kaynanamın ev yakın olsun isteği:((

ay_girl

Kalbimin tek sahibi OĞLUM...
Kayıtlı Üye
14 Mart 2011
1.448
221
123
nişanlıyım ve kaynanamın karşı binasında ev varmış boş kayananm buraya gelirsinz diyo herdefasında ..tamam seviyorum sayıyorum iyi hoşta o kadarda yakın olmak istemiyorum sesimi çıakrmadım nişanlımda demiş yakın olmasın diye..oda nolmuş demiş filan ..neyse daha çok var tabi benim dediğim olur gerçi nişallah böle strese girmk istemiyorum :(

nişanlın annesine ciddi bir şekilde yakın olmayı düşünüyoruz demeli.çünkü siz yakın olmak istemiyorsunuz.benim eşim annesine biz ne size nede diğer tarafa yakın ev düşünmüyoruz demişti.

nişanlın cevabı vermıs zaten ama kabul etme ne kadar ıyı anlassanda uyumsuzluklar oluyo evlılığınde sorunlar oluyo sonra yasayan bırınden tavsıye

aynen bende öyle düşünüyorum benim annemelr yok ben başka şehire gelin gidiyorum..ama allahtan nişanlım bendn taraf hoş kaynanamda pek karışmaz da böyle demesi düşündürdü.teyzemler varken annenlere nedn yakın olayım demiştim zaten oda onayladı birazda duygu sömürüssü yapmıştım annem yok zaten filan işe yaradı ki zaten öyle:(

ben kayınvalidemle aynı bahçe içinde oturuyoruz.iki buçuk senelik evliyim.evlendiğim günden beri sabahtan geceye kadar bizde.özel hayatimiz hiç kalmadı.bazen başbaşa kalmak istiyoruz.bu sefer komşulara gidip Beni içeri almıyorlar diye şikayet ediyormuş.ben yakın oturmayı hiç ama hiç tavsiye etmem :19:

ben kayınvalidemle aynı bahçe içinde oturuyoruz.iki buçuk senelik evliyim.evlendiğim günden beri sabahtan geceye kadar bizde.özel hayatimiz hiç kalmadı.bazen başbaşa kalmak istiyoruz.bu sefer komşulara gidip Beni içeri almıyorlar diye şikayet ediyormuş.ben yakın oturmayı hiç ama hiç tavsiye etmem :19:

of o daha zor ayrılmayı düşünün artık mutlaka sürtüşme olur bende öyle biliyorum ..yaşlannca daha çekilmez oluylr zaten..

Back
X