- 2 Temmuz 2024
- 577
- 2.591
- 28
- 28
- Konu Sahibi Yorguncicekpcoslu
O kadar baktım ekşınlı konu bulamadım nerdesin senBen yeni konu buldum siz burda takılın![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O kadar baktım ekşınlı konu bulamadım nerdesin senBen yeni konu buldum siz burda takılın![]()
Gelenı al içine bos yollama deAlış veriş konusu değil oçocuk yapıyım mı diye soruyor
Iıııhhhh çok sıkıcıAlış veriş konusu değil oçocuk yapıyım mı diye soruyor
Aman gırn cıkan bellı o konuda eksın yok. Heyecanlanamadım. Cok sıradanO kadar baktım ekşınlı konu bulamadım nerdesin sen![]()
GördümAman gırn cıkan bellı o konuda eksın yok. Heyecanlanamadım. Cok sıradan![]()
Banı yimeden bari ne çektiğini anlatsaydın.
Boğün pazar ekşınlı konular haftaiçi açılır. Haftasonu içlerinde prezervatif kalır ya da göbek deliğine bulaşır hamile kaldım mı diye gelirlerIıııhhhh çok sıkıcı![]()
Delık deliktır nerden bılsın ablasıBoğün pazar ekşınlı konular haftaiçi açılır. Haftasonu içlerinde prezervatif kalır ya da göbek deliğine bulaşır hamile kaldım mı diye gelirler![]()
Nereye atmış bilinmiyor ama konu sahibi kendisini araplara pazarlayıp bunu eşine kıskandırmak için söylüyormuş bir de kaynanasınıda satacakmışBen anlamadim kızlar ne olmuş ? Instagram kapalı değil mi nereye atmış arkadaş ve neyi atmış. Çok saçma konu
Daha önce de böyle şeyler yapmıştım ama kendi adıma sinirlenince
_kendimi araplara satmak için fake hesap açıp eşime gönderiyordum