek adına değil, haşa herkes nefsimizden üstün ama söyleyiş tarzı benim onun gözünde sütçünün kızı kadar değerim olduğunu gösteriyordu.Sizce ne yapmalıydım? Veya ne yapmalıyım?Lütfen yardım edin.Sütçünün kızı dediğ de biraz tuhaf,yazık 40 yaşında halen evlenmemiş.Ve biraz anormal.Yardım edin yaaa.

patavatsız bi kaynana daha işte..
yaşlanınca bizdemi böyle olucaz merak ediyorum cidden

amaannn boşver bişi yaptığında kayınvalidenin tavrrrı değişecekmi yokkkk o zaman canını sıkma sende yeri geldiğinde öyle bir yansıtma yaparsın susar...şimdi bir tepki verirsin belli olmaz ters teper canın daha çok yanar üzülme sıkma canını sende ona sana davrandğı gibi davran canımguclubacismile

Boyle seyleri duymamazliktan gel. Birak konussun. Inan duymamazliktan gelirsen daha cok sinir olacaktir.Tesekkur ederim, cok zarifsiniz deyip kapat konuyu..

veririm eline kazağı aklından o geçmiş demek alırken ona nasipmiş benim kazağım bol ona versen daha hayırlı olur zaten benim tarzımda değil pek :delphin:
derim...

terbiyesiz kadin.. neden aldin ki hediyesini verseydin o da goturup verseydi sutcunun kizina
dangalak kadin

Sende ona bir hediye al . Beğenmezsen sütçü kızın anasına weririm de -tatlicadiarzu-

amaannn boşver bişi yaptığında kayınvalidenin tavrrrı değişecekmi yokkkk o zaman canını sıkma sende yeri geldiğinde öyle bir yansıtma yaparsın susar...şimdi bir tepki verirsin belli olmaz ters teper canın daha çok yanar üzülme sıkma canını sende ona sana davrandğı gibi davran canımguclubacismile

sağol canım ya ben de saf saf diyorumki yine de beni seviyor da beni düşünüp getirmiş.Ama sonunda bombayı patlattı işte.Yüzüm yanıyor üzüntüden.

ya hepiniz süpersiniz.çok teşekkür ederim.inanın ki söylenecek çok şey var ama kırılır diye aile terbiyebimiz elvermez diye söyleyemiyorum.

aman yok ne üzüleceksin yazık değil mi sana düşünse üzüleceğini söylr mi duyma dedikleri gibi kızların aslında jasmeen güzel taktik vermiş ama uğrraşma masum kal diğer tarafta alırsın burda alamazsan:teselli:

amacı zaten seni sinir etmek..
çok haklısın insan sinir olur ama sakın belli etme...
birşey yokmuş gibi yani dediğini tınlamamış gibi davran..
hatta kazağıda giyme,şayet sorar isede size ayıp olmasın diye nezaketen aldım ama tarzım değil dersin..
aslında yapılmaması gerekir ama haketmiş

aman yok ne üzüleceksin yazık değil mi sana düşünse üzüleceğini söylr mi duyma dedikleri gibi kızların aslında jasmeen güzel taktik vermiş ama uğrraşma masum kal diğer tarafta alırsın burda alamazsan:teselli:

şimdi oğluna söylesem yine diycek sen onun iyi niyetini anlamamışsın da falan filan.Bunu hak etseydim gam yemezdim yaptım buldum derdim ama gerçekten saygı sevgi böyle ters tepiyor işte.niye karşılığını alamıyoruz yaptıklarımızın.Allah bilsin ne diyeyim.Misafiri gelir ben çalıştığım halde pastasını şununu bununu yaparım.Kendi anneme yapmadıklarımı ona yaptım.Tesellin sağol arkadaşım.

amacı zaten seni sinir etmek..
çok haklısın insan sinir olur ama sakın belli etme...
birşey yokmuş gibi yani dediğini tınlamamış gibi davran..
hatta kazağıda giyme,şayet sorar isede size ayıp olmasın diye nezaketen aldım ama tarzım değil dersin..
aslında yapılmaması gerekir ama haketmiş

inan ki tarzım da değil zaten.kırılmasın iyilik etmiş,daha getirmiş diye düşündüm.ama sonunda bunu söyledi tüm iyiliğini bir anda bozuverdi.

hep öyle olur zaten canım hakedeninde kaynanası mazlum oluropuyorumnanaktane hiç söyleme anaları için özel damarları var onların basma sakın kötü olursun vede garanti yanlış anlamış olursun peh...çok şükür benim kaynanam öle değil severde düşünürdde inşallah seninkide kıymetini anlarda hakettiğin gibi bir kaynana olur canım üzülme yat uyu salllaaa Allah daha kötü şeyler yaşatmasın inşallah

ah canım ya kıyamam sana ne insanlar var büyük olcak sözde hala laf sokma pesinde kendilerine bakmadan saygı beklerler bide gelinlerinden esinin yanında böle bişi diyebilirmiydi ya da esinin yanında sölediyse esin ne tepki verdi canım

hep öyle olur zaten canım hakedeninde kaynanası mazlum oluropuyorumnanaktane hiç söyleme anaları için özel damarları var onların basma sakın kötü olursun vede garanti yanlış anlamış olursun peh...çok şükür benim kaynanam öle değil severde düşünürdde inşallah seninkide kıymetini anlarda hakettiğin gibi bir kaynana olur canım üzülme yat uyu salllaaa Allah daha kötü şeyler yaşatmasın inşallah

haklısın canım takmamak lazım.benim kaynanam beni seviyor gibi görünüyordu.zaten bu söylediğine şaşırdığım için sizlerle paylaşmak istedim.Hep de başkalarının yanında sever beni zaten.yalnızken tık yok.mesela arkadaşlarının yanında benimle kızım yavrum vs.. konuşur, yalnızken yemek götürdüğümde bile kapıyı suratıma çarpar.Karşılıklı oturuyoruz da.

Back
X