Kaynanamin derdi ne ben anlayamadim??????

perihan90

BİR UMUTTUR YAŞAMAK.....
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2015
1.223
1.038
333
Merhaba ..4 yıllık evliyim 4 aylık oğlum var.esimle evliliğin ilk 1.5 yılı cokkotu geçti.ailesiyle aynı memlekette ddeğiliz.benim memleketimdeyiz.kaynanam bunu yediremedi kendine surekli eşim i doldurur,telefonda o kızseni aldı götürdü derdi.esimle zaten sorunlarımız oluyordu annesi de böyle yaptıkça sorunlar arttı .1.5 yılın sonunda boşanmanın esigindeydik.neyse eşim pişmanoldu aradi yeni bisayfa açtık kendimize ..şuan annesinden etkilnmiyo.dolduruşa
gelmiyor.ama kaynnm hala uğraşıyor
bnle.mesela 1 haftadır
bizde.herşeyekarisiyo ne dersem zittimi
yapıyo. Mesela çocuğu salliyo anne ben
sallamiyom alismasn diye diyorum.he he
hep kendi rahatını dusun diyo.laf sokuyo
surekli.
Hep basımda cocuga iyi bakiyomusun,yok
acmi,az veriyosun,çok giydiriyosun...ne
yemek yapsam tadınabakiyo
eeşiminyanında tuzlu olmuş,acı olmuş ..ne
biliyim bursuru böyle şey..belki küçük bi
sorun gibi gelebilir. Ama surekli bu
sekildeyiz.çok mutsz hissedyrm.onlara da gitmek istemym o da gelsin istemiyom .asla yaranamiyorumm.
Ona gore oğlunu çekip almisim memleketim deyim,oğlunaher isi yaptriyomusum .bunları 2 yyıl önce bi tartışma anındassöyledi.ksacasi sevmiyor beni.hatta bosansak uzülmez.mesela oğlum kucağındaydi elini yyıkamaya gideck anne ver rahat rahat yıka dedim elini.bisey demiyo esime veriyo.ssurekli gergin bi ortam alacağınız.esimle de çok iyiyiz bu mevzulardan huzurumz kaçsn istemyrm.belki de amacı o..
Şimdisorum su; sizce nnasıldavranayim,cevap mi vereyim aalttan mi alayın? Sabrim tasiyo artık...

Eşiniz farkında değil mi bu olanların? Ona uygun bir dille anlatın. Yüz göz olmayın siz. Yaranmaya da çalışmayın terslemeyin de. Eşiniz halletsin sorunu. Haa ama toz kondurmaz dersen durum başka.

Acik açık söyleyin.
Hayırdır anne bana niye boyle kötü davraniyorsunuz?
Size saygısızlık yaptığımı sanmıyorum.
Geldiniz hos geldiniz ama siz böyle yapıyorsunuz diye oğlununda benimde huzurumuz kaciyor diyin.

Zaten uzakta olduğun için ben çok takmaman taraftarıyım. Sonuçta eşinle mutlu ve huzurluymuşsun. Uzaksınızda birbirinize o yüzden sana geldiği bir hafta idare et. Ama eşine kayınvalidenin bu yaptıklarından iyi bir dille bahset ve onunla konuşmasını iste.

Kızlar eşim sabah cikiyo akşam geliyor.daha çokgündüz yapıyor laf sokma işini kaynna sanrm ssuçlu duruma dusmemek için.inkar edebilsn diye.esimle daha once konuşmstum aşkımidare edelim oonlaranne bbabamız vs.seni seviyor annem biliyorum .hep seni çokssevdigini söylüyor vs dedi.bide cok ustune ggidersen ayda yılda bi ggelmiş sana batiyo ya ddönebilir olay.öylebirebir konuşulacakbiri dedegilki kaynanam.sureklidiyo sen rahatsin koca evde teksin. Çok istiyordu gorumcemin bizde kalmasıni.bu yılburda okuyckmus liseyi.bebege yardm eedermiş.ben tek bbakamazmisim.istemediğimi ssöyledim aldirmiyodu gelirgelir iyi olur diyoduk.esimle konustm o yok dedi.onu atlattım diye sukredyrm.korkum esimin de bu drmdan bikmasi.aramiz kkötü olunca uzuluyo.ben halletmek istyrm politik bi şekilde. Ama nasıl???

Zaten uzakta olduğun için ben çok takmaman taraftarıyım. Sonuçta eşinle mutlu ve huzurluymuşsun. Uzaksınızda birbirinize o yüzden sana geldiği bir hafta idare et. Ama eşine kayınvalidenin bu yaptıklarından iyi bir dille bahset ve onunla konuşmasını iste.
evt cnm zaten kaynnm in en büyükderdi bu.benim memleketimdeyiz hazmedemiyo.kız almamış oglan vermiş bla
bla .inan takmamaya çaba gösteriyorm ama oyle zorlastryrki...sabır sınavı resmn .nezamn gideceğini bile söylemez sevinmiyim diye.belki 1-2 ay kalir im der.Allah dan evi birakck kimseyok mecbur gidiyo

Eşiniz farkında değil mi bu olanların? Ona uygun bir dille anlatın. Yüz göz olmayın siz. Yaranmaya da çalışmayın terslemeyin de. Eşiniz halletsin sorunu. Haa ama toz kondurmaz dersen durum başka.
daha önce konustm hak verdi kısmen ama esimde de söylebi ppsikoloji var.hem hanimkoylu olmuşhem eşi icin anne babasını kiriyo derler diye korkuyo.sabretmemi istiyo.onu takma kndi bildiğini yap vs diyo

Gündüz geçin başka odada işlerinizi yapın siz de. Lafları dinlemek zorunda değilsiniz ya.

gideceği zamanı gitmeden birgün önce soyler .sanrm mutlu olmim diye.komik ve acı nezamn gideceğini bilmiyorum ggerçekten.esime sorduruyorm dolaylı soruyo.biliyo bnim merak ettiğimi şakaya vuruyo benim evim degilmi sizene Filan diyip gecistryr

Ne fena kadin ya..cnm takmiyor gibi yap..rahat ol..alttan al..esini inceden isleyeceksin,böyle taktikleri sevmem ama kadin bildigin cadi..gecici diye düsün..senin rahat ve sakin durusun belki ise yarar..kocana da dir dir ediyor görüntüsü verme..tez zamanda kurtulursun umarim

Gündüz geçin başka odada işlerinizi yapın siz de. Lafları dinlemek zorunda değilsiniz ya.
onu da yaptım geçen geldiğinde.doğru durust sohbet etmedim.eşimgelince birden aağlamaya beni şikayet etmeye başladı.onu sevmiyomusum konusmuyomusim vs.eşim çok üzüldü annesine kızdı sonra çekip gitti evden.gelince annesiyle konuştu yine.kaynnm ben yanlış anlamisim filan demişama yine aynı.eşimde diyoki aaşkımbennapayim annem yyanı.cçocuk gibi ama yapck biseyyok diyo

Ne fena kadin ya..cnm takmiyor gibi yap..rahat ol..alttan al..esini inceden isleyeceksin,böyle taktikleri sevmem ama kadin bildigin cadi..gecici diye düsün..senin rahat ve sakin durusun belki ise yarar..kocana da dir dir ediyor görüntüsü verme..tez zamanda kurtulursun umarim[/
QUOTE] gercktn çokfena. oyle böyle değil.yemin etmiş sanki beni huzursuz etmeye.kaynim evlendi iki ay önce kurtulurm sandımyine bize geliyo.o gelin umru değilhhiç arayıp sormuyo.beni ise şikayet etmişti esime 4 günaramadim diye

onu da yaptım geçen geldiğinde.doğru durust sohbet etmedim.eşimgelince birden aağlamaya beni şikayet etmeye başladı.onu sevmiyomusum konusmuyomusim vs.eşim çok üzüldü annesine kızdı sonra çekip gitti evden.gelince annesiyle konuştu yine.kaynnm ben yanlış anlamisim filan demişama yine aynı.eşimde diyoki aaşkımbennapayim annem yyanı.cçocuk gibi ama yapck biseyyok diyo
Allah belasını versin o zaman rol yaparken çarpılıp kalırlar inşallah

Allah belasını versin o zaman rol yaparken çarpılıp kalırlar inşallah
çok sanssz biriyim ya ben .ikinci gelin geldi hic umru değil .yine bnle uğraşıyor. Oglumu seneye alıp gotrckmis orda buyutckmis.olurmu anne çocuk annesinden ayrı.bnde annesiyim sendn iyi bakarım diyo.tövbe tovbe

çok sanssz biriyim ya ben .ikinci gelin geldi hic umru değil .yine bnle uğraşıyor. Oglumu seneye alıp gotrckmis orda buyutckmis.olurmu anne çocuk annesinden ayrı.bnde annesiyim sendn iyi bakarım diyo.tövbe tovbe

2.gelin nasil peki?belki kisiye göre davraniyordur..

2.gelin nasil peki?belki kisiye göre davraniyordur..
cnm çok tanıma fırsatı oolmadı.2 aydır evli.oralı. oğlu orda yanı. A ma kız fena kndini ezdirmeyck gibi.düğün günü gorumcemi cokkotu azarladi ve kaynıma emir veriip duruyordu ordan öyle dusnyrm

cnm çok tanıma fırsatı oolmadı.2 aydır evli.oralı. oğlu orda yanı. A ma kız fena kndini ezdirmeyck gibi.düğün günü gorumcemi cokkotu azarladi ve kaynıma emir veriip duruyordu ordan öyle dusnyrm

Demek ki senin kv kisiye göre davraniyor..sessiz olani ez tavrinda..senin memleketinde olmani hazmedememis..onun kini hala..yapilacak tek sey gidene kadar sakin ol..

Hiç kendinizi bozmadan sakin bi şekilde sıkıyorsa alırsın deyin sonrada sırıtın yüzüne
Sıkar biraz o kimse alamaz cocuğu annesinden gıcıklık olsun diye söylüyor
Iki yakası bi araya gelmeyesiceler huzur bozucular

Back
X