- 27 Şubat 2015
- 1.223
- 1.038
- 333
Merhaba ..4 yıllık evliyim 4 aylık oğlum var.esimle evliliğin ilk 1.5 yılı cokkotu geçti.ailesiyle aynı memlekette ddeğiliz.benim memleketimdeyiz.kaynanam bunu yediremedi kendine surekli eşim i doldurur,telefonda o kızseni aldı götürdü derdi.esimle zaten sorunlarımız oluyordu annesi de böyle yaptıkça sorunlar arttı .1.5 yılın sonunda boşanmanın esigindeydik.neyse eşim pişmanoldu aradi yeni bisayfa açtık kendimize ..şuan annesinden etkilnmiyo.dolduruşa
gelmiyor.ama kaynnm hala uğraşıyor
bnle.mesela 1 haftadır
bizde.herşeyekarisiyo ne dersem zittimi
yapıyo. Mesela çocuğu salliyo anne ben
sallamiyom alismasn diye diyorum.he he
hep kendi rahatını dusun diyo.laf sokuyo
surekli.
Hep basımda cocuga iyi bakiyomusun,yok
acmi,az veriyosun,çok giydiriyosun...ne
yemek yapsam tadınabakiyo
eeşiminyanında tuzlu olmuş,acı olmuş ..ne
biliyim bursuru böyle şey..belki küçük bi
sorun gibi gelebilir. Ama surekli bu
sekildeyiz.çok mutsz hissedyrm.onlara da gitmek istemym o da gelsin istemiyom .asla yaranamiyorumm.
Ona gore oğlunu çekip almisim memleketim deyim,oğlunaher isi yaptriyomusum .bunları 2 yyıl önce bi tartışma anındassöyledi.ksacasi sevmiyor beni.hatta bosansak uzülmez.mesela oğlum kucağındaydi elini yyıkamaya gideck anne ver rahat rahat yıka dedim elini.bisey demiyo esime veriyo.ssurekli gergin bi ortam alacağınız.esimle de çok iyiyiz bu mevzulardan huzurumz kaçsn istemyrm.belki de amacı o..
Şimdisorum su; sizce nnasıldavranayim,cevap mi vereyim aalttan mi alayın? Sabrim tasiyo artık...
gelmiyor.ama kaynnm hala uğraşıyor
bnle.mesela 1 haftadır
bizde.herşeyekarisiyo ne dersem zittimi
yapıyo. Mesela çocuğu salliyo anne ben
sallamiyom alismasn diye diyorum.he he
hep kendi rahatını dusun diyo.laf sokuyo
surekli.
Hep basımda cocuga iyi bakiyomusun,yok
acmi,az veriyosun,çok giydiriyosun...ne
yemek yapsam tadınabakiyo
eeşiminyanında tuzlu olmuş,acı olmuş ..ne
biliyim bursuru böyle şey..belki küçük bi
sorun gibi gelebilir. Ama surekli bu
sekildeyiz.çok mutsz hissedyrm.onlara da gitmek istemym o da gelsin istemiyom .asla yaranamiyorumm.
Ona gore oğlunu çekip almisim memleketim deyim,oğlunaher isi yaptriyomusum .bunları 2 yyıl önce bi tartışma anındassöyledi.ksacasi sevmiyor beni.hatta bosansak uzülmez.mesela oğlum kucağındaydi elini yyıkamaya gideck anne ver rahat rahat yıka dedim elini.bisey demiyo esime veriyo.ssurekli gergin bi ortam alacağınız.esimle de çok iyiyiz bu mevzulardan huzurumz kaçsn istemyrm.belki de amacı o..
Şimdisorum su; sizce nnasıldavranayim,cevap mi vereyim aalttan mi alayın? Sabrim tasiyo artık...