- 22 Ocak 2019
- 2.921
- 1.694
- 63
- Konu Sahibi alonedark18
Şuan sinirden ölüyorum ...eşin iş çıkışı gecikti geldiğinde annesi cagarmis biseler vercem size demiş gitmiş oda getirdi birsuru biseler..baktım büyük bidon turşu önce sevindim taze turşu sandım hamileyim çok sevdiğimi de biliyor...ama arka balkonunda yiyemedigi simsiyah küf dolu turşu zaten dışı da küf kokuyordu poşeti açarken belliydi...sonra yine balkonunda kalan eski erimiş üzüm yapragi göndermiş ..şimdi yenilerin zamanı da geliyor kendine yeni alacak eskiyi bana kakalamis..buzlugunda bilmem nezamandan kalma dolma biberleri göndermiş ki ben buzluktan çıkan bu tarz şeylerden hiç hoşlanmam..ve tahmin ettiğim büyük ihtimalle yine yemedikleri recellleri göndermiş okadar biliyor ne eşimin nede benim gobderdigi reçeli sevmedigimizi..bazen dolabindaki son kalan havucu domatesi salatalığı bir poşete koyup getiriyor ..onların pazar zamanı gelince tazesini alıyor herşeyin dolaptaki kalan sebze meyveyi bana yolluyor daha öncede yapti...en çok da tursuya bozuldum hamile bir kadına kuflu turşu göndermek nedemek ya...hadi ben çöpe atarım da hirsimi alamıyorum bilmesi lazım kizdigimi benim değerim küflü turşu kadarmi ?? Kızına damadi seviyor diye çok güzel yeni tursular kuruyor mesela .bana biçilen değere bakın..ben ne yapayım şimdi?